Lanc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 O rowerach i o tym gdzie i jak jeżdżą. ;]. Było też trochę o amortyzatorach itd. Ehh grzechu zainteresuj się czymś innym, niż PC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Na przykład uprawą kwiatów doniczkowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 O rowerach i o tym gdzie i jak jeżdżą. ;]. Było też trochę o amortyzatorach itd. Ehh grzechu zainteresuj się czymś innym, niż PC...Wiem że o rowerach, ale mogli by jakoś prościej ;] . Na przykład uprawą kwiatów doniczkowych.Odpada, podlewać mogę, ale przesadzanie itp to nie dla mnie. BTW Kto będzie w poniedziałek na koncercie T.Love i Myslovits?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Witam ! Co tam u Was? Ja aktualnie świętuje koniec wakacji z kolegą. :). Ehhh, szkoda, że już koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ale pada ;( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zimno, wieje i aż się odechciewa wychodzić. Do tego net mi muli jak zwykle (od 2 tygodni) i nie mogę nawet w coś zagrać po necie... :mur:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2299798 :lol: Trzymajcie sie mocno krzeseł ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Najpierw szybka szama, potem mykam po kilo cementu i garstke piachu na osiedlowa piaskownice. ;] Jutro ida nowki panele na podloge, cement na dziury w scianach, a kiedys tam wrzuty na nich sie porobi i bedzie git! Obecnie caly pion ma zapewniona duza dawke dobrego hardstyle'u. Z takim nowym sasiadem nikt nie bedzie narzekal, ze jest za cicho. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Najpierw szybka szama, potem mykam po kilo cementu i garstke piachu na osiedlowa piaskownice. ;] Jutro ida nowki panele na podloge, cement na dziury w scianach, a kiedys tam wrzuty na nich sie porobi i bedzie git! Obecnie caly pion ma zapewniona duza dawke dobrego hardstyle'u. Z takim nowym sasiadem nikt nie bedzie narzekal, ze jest za cicho. ;]Budujesz mieszkanie czy może remontujesz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Budujesz mieszkanie czy może remontujesz??Ta, buduje od zera mieszkanie w bloku. ;D Odswiezam, bo poprzedni wlasciciele obrazkow i polek setki na scianach wieszali. Poza tym sa uzaleznieni od szlugow, a wiec zzolkniete sciany itd. to tu normalka... Trzeba wszystko ogarnac, bo wkrotce szkola i nie bedzie czasu/ochoty. Konca wakacji wcale nie odczuwam... Nawet sie z tego powodu ciesze, bo trzeba w koncu kogos poznac "w tym smutnym jak pi*** miescie". ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Gdzie się przeprowadziłeś? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Gdzie się przeprowadziłeś? :wink:Wszyscy Slazacy mnie o to pytaja. :) To prawda, opuscilem Slask, nasze znane i kochane Gliwice i przenioslem sie na Malopolske. Konkretniej - Tarnow. Mial byc Rzeszow, ale tam kawalerka 32 m2 bez balkonu wynioslaby mnie duzo wiecej niz tu - 2 pokoje, 45 m2 z balkonem... i to jakim! Korzystajac z okazji pozdrawiam caly Gorny Slask, a w szczegolnosci G-ce! Uprzedzajac pytania niektorych - nie zaluje! Bardzo fajna okolica, no i net szybki... :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Wszyscy Slazacy mnie o to pytaja. :) To prawda, opuscilem Slask, nasze znane i kochane Gliwice i przenioslem sie na Malopolske. Konkretniej - Tarnow. Mial byc Rzeszow, ale tam kawalerka 32 m2 bez balkonu wynioslaby mnie duzo wiecej niz tu - 2 pokoje, 45 m2 z balkonem... i to jakim! Korzystajac z okazji pozdrawiam caly Gorny Slask, a w szczegolnosci G-ce! Uprzedzajac pytania niektorych - nie zaluje! Bardzo fajna okolica, no i net szybki... :razz: Pozdrowienia przyjęte. :) A Tarnów, no cóż... też miasto. Od czasu jak wybudowali obwodnicę oglądam je tylko z daleka, przejazdem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 wheelerfan gdzie pracujesz?? :P Zaraz wychodzę pokuśtykać za piłką, do zobaczenia jak wrócę ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Hmmm, mi by się świeże powietrze przydało z innych powodów. :). Ahhh ten koniec wakacji. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Wszyscy Slazacy mnie o to pytaja. :) To prawda, opuscilem Slask, nasze znane i kochane Gliwice i przenioslem sie na Malopolske. Konkretniej - Tarnow. Mial byc Rzeszow, ale tam kawalerka 32 m2 bez balkonu wynioslaby mnie duzo wiecej niz tu - 2 pokoje, 45 m2 z balkonem... i to jakim! Korzystajac z okazji pozdrawiam caly Gorny Slask, a w szczegolnosci G-ce! Uprzedzajac pytania niektorych - nie zaluje! Bardzo fajna okolica, no i net szybki... :razz: Dziwna sprawa... Jak dobrze kojarze to byłeś bardzo młody rocznik i już kawalerka? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) No dziś się narodził publiczny serwer mojego klany w grze Call of Duty. :P A tak BTW co tu tak cicho ?! Już wiem spamery już śpią bo już po dobranocce ! :lol: :lol2: ;) Edytowane 1 Września 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Anakonda jest na Polsacie. :-P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Cześć Wam Wszystkim. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Cześć Wam Wszystkim. icon_cry.gifCzemu jesteś smutny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 :blink: a jednak nie ;) Ok więc spamuje dalej :D Grzechu wiesz co do tego 2300293[/snapback] Anakonda jest na Polsacie. :-P . Daj spokój z tym chłamem :lol: Już wolę pooglądać Sopot festiwal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Grzechu_1990 co się nie chwalisz, że Ci stuknęła rocznica <lol> ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Grzechu wiesz co do tego 2300328[/snapback] Grzechu_1990 co się nie chwalisz, że Ci stuknęła rocznica <lol> ?? Jak usuną temat to ponad 400 postów pójdzie do śmieci, 5000 co to jest, jestem tylko w pierwszej 30 "Największych gaduł w ogóle" :lol: . Edytowane 1 Września 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Taa. Tylko że Ty jesteś zarejestrowany od końca roku 2004, a forum jest od 2002 ;]. Edytowane 1 Września 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ło stare to forum ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Poprawiłem ;] Ide coś zjeść bo strasznie głodny jestem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Smacznego :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Czemu jesteś smutny?? Problemy z Kobieta... Szkoda gadac. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Problemy z Kobieta... Szkoda gadac. :cry: Panie witaj w klubie ... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Panie witaj w klubie ... :mur: Dobra Panowie głowa do góry, to tylko kobieta..... Bo się nam tu zrobi Klub Złamanych Serc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...