wheelerfan Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Również. Tak sobie przypomniałem, że wcześniej pisaliście o okularach, ja mam jakieś małe minusy ponieważ mam astygmatyzm. Błąd! "Minusy", możesz mieć, ale w związku z bliskowzrocznością. Z astygmatyzmem związane są tzw. "cylindry" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Z tą pracą to teraz nieźle się porobiło! W tym zapyziałym mieście jeszcze niedawno ciężko było coś znaleźć dla robotnika a do biura to już w ogóle nie było się co pchać. Przedwczoraj kumpela co pracuje w tej formie dała mi cynk ,ze potrzebują kilku ludzi do biura i kilkunastu na hale produkcyjną! Chyba jutro podskoczę do kumpeli i popytam co i jak bo znaczna mnie już męczyć to roczne bezrobocie :). Autocad to jakiś ciężki program do nauczenia(jakieś tam kable i wiązki robią w tym robią)??? Soker co to za lachon w twoim avacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Autocad to jakiś ciężki program do nauczenia(jakieś tam kable i wiązki robią w tym robią)???Jesli lubisz grafike (i masz do tego smykalke, pomysly) to szybko sie tego nauczysz :) Bardziej mozna to porownac do rysunku technicznego robionego\projektowanego za pomoca komputera :) Ogolnie program nie jest latwy, kosztuje dziesiatki tysiecy zlotych. Moim zdaniem SolidWorks jest bardziej przejrzysty dla poczatkujacego uzytkownika. :) Aha, w tym oprogramowaniu tworzy sie grafike wektorowa. :) Zainstaluj i sam sie przekonasz czy program jest trudny, po prostu posiada on niezliczona ilosc funkcji. ;) EDIT: Pracowalem w AutoCad 3 lata i przyznam szczerze ze po tym jak nie mialem kontaktu z tym programem 2 lata to nie wiem czy duzo potrafil bym zrobic. ;) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 @Soker Myslalem ze rzucasz? ;) Masz jakas paczke za duzo? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hej Spamy :D. Ale zimno :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Bry. Popieram post wyżej... Wiatr... Chłód... Zimno... Złooo... [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Siema. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) @Soker Myslalem ze rzucasz? ;) Masz jakas paczke za duzo? ;] Nie wyszło, drugie podejscie za dwa miesiące. Paczki za dużo nie mam bo ta to ostatnia ale mogę poczęstować ;) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Elo spamy !!! :D Ale piździ omg :blink: jak w kieleckim :D Dobra ja lece do nowej sql zlookać o której mam rozpoczęcie <_< Cya :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Siema :). U mnie strasznie leje :?. Nawet mi się nie chce z domu wychodzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Siemanko :) U mnie tez niestety leje i zimno ogólnie jest. A miałem dzisiaj bude malować <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Dziadek Mróz idzie :blurp: . :legal: . :lol2: . Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witka spamery. :) .U mnie tak samo, pada i zimno... :evil: . Nie zapominajcie o kropkach na końcu zdania przed/po emotce. :mrgreen:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Potwierdzam, w Krakowie też zimno i pada, cały zmokłem :/. Brrr. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Cze spamy. ;) U mnie też pada, zimno, ciemno. Cały mokry jestem, drzewno wnosiłem do szopy. Chyba w Morrowinda z dodatkami sobie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 I znowu o pogodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kurde zimno. Zimno! Zimno? Obudziło mnie zimno a miałem taki fajny sen :). Idę pod prysznic rozgrzać trochę kości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) I znowu o pogodzie.No pewnie :P. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Najwspanialsze piosenki wszech czasów Utwór "Live Forever" grupy Oasis został wybrany najwspanialszą piosenką wszech czasów przez czytelników jednego z brytyjskich magazynów. Czytelnicy magazynu muzycznego "Q" zdecydowali swoimi głosami, że na pierwszych dwóch pozycjach zestawienia znalazły się piosenki grupy braci Gallagherów. Pozycja druga przypadła bowiem "Wonderwall" z krążka "What's The Story? (Morning Glory)". Miejsce trzecie dla klasyka grupy Nirvana - "Smells Like Teen Spirit". Oto 10 najwspanialszych utworów wszech czasów: 1. Live Forever (1994) - Oasis 2. Wonderwall (1995) - Oasis 3. Smells Like Teen Spirit (1991) - Nirvana 4. A Day In The Life (1967) - The Beatles 5. One (1991) - U2 6. Bohemian Rhapsody (1975) - Queen 7. Love Will Tear Us Apart (1980) - Joy Division 8. Stairway To Heaven (1971) - Led Zeppelin 9. Bitter Sweet Symphony (1997) - The Verve 10. Paranoid Android (1997) - Radiohead onet.pl Zgadzacie się z tym ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie, ale trudno miałbym wybrać moje TOP10 ;]. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pomóż ktoś :/. Click. Bo na tym GG to ja nie wyrobię :mur:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jasne że nie. Ale tego Top Ten bym nie potrafił wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgadzacie się z tym ? ;]No pewnie ze nie. :) Pomóż ktoś :/. Click. Bo na tym GG to ja nie wyrobię :mur:.EEEeeeee u mnie wszystko dziala bez problemu. Zmien komunikator. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Komunikatora nie zmienię :). Za bardzo się do niego przyzwyczaiłem [; .I nie zobaczę dzisiaj nowego PB, bo mój piękny net ma kaprysy i mam DL speed około 10kB/s. :mur:. Przez nockę dopiero pociągnę... Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A kto jest providerem tego kapryśnego netu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja też mam teraz problemy z GG :?. Zerwało mi połączenie i teraz za .... nie chce się GG połączyć... EDIT: Kropki ;]. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Aktualnie GG padło na całej linii z tego co mi wiadomo ;]. @satoshie Net to osiedlówka, także nazwa nic ci nie powie ;]. Dzisiaj się do nich dodzwoniłem i dowiedziałem się, że net chodzi tak, a nie inaczej bo wymieniają sprzęt. Tylko kurde szkoda, że pod koniec wakacji im się zachciało wymian :mur:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ta są problemy z GG i ich serwerami. Wczoraj był pad na kilkanaście minut poźnym wieczorem. Rano też był problem z połączeniem. Używam tylko i wyłącznie Tlena do rozmów na GG podobnie jak ty ;) Jak dla mnie najlepszy komunikator. Konnetka nie testowałem ,ale bawiłem się Mirandą. Fajny komunikator ,ale za dużo kombinowania z tymi wtyczkami. Żeby ustawić sobie opis na GG musiałem troszkę pokombinować. Ja tam nie korzystam nawet ze Skype'a tylko i wyłącznie GG i O2. W zupełności mi wystarczy. eragonek nie zgadzam sie z tą TOP 10 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Od wczoraj walczę z dodatkiem do Sound Forge, zapyziały Ozone3 nie che się pokazać w SF :mur:. Miał ktoś styczność z tym? Nooo i oczywiście głodno, chłodno, hu(męskie genitalia) :). Nic mi sie nie chce, nawet śniadania nie jadłem :sad:. Poszukam sobie na allegro jakiejś książki bo nie mam już co czytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ale tutaj cicho :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...