Lanc Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Elo spamy. ;] Przez 3 dni nie miałem netu (sic!). Admin coś robił, a teraz net jest, a chodzi jak jakaś padaka. :mur: Od rana pingi na onet.pl ponad 3.5k ms. Forum chodzi tak, że lepiej nie gadać... Ani tu w coś pograć, ani po www pochodzić... Zostaje GG. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Elo spamy. ;] Przez 3 dni nie miałem netu (sic!). Admin coś robił, a teraz net jest, a chodzi jak jakaś padaka. :mur: Od rana pingi na onet.pl ponad 3.5k ms. Forum chodzi tak, że lepiej nie gadać... Ani tu w coś pograć, ani po www pochodzić... Zostaje GG. :mur: Znam to. Ale ja to mam znacznie częściej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja po zawodzie miłosnym. :sad: Jakiś czas temu pisałem, że się zakochałem. Nie wyszło. :sad: Dziewczyna nie miała nic poza urodą. Kręciła ze mną, a za plecami z 3 innymi przy okazji. :sad: Dałem sobie spokój teraz choć mogłem to dalej ciągnąc - tylko po co? Im wcześniej tym mniej będzie bolało. Eh... inaczej widziałem zakończenie wakacji. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Siemanko. ;) Jutro sie wybieram na REGGAE DUB FESTIVAL do Bielawy. ;] Oj bedzie sie dzialo. :lol2: Jedzie ktos? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wheelerfan jest ...... Posłem PIS'U :lol2: :lol: No offence taki mały joke. :PNo to już jadą po Ciebie chłopaki z ABW! :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) No to już jadą po Ciebie chłopaki z ABW! :twisted2: Wstrzymaj ich troszkę pliss. :-P A ja w tym czasie się gdzieś ukryje. :lol2: :lol: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No to już jadą po Ciebie chłopaki z ABW! :twisted2: Rowerami ?? :lol2: :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Rowerami ?? :lol2: :lol2: :lol:Owszem Rover'ami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A może "Aparatowy produkcji octu" ? :lol: źródło: http://www.studiuj.pl/zawody.php?literka=A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Byli juz Ci panowie z ABW pogadali i uciekli. :lol2: Trochę ich postraszyłem i się przestraszyli, nawet Rover'a mi zostawili tak szybko uciekali. :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Oooo Maciag, brawo ! Zgadłeś ! B) W nagrodę otrzymasz 422MB RAMu w spray'u oraz śrubokręt z widokiem na morze. :D Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Kiedy otrzymam nagrody ?! Bo ram by mi się przydał ! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Nagrody do otrzymania w pobliskim sklepie wiewiórów pospolitych za drobną opłatą orzeszkową. :D Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Łeee to nie chce. :D :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja się chętnie skusze na te ramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) To nie ty wygrałeś konkurs. -_- Wiewióry (:ph34r:) nie są miłe. Jak nie odbierzesz nagród to one cię (:wisielec:) w nocy. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witajcie. :D Właśnie wróciłem z Tajlandii B-) . Wróciłem wcześniej bo dostałem udaru/ poparzenia słonecznego :oops: :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Witajcie. :D Właśnie wróciłem z Tajlandii B-) . Prezenty! Co nam kupiles? ;D EDIT: Nie mam w co grac, dajcie jakies fajne tytuly na mojego gf3. ;) Mam Prey ale cos mi sie nie chce w to grac narazie. :P Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No właśnie, co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) To nie ty wygrałeś konkurs. -_- Wiewióry (:ph34r:) nie są miłe. Jak nie odbierzesz nagród to one cię (:wisielec:) w nocy. Już się boje !!! :lol2: :lol: Obym przeżył te noc... Z tajnych źródeł wiem, że Eragonek Nam Tajlandke przywiózł. ;) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A skąd wiesz że to ta noc ? A może będą atakowały jutro ? To są nieobliczalni psychopaci. Uciekły z więzienia oposów antyterrorystów i teraz poszukują ofiar niechcianych prezentów i nagród. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dobrze, że mnie armia tchórzofretek broni. :razz: :wink: :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Z tajnych źródeł wiem, że Eragonek Nam Tajlandke przywiózł. ;) Tajlandkę to ja dla siebie przywiozłem B-) . Oto ona: :wink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.smog.pl/wideo/2692/dziewczyny_z...oretsze_w_azji/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zatrudnij jakiegos nakoksowanego piżmaka. Na pewno cie obroni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ale dzisiaj akcje wyczailem jak wracalem z imprezy na rowerze rano. :lol: http://img169.imageshack.us/my.php?image=2408061123hu7.jpg Przyjrzyjcie sie temu maluchowi niebieskiemu. :lol: Fotka robiona podczas jazdy na rowerze i na dodatek telefonem, cyfrowka to to nie jest ale cos widac. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nic tam nie widze dziwnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Tu chyba chodzi o to że ten kierowca jest fanem Legii Warszawa. :arrow: L. :lol: :lol2: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dobrze, że mnie armia tchórzofretek broni. :razz: :wink: :lol2: :lol: Zatrudnij jakiegos nakoksowanego piżmaka. Na pewno cie obroni.Nic z tego. One biegają z kałachami proukcji piżmaków lodowych, z tłumikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) A kto dziś uczy jeździć, korzystając z Fiata 126p? :lol2: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez MBX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Tu chyba chodzi o to że ten kierowca jest fanem Legii Warszawa. :arrow: L. :lol: :lol2:Raczej tu chodzilo o nauke jazdy. :P Jak bylem pod domem to parkowal tym maluchem tylem u mnie na ulicy. :P Oprocz tego siedzialo w nim 2 typkow, gdzie moze mieli max po 19 lat. :P Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...