radeksz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Byle sie poprawilo ,ja sie ciesze ze mam tak dziewczyne jaka mam, zna sie na kompach i tu dla niej +, jest troche zakrecona ale co zrobic kazdy jest, nie potrafie sie na nia gniewac , potrafi wytknac bledy i to dobrze bo wie sie co jest nie tak . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Byle sie poprawilo ,ja sie ciesze ze mam tak dziewczyne jaka mam, zna sie na kompach i tu dla niej +, jest troche zakrecona ale co zrobic kazdy jest, nie potrafie sie na nia gniewac , potrafi wytknac bledy i to dobrze bo wie sie co jest nie tak . To się chłopie ciesz.... Ja trafilem na jeszcze lepszą, ale nie bede opowiadal bo sie lezka w oku kreci :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 A co z nia nie tak ,moze cos poradzimy ,zrobimy sobie forum bravo :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 A co z nia nie tak ,moze cos poradzimy ,zrobimy sobie forum bravo :) . Nie ma radzić, sama musi zdecydowac.... A ja musze czekac na to co powie i nie moge wytrzymac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Skad to znam :). Edytowane 2 Września 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Daj spokój z tym chłamem :lol: Już wolę pooglądać Sopot festiwal ;)Kto dostał Bursztynowego Słowika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Właśnie wróciłem ze Zgorzelca ... ale masakryczny dzień! Na autostradzie byliśmy coś koło 9.00 prowadził mój ojciec ... i tu zaczął się horror. Stary jechał 100 km/h i do tego opowiadał mi historię danego miejsca (po wojnie, przed wojną itd.), miałem już tak dość słuchania, jeszcze dostałem nerwicy i bólu głowy. Wiedziałem ,że wyjazd z ojcem tak się skończy, no ale co zrobić. Po godzinie jazdy zęby zaczęły mi skrzypiec, zgrzytać i z zacisku prawie pękać :). Położyłem się spać (jedyne rozsądne rozwiązanie ,żeby przestał opowiadać. Po jakiejś godzinie zatrzymał się ,żeby zatankować furę, obudziłem się. Dopiero przejechaliśmy 120 km przez 2 godziny! Ledwo zapłacił kolesiowi za gaz to już siedziałem za kółkiem. Stary lekko się zdziwił, usiadł i patrzył jak jadę. Nawet nie wiedział ,że Eskorcik jest jeszcze wstanie wyciągnąć 170 km/h :). Tak się chłop przestraszył ,ze przesiadł się do tyłu (w jeździe:)). Dojechaliśmy szybko do kolesia co miał tą furę na sprzedaż. Stary wysiadł i nawet się nie przywitał tylko od razu pobiegł oglądać auto (świr na punkcie terenówek :)). Myślałem ,ze się rozpłacze i padnie przed nim na kolanach! Feroza była w lepszym stanie wizualnym niż opowiadał sprzedawca. Zabraliśmy kluczyki i wioooo w pole poszaleć terenowcem. W życiu nie widziałem ,żeby staremu tak się gęba cieszyła, normalnie jak dziecko :P. Zatrzymał się, popatrzyła na silnik, coś poruszał i stan techniczny silnika podobno lodzio-miodzio. Ucieszyłem się ,że wsio łokej jednak stary chciał zobaczyć ramę samochodu (najważniejsze w terenowcach). Pojechaliśmy do warsztatu wjechać na kanał. Stary z mechanikiem wszedł pod auto iiiiii … masakra! Rama zgnita! Niestety w takim stopniu ,że lepiej tego w ogóle nie brać bo wymian tej części jest nieopłacalna a naprawa jest niemożliwa (nie przeszedłby przeglądu), poza tym stary nie chciał takie auta do naprwy. Zaczął się koszmar ... 280 km. przejechane na darmo. Cieszył się ,ze pozbędzie się w końcu swoje Fiata Panda który w sumie od dwóch dni jest już sprzedany ale stoi na podwórku w razie gdyby nie kupił terenowca. Co gorsze jak tu teraz sąsiadowi (bo to on był waśnie nowym właścicielem Fiacika) powiedzieć ,że nie sprzeda Pandy. Stary wkurzony bo auto w super stanie, karoseria i reszta super git ale ta rama! Zonk nie do przejścia. Wróciliśmy do gościa, stary cos tam z nim obgadywał itd. itd. Ja poszedłem zapalić w teren i tak się zastanowiłem co teraz zrobić!. Szukał fury tyle czasu! A tu klops! Doszedłem do wniosku ,że pożyczę mu swoje auto. (Ryzykowne bo może je nawet trzymać z 3-6 miesięcy ale co zrobić! Stary musi mieć auto do pracy). Wróciłem, wypiliśmy kawę - mój pierwszy posiłek tego dnia - KAWA (drugi był po powrocie czyli 30 minut temu)! Zabraliśmy się i z powrotem te 280 kilosów do domu. Po drodze powiedziałem mu co i jak to się nawet ucieszył. Żal mi się go zrobiło w końcu tyle się naszukał itd. itd. Sprzedawca auta to był niezły lolek. Koleś miał 67 lat i razem z żoną jeździli sobie po Niemczech i zwozili fury! Które później u nas sprzedawali za grosze. Kolo miał szybowiec i jakieś cudaczne maszyny własnej konstrukcji np. Ślizgacz (z silnikiem od garbusa), trój kołowe coś na byczych amortyzatorach z ogromniastymi kołami. Ogólnie facet miał niezłego świra :). Stary oczywiście zapytał co i jak z ta ramą ale facet sprowadził kilka aut i nie zdążył ich sprawdzić. Było mu tak głupio ,że nawet chciał oddać nam część kasy za podróż – nie wzięliśmy szmalcu. Trochę szkoda ,że nie kupiliśmy tego autka - miało ściąganą tylną plandekę i dach. Taki dżipek na lato byłby fajny :Dżipem, trudno ... jak znam życie juto od 6.00 rana stary będzie siedział na laptopie i dalej grzebał po necie w poszukiwaniu wymarzonej fury. Ahi noo i drogę powrotną stary też przesiedział na tylnim siedzeniu :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 @ Agnes Zespół Mattafix i Stachurski ;]. Na TVN 24 mówili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 I tak najlepsza piosenka Stachurskiego to chlosta , leze i kwiecze jak to slysze :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Cześć. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Hej. B-) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 O matkozcórką. No i dobrze, że zasnęłam po Brainstorm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Ojej, ale się wczoraj napiłem, nic nie pamiętam, nie dość, że Tyskie tour, to jeszcze wódka tour. :) Do tego jeszcze mandat 50zł za sikanie w miejscu publicznym! Sikac mi się cholera zachcialo! Edytowane 2 Września 2006 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Idę pograć w Wolfenstein - Enemy Territory. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Witam ! Mi najbardziej z artystów występujących w Sopocie podobał się Brainstorm. :P Edytowane 2 Września 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Oojj mi sie trafila wczoraj niespodziewana impreza. W koncu pojechalem do Wesolej, kupilismy po drodze troche % i bylo fajnie. ;) Kolo 5 rano wszyscy poszlismy spac w 8 osob na 2-osobowy materac z gabki. :lol: Poniewaz byl on troche za maly dla nas wszystkich to niektorzy kimali tylko glowa na materacu a reszta zwlok na podlodze przykryci swoimi kurtkami. :lol: Fajnie to wygladalo jak 8 osob probowalo sie wladowac na takie male spanie. :P Oprocz tego wszystko mnie boli od tego lezenia na podlodze. Tak wiec nie spalem praktycznie druga noc i udaje sie w kierunku lozka poniewaz ledwo widze na oczy. Dobranoc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Radeksz, o której jest rozpoczęcie w Zap'ie? O 9:00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 O godz. 8 odbędzie się Msza Św. a o godz. 9 rozpoczęcie roku dla klas I w auli szkoły. Ale niewiem jak starsze roczniki pewnie normalnie o 9 w klasach z 10 minut i do domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Czyli standardowo bez zmian. Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Niema sprawy ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Hmm... Nudzi mi sie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Cze spamy, mam wolną chatę dziś i jutro :D. Browarki się chłodzą w lodówce, w BF2 się popyka :D. Edytowane 2 Września 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Właśnie wstałem, wszystko mnie boli. Idę pod prysznic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ale nudy :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Z kad to znam :).Skąd? Stąd, że jak dr Sikor znajdzie Twojego wielbłąda to przyzna Ci nagrodę w postaci % i ZPP. :D Sugeruję zmianę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Pojechałem dzisiaj na giełdę komputerową na Batorego z kumplem w poszukiwaniu pracy dla niego, nie minęło pięć minut i już został zatrudniony. Przy okazji kupiłem sobie AS5. BTW Dzień dobry wszystkim :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Juz zrobilem edit . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 No to co niedługo szkoła :cry: :mad:. Znowu zacznie sie stres, nauka itd. :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Za 2 dni. ;]. Na którą macie rozpoczęcie roku ? :>. Ja na 10, przynajmniej się wyśpię :mrgreen:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja na 8:30. Idziecie w garniturach?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...