serwal4 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No co. Może te L oznaczało coś innego. :) (L'ewica?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Grrr mam dość tych małych pijawek co kąsają wszędzie gdzie popadnie. Kupiłem jakieś pierdółki na komary do palenia ,takie kadzidełka w kształcie spirali. Latają sobie koło tego i mają to gdzieś... ehh idę spać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja też, pasuje na dziś już. :-) Od poniedziałku chodzę spać po północy, wstaje ok 7. Za mało snu, zdecydowanie. :P Dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja wlasnie skonczylem w Toca Race Driver 3 z kumplem przez neta grac. :) Tak wiec udaje sie do lozka bo to juz trzeci dzien leci odkad w ogole nie spalem. :) Dobranoc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) witka.Wpłaci mi ktoś na konto 71 gr ?? :) dzisiaj mam imprezke a do 10zł które moge wypłacic w bankomacie brakuje mi własnie 71gr :) poratujcie.Jak tylko będę miał oddam z odsetkami 1zł !!! :) numer konta w mbanku:90 1140 2004 0000 3002 3245 7788 z góry dziękuje :) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Kamilek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witajcie Spamery! :D Ale jeszcze wcześnie. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Definicja pecha: stoję w media na wyprzedaży w kolejce do magazynu po LCD 19" samsunga za 700zl i jestem pierwszą osobą która słyszy: "przykro nam, skończyły się" ehhhhhhhh :) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez jonzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witajcie Spamery! Wcześnie? W sumie tak, ja bym dalej jeszcze spał, ale śniło mi się, że wstałem dopiero o 15. ;P (a mam dziś jechać do swojej ok 12). Ojj dzisiaj ze mnie nie będzie miała żadnej pociechy. :P Czuję się jak po 3 dniowym "maratonie" w Zakopcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Coś się Maciag nie odzywa. :) Pewnie już go wiewióry :wisielec: B). Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zabunkrował się. :P Gdzieś w okolicach Ugandy. :D Sieć bezprzewodowa nie łapie, więc się nie odzywam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 witka.Wpłaci mi ktoś na konto 71 gr ?? :) dzisiaj mam imprezke a do 10zł które moge wypłacic w bankomacie brakuje mi własnie 71gr :) poratujcie.Jak tylko będę miał oddam z odsetkami 1zł !!! :) numer konta w mbanku:90 1140 2004 0000 3002 3245 7788 z góry dziękuje :) Ale to się nie kalkuluje, to sam przelew kosztuje niewiele mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ale to się nie kalkuluje, to sam przelew kosztuje niewiele mniej. Z mBanku do mBanku jest za darmo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Coś się Maciag nie odzywa. :) Pewnie jużgo wiewióry :wisielec: B). Były już te Wiewióry wypiliśmy flaszke 'Orzeszkówki', powiedziały, że równy chłop ze mnie i muszą się teraz udać do Venom'a ale dlaczego to nie wiem... :lol2: :lol: Może po to (:wisielec:) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Z mBanku do mBanku jest za darmo :)No faktycznie, sprawdziłam. Przepraszam za powyższe nieprawdziwe zdanie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No faktycznie, sprawdziłam. Przepraszam za powyższe nieprawdziwe zdanie! Agnes, nie gniewamy się. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Definicja pecha: stoję w media na wyprzedaży w kolejce do magazynu po LCD 19" samsunga za 700zl i jestem pierwszą osobą która słyszy: "przykro nam, skończyły się" ehhhhhhhh :) Jakież masz szczęście. Dwóch kumpli kupiło przywiozło, bad pixeli od groma ale jeszcz nie na gware. Więc oddali sprzęt jako niespełniajacy oczekiwań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Były już te Wiewióry wypiliśmy flaszke 'Orzeszkówki', powiedziały, że równy chłop ze mnie i muszą się teraz udać do Venom'a ale dlaczego to nie wiem... :lol2: :lol: Może po to (:wisielec:) B)Nie wiesz ? A orzeszkówkę to myślisz że skąd miały ? B) B) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam! Mi jakieś gryzonie bolsa przyniosły i musiałem sie napić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Grrr mam dość tych małych pijawek co kąsają wszędzie gdzie popadnie. Kupiłem jakieś pierdółki na komary do palenia ,takie kadzidełka w kształcie spirali. Latają sobie koło tego i mają to gdzieś... ehh idę spać ;)Jak pojechałem nad jezioro a potem nad morze nie widziałem ŻADNEGO komara, jak już to trochę os i pszczół. Wróciłem do Warszawy i już trzy komary mnie pogryzły :huh: . Pijaki z Was jedne, jeszcze wiewiórki sie zapiją i pójdą do AA. EDIT: http://wiadomosci.onet.pl/1374794,18,item.html O_o . Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ale to się nie kalkuluje, to sam przelew kosztuje niewiele mniej.Z INGBanku przez internet jest za 0 PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiesz ? A orzeszkówkę to myślisz że skąd miały ? B) B) B) Mówiły, że same robią ! :razz: :lol2: Dwie butelki mi zostawiły. ;) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mówiły, że same robią ! :razz: :lol2: Dwie butelki mi zostawiły. ;) A podatki od tego oplacaja? Bo jak nie to dzwonie na policje. ;DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A podatki od tego oplacaja? Bo jak nie to dzwonie na policje. ;DDD Raczej nie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mówiły, że same robią ! :razz: :lol2: Dwie butelki mi zostawiły. ;)Usamodzielniły się ? Oooo nie ! Muszę na nich wysłać mój prywatny oddział oposów wyposarzonych w ABŚ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zrobilem sobie 2 hod-dogi. Kto mi zrobi herbate, bo nie chce mi sie wstac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zero samodzielności :P Sam sobie musisz zrobić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja ci zrobię i wyślę w kopercie. Na poniedziałek będziesz miał. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Byle byla ciepla, slodze 2 lyzeczki :D Taka propo, wybiera sie ktos na Mase Rowerowa dzisiaj w Warszawie?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Taka propo, wybiera sie ktos na Mase Rowerowa dzisiaj w Warszawie?icon_smile3.gifNie ja ;] . Działa Wam gg/aqq?? EDIT: Już działa ;] . Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nie ja ;] Nie marudz tylko o 18 pod kolumna. :] Nie bylem ze 4 miesiace, czas sie wreszcie pokazac by nie zapomnieli o mnie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...