Neo_x Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Z tego co mi wiadomo to UPC nie posiada żadnych limitów.... A z tego co pisze na stronie Chello to ma ;) Tu na samym dole jest tabelka z podanymi wartosciami ile mozna maxymalnie sciagnac. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 "Ilość pobieranych danych powodujących nadmierne obciążenie sieci [GB]" - no dobre, bo paskudnie kojarzącego się słowa limit nie użyto. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Dokladnie. :) Chodz ja mam juz ponad 50gb zassanych i o dziwo nic nie zablokowali. :) Na szczescie nie zablokowali. :P :P Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Ciekawe... . Można dostać % i ZPP za nawet najmniejszy błąd ortograficzny :D. Ostra jazda bez trzymanki Panowie ;). Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez _caveMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @Neo_x Gdzieś tu czytałem kiedyś, że w Chello jest tak, że czasami nie blokują sieci, tylko że naciągnięty limit, odciągną ci w następnym miesiącu. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Dobry Wieczór! Działo coś się ciekawego w ciągu tego dnia? Bo dopiero co od swej panny wróciłem, cały dzień odcięty od świata. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Cze spamy. Dawno tutaj nie pisałem :P. Pioorek dzisiaj rano posłałem poleconym płytki do Ciebie. Dojdą pewnie jutro, ew. pojutrze. A tak co słychać w temacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 OK, dzieki, dam znac jak dojda :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Piórek odezwę się do Ciebie w sprawie tych DB w ciągu najbliższych dni oki ?! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ale cisza, właśnie jem kolacje ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) ... A tak co słychać w temacie ?Zajrzałem tu pierwszy raz od ponad miesiąca ... nie czytałem tego co napisali wcześniej a jestem w temacie :). Moda na sukces wymięka przy tym temacie xD. Idę coś skonsumować. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Noo jutro idę już zakupić pamięć 512MB TwinMos tylko jeszcze nie wiem jaka seria. Wolałbym z tej samej co 2 poprzednie ;) Mam do tego kupca na tą 256 więc nie jest źle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ciekawe... . Można dostać % i ZPP za nawet najmniejszy błąd ortograficzny :D. Ostra jazda bez trzymanki Panowie ;). Hehe, juz od dawna. :) @Neo_x Gdzieś tu czytałem kiedyś, że w Chello jest tak, że czasami nie blokują sieci, tylko że naciągnięty limit, odciągną ci w następnym miesiącu. [; Nie prawda. Nie raz grubo przekraczalem limit i zawsze na poczatku miesiaca bylo 0. :) Zreszta jesli obliczyc te bardzo trudne rozniczkowanie to majac teraz sciagniete 50gb to w przyszlym miesiacu bym musial jechac nonstop na 3kbps. ;] Ale cisza, właśnie jem kolacje ;] .Smacznego. ;) A ja ide zerkne w tematy o rowerach. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Smacznego. icon_wink2.gif A ja ide zerkne w tematy o rowerach. icon_razz.gifDziękuje, w sumie to skończyłem jakieś 20 minut temu i nie wyedytowałem posta ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zauważyliście że Sikora dawno tu nie było ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zauważyliście że Sikora dawno tu nie było ?Będzie i na wlepia nam tych % i zpp ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Będzie i na wlepia nam tych % i zpp ;] .Ale ja nie chcę % ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jak Sikor wróci to pewnie w końcu zamknie ten topic. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zrobi się Nuda na forum PurePC.pl - część 2. :D A 1. post to będzie : Poprzedni temat osiagnął już olbrzymi rozmiar - dlatego też otwieram jego kolejną czesc. Cz. I zostaje zamknieta i staje sie pewnego rodzaju archiwum Waszej wiedzy - link do niej -> <link> Zapraszam do dalszej dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaraz 300 stron dla 30 postów na stronę, co do części drugiej mogę być właścicielem pierwszego posta z faq'iem ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) FAQ będzie wspólne samolubie ! :wink: A ile macie postów na stronę ustawione ? Ja 30. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) A ile macie postów na stronę ustawione ? Ja 30.Również. Tak sobie przypomniałem, że wcześniej pisaliście o okularach, ja mam jakieś małe minusy ponieważ mam astygmatyzm. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja też mam 30. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) astegmatyzm. Astygmatyzm. Robie to z dobroci a nie dlategro że jestem wredny. Po co Ci % ;) Czy emoticon może być zakończeniem zdania ? Bo sam ;) wygląda lepiej niż ;). lub .;) . Proszę o odpowiedź Sikora jak się pojawi. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Astygmatyzm. Robie to z dobroci a nie dlategro że jestem wredny. Po co Ci % ;) Czy emoticon może być zakończeniem zdania ? Bo sam ;) wygląda lepiej niż ;). lub .;) . Proszę o odpowiedź Sikora jak się pojawi. Dzięki, rzadko używam tego słowa w pisowni, jak już to w mowie. Co do emotek może być "blablabla. emot". Ale sam emot nie może być zakończeniem zdania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Co do emotek może być "blablabla. emot". Ale sam emot nie może być zakończeniem zdania.Też tak myślę, ale bez . lepiej by to wyglądało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Również 30 xD Btw ja na szczęście okularów nie nosze :D Btw 2. Co z Sikorem ? Urlop ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Co znaczy BTW ? :unsure: Urlop odpada, bo był dzisiaj aktywny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Co znaczy BTW ? :unsure: Baj de łej. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Btw 2. Co z Sikorem ? Urlop ? :DNie pytaj bo wielka pletwa czuwa. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...