Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Z tą pracą to teraz nieźle się porobiło! W tym zapyziałym mieście jeszcze niedawno ciężko było coś znaleźć dla robotnika a do biura to już w ogóle nie było się co pchać. Przedwczoraj kumpela co pracuje w tej formie dała mi cynk ,ze potrzebują kilku ludzi do biura i kilkunastu na hale produkcyjną! Chyba jutro podskoczę do kumpeli i popytam co i jak bo znaczna mnie już męczyć to roczne bezrobocie :). Autocad to jakiś ciężki program do nauczenia(jakieś tam kable i wiązki robią w tym robią)???

Soker co to za lachon w twoim avacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autocad to jakiś ciężki program do nauczenia(jakieś tam kable i wiązki robią w tym robią)???

Jesli lubisz grafike (i masz do tego smykalke, pomysly) to szybko sie tego nauczysz :) Bardziej mozna to porownac do rysunku technicznego robionego\projektowanego za pomoca komputera :) Ogolnie program nie jest latwy, kosztuje dziesiatki tysiecy zlotych. Moim zdaniem SolidWorks jest bardziej przejrzysty dla poczatkujacego uzytkownika. :) Aha, w tym oprogramowaniu tworzy sie grafike wektorowa. :) Zainstaluj i sam sie przekonasz czy program jest trudny, po prostu posiada on niezliczona ilosc funkcji. ;)

EDIT: Pracowalem w AutoCad 3 lata i przyznam szczerze ze po tym jak nie mialem kontaktu z tym programem 2 lata to nie wiem czy duzo potrafil bym zrobic. ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Soker

Myslalem ze rzucasz? ;)

Masz jakas paczke za duzo? ;]

Nie wyszło, drugie podejscie za dwa miesiące. Paczki za dużo nie mam bo ta to ostatnia ale mogę poczęstować ;)

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo spamy !!! :D

Ale piździ omg :blink: jak w kieleckim :D

Dobra ja lece do nowej sql zlookać o której mam rozpoczęcie <_< Cya :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwspanialsze piosenki wszech czasów

Utwór "Live Forever" grupy Oasis został wybrany najwspanialszą piosenką wszech czasów przez czytelników jednego z brytyjskich magazynów.

Czytelnicy magazynu muzycznego "Q" zdecydowali swoimi głosami, że na pierwszych dwóch pozycjach zestawienia znalazły się piosenki grupy braci Gallagherów. Pozycja druga przypadła bowiem "Wonderwall" z krążka "What's The Story? (Morning Glory)". Miejsce trzecie dla klasyka grupy Nirvana - "Smells Like Teen Spirit".

Oto 10 najwspanialszych utworów wszech czasów:

1. Live Forever (1994) - Oasis

2. Wonderwall (1995) - Oasis

3. Smells Like Teen Spirit (1991) - Nirvana

4. A Day In The Life (1967) - The Beatles

5. One (1991) - U2

6. Bohemian Rhapsody (1975) - Queen

7. Love Will Tear Us Apart (1980) - Joy Division

8. Stairway To Heaven (1971) - Led Zeppelin

9. Bitter Sweet Symphony (1997) - The Verve

10. Paranoid Android (1997) - Radiohead

onet.pl

Zgadzacie się z tym ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunikatora nie zmienię :). Za bardzo się do niego przyzwyczaiłem [;

.

I nie zobaczę dzisiaj nowego PB, bo mój piękny net ma kaprysy i mam DL speed około 10kB/s. :mur:. Przez nockę dopiero pociągnę... Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie GG padło na całej linii z tego co mi wiadomo ;].

@satoshie

Net to osiedlówka, także nazwa nic ci nie powie ;]. Dzisiaj się do nich dodzwoniłem i dowiedziałem się, że net chodzi tak, a nie inaczej bo wymieniają sprzęt. Tylko kurde szkoda, że pod koniec wakacji im się zachciało wymian :mur:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta są problemy z GG i ich serwerami. Wczoraj był pad na kilkanaście minut poźnym wieczorem. Rano też był problem z połączeniem. Używam tylko i wyłącznie Tlena do rozmów na GG podobnie jak ty ;) Jak dla mnie najlepszy komunikator. Konnetka nie testowałem ,ale bawiłem się Mirandą. Fajny komunikator ,ale za dużo kombinowania z tymi wtyczkami. Żeby ustawić sobie opis na GG musiałem troszkę pokombinować. Ja tam nie korzystam nawet ze Skype'a tylko i wyłącznie GG i O2. W zupełności mi wystarczy.

eragonek nie zgadzam sie z tą TOP 10 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj walczę z dodatkiem do Sound Forge, zapyziały Ozone3 nie che się pokazać w SF :mur:. Miał ktoś styczność z tym?

Nooo i oczywiście głodno, chłodno, hu(męskie genitalia) :). Nic mi sie nie chce, nawet śniadania nie jadłem :sad:. Poszukam sobie na allegro jakiejś książki bo nie mam już co czytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...