mar_cin Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 zeby trollowac :S blah blah ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Spicie juz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie nie śpimy :) Ale sie chyba pojde legnąć bo nudno :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cooo jest spamery :) , ide coś zjeść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Siema ;) Ja już z godzinę na forum siedzę a w tym topicu wieje pustką :blink: :cry: Soker, kogo przedstawia ten avatar ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja już z godzinę na forum siedzę a w tym topicu wieje pustką :blink: :cry:I nudą. Adekwatnie do tytułu, nieprawdaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja jestem po 2 dniach imprezowania. Rano moje ziomki obudzili mnie kontowka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Siemka! :> Ur8an do mnie napisal o cod'zie i przypomnialy mi sie stare dobre czasy :>. Czy w ogole ktos jeszcze tutaj w to gra? Mam na mysli: gnz, jonathan, Powerslave? Starzy wyjadacze :twisted:. Ja to juz prawie rok w 1 nie gram, a w 2 z 7 miechow, i wujaszkowi przypomnial to az serce sie kraja, jak sie pomysli o tej grze :(. Tak bym chcial, i tak tesknie, ale nie mam czasu, a i Kobieta bedzie zazdrosna :lol:. Ja gram !! I jak ktoś tu jeszcze gra w CoD'a i ma ochotę zagrać to ja jestem chętny. :P Zainstaluj kobiecie CoD'a może jej się spodoba i będziecie razem grać. ;) Tak było z taką jedną dziewczyna była zazdrosna ze chłopak gra całe dnie, aż w końcu jej zainstalował i teraz gra więcej od niego. :wink: Od roku nawet w klanie gra i jest niezła musze przyznać gra lepiej ode mnie. :P Jakoś na tygodniu będziemy przeciwko nim grać powiem ile przegraliśmy. :lol: W trybie HQ wygramy z nimi ale w SD nie ! :wink: Ludzie jest ktoś chętny do gry !!! Piszcie śmiało !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cze spamery Ja gram w ET bo COD jest platny. I co najgorsze pelno snajperwo zakampionych :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cze spamery Ja gram w ET bo COD jest platny. I co najgorsze pelno snajperwo zakampionych :[ Na jakich serwach ? Bo ja znam tylko jeden dobry. 2 kampy po 6 map tylko oaza i gold ze standardowych a dalej same customy. Aldernest, Braundorf ,ice itp. Tylko ip nie pamietam ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Na jakich serwach ? Bo ja znam tylko jeden dobry. 2 kampy po 6 map tylko oaza i gold ze standardowych a dalej same customy. Aldernest, Braundorf ,ice itp. Tylko ip nie pamietam ;). ICP? albo TEAM POLAND imo ;] tam przewaznie gram pzdr dla rolnika ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja gram !! I jak ktoś tu jeszcze gra w CoD'a i ma ochotę zagrać to ja jestem chętny. :P Ludzie jest ktoś chętny do gry !!! Piszcie śmiało !! Nie mam COD bo jeszcze troche kosztuje. ;) Ja gram w ET bo COD jest platny. I co najgorsze pelno snajperwo zakampionych :[ET mam na dysku zainstalowane ale jeszcze nie mialem okazji go uruchomic. :P pzdr dla rolnika ;]]]Dziekuje, traktor odstawilem. ;) :lol: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hihihihih ;] ET ROXUJE!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cze spamy... Cze, byłem dziś z moją "uszkodzoną od nowości" płytką, w sklepie, w którym ją kupowałem, kupiłem tam również razem z płytą procka Venice'a 3000+. Sprzedawca podpiął ją na moich oczach, włożył venice'a 3200+ którego miał pod ręką i hulała płyta. Szkoda, że nie widzieliście mojej miny, tłumaczyłem w sklepie, że podpinałem ze 30 razy, śrubokręt przykładałem i echo. Powiedział mi, że inny podzespół może być walnięty. Więc na myśl przyszedł mi zasilacz Chieftec HPC 420 DF, bo na configu jak w sigu na 12V mam 12,56. Więc wróciłem z centrum miasta do domu po owego Chiefteca, spakowałem go do pudełka i zawiozłem do sklepu, w którym go kupowałem. Poszedł do reklamacji, opisałem problem itp. Następnie w tym samym sklepie kupiłem Modecoma MC 350 by FSP i uhahany wróciłem do domu. Podpinam Fortrona (bo Fortron=Modecom) pod Asrocka i Venice'a 3000+, wkładam tego Fx 5600 i echo, tak samo jak na Chieftec'u. Swoją reakcję wolę zmilczeć. Powiem tyle, że sąsiedzi prawdopodobnie słyszeli jak przeklinałem. Wydałem niepotrzebnie ponad 100 zł na Fortrona. Najprawdopodobniej procek jest walnięty, bo dziwne, żeby ten śmieć Fx był niekompatybilny, to nie wchodzi w grę. No poprostu lol totalny i lol roku. Jutro biorę tego Fortrona, shita fx'a, mobo i cpu, do sklepu w którym zakupiłem mobo i cpu. Ciekawe co będzie walnięte. No to jest poprostu jakiś ewenement. Chyba 1 osobą jestem na tym forum, której się "takie coś" przydarzyło. Piszę teraz z kompa, tego co w sigu, podpiąłem tego Fortrona, zmierzyłem napięcia i na +12V mam 12,30 więc lepiej niż na tym Chieftecu made by Sirtec. Sam już nie wiem co myśleć, poprostu lol i tyle. Doszedłem do wniosku, że nie sprzedaję starego mobo, cpu i grafy, tylko zostawiam i robię 2 PC, skoro mam już Fortrona. Co za dzień :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Skads to znam... tez kiedys mialem problemy z kompem, takie juz sa PC'ty. Dasz rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Moja PIV nie wstaje (tzn. nie procek, raczej mobo z tego co idzie wyczytać z posta jakie mobo zgłasza) od jakiś 2 miesięcy i ją olałem. :-) Czekam do listopada, pakuję się w Core 2 Duo i wtedy ją dopiero postawię na nogi (komp pójdzie pod neta, choć prawdopodbnie będe miał w domu drugą, osobną sieć). Pozatym witam :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Soker, kogo przedstawia ten avatar ? Na avatarze ukazana jest pewna Lilly ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Na avatarze ukazana jest pewna Lilly ;)Pewna? ;) Poprosze jej adres. ;) :D Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Chciałem sobie stan licznika neo sprawdzić i na panel.neostrada.pl wita mnie piękny komunikat: Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Oracle HTTP Server Powered by Apache/1.3.12 Server at www.panel.neostrada.pl Port 80Telekompromitacja Polska... :twisted: EDIT: BTW też czasami gram w ET, głównie na G5@UPC.pl -> 81.18.192.11:27960 i G4@UPC.pl -> 81.18.192.12:27960. Gra na nich ktoś? ;-) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Wlasnie tez przed chwila sprawdzalm swoje UPC: DOWNLOAD: 27082 MB UPLOAD: 16112 MB Czy mi sie wydaje czy w Chello classic jest limit 25gb? ;) A Vmax jeszcze nie zablokowane. ;) EDIT: Idzie ktos na rower? Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Moi starsi są kochani, wróciłem do domu o 20, po całym dniu nieobecności (czyt. -> głodny) i w lodówce pustki (o obiadzie nie marzyłem nawet, za dużo bym wymagał). Telefon do nich, że jak wrócą to mają coś kupić. I co? Telefon po 22, że sklep zamknięty a oni są w drodze do domu dopiero. Dobrze, że potrafię 35-40 godzin na piciu wytrzymać. :-) Bo byłaby patologia w rodzinie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Tesco jest otwarte 24 godziny. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ROWER! KTO IDZIE NA ROWER?! Nudze sie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Tesco jest otwarte 24 godziny. :PWłasnie wróciłem z Tesco. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Oglada ktos Bogini Bikini na Polsacie? Jeezuuu... jaka ona jest sliczna. :wub: EDIT: Wlasnie dorwalem fotki z jej sesji, stwierdzam ze na fotkach wyglada duuzoo gorzej niz w tv. :P Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobry Spamy! Dzisiaj urozmaicam dzień. :P Za 30 minut wybieram się do Katowic podbić gwarę z kolegą, a potem może w drodze powrotnej do Silesi (w domu i tak nie ma co robić). :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Oglada ktos Bogini Bikini na Polsacie? Jeezuuu... jaka ona jest sliczna. :wub: EDIT: Wlasnie dorwalem fotki z jej sesji, stwierdzam ze na fotkach wyglada duuzoo gorzej niz w tv. :P Ta bardziej opalona z brązowymi włosami? Fakt niezła, ale nie osiągalna ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Byłem dzisiaj u lekarza i dał mi zwolnienie z WF-u do 31.01.07 :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Oglada ktos Bogini Bikini na Polsacie? Jeezuuu... jaka ona jest sliczna. :wub: EDIT: Wlasnie dorwalem fotki z jej sesji, stwierdzam ze na fotkach wyglada duuzoo gorzej niz w tv. :P Jak ta pani się nazywa ;), poszukam sobie jej jakiś fotek. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Cze spamy. Ten program nazywa się "Dziewczyny w bikini" ;) A ta lasencja jest cud, miód, orzeszki. Napisze ktoś jak się ona nazywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...