Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) ale to idzie i coś mi sie zdaje że ten 1000 post będzie ostatnim w temacie :lol: myśle że nie fajnie się pisze i już niema takiej nudy na forum Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 masarz sie przydla algorytmy najprawdopodobniej do przodu zmyka mna mikro, potem bieganko i znow nauka lae jutor sobie odpoczne przy piwku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Idzie nawet szybciej niz wtedy kiedy HL2 i San Andreas mialy premiere :) wow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jak mogłeś opuścić forum, na stos Cie nabić i spalić :rulez: na forum byłem online :D (zapomniałem zakietować opere). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) i coś mi sie zdaje że ten 1000 post będzie ostatnim w temacie :lol:Nigdy :mellow: ale to idzieSzybciej niż wczoraj wieczorem co pisałem ;] EDIT: grzesiu trzeba używać ff :] Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 za niedługo będzie się o strony walczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 za niedługo będzie się o strony walczyćJuż sie walczy od kilkunastu stron jak byś nie widział ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 za niedługo będzie się o strony walczyćMoja bedzie 50 :) Zartowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja mam juz postsnipera ustawionego na #1000 posta, wiec darujcie sobie wyscigi ;PA Ty jakimś botem jesteś?? Tak jak newsbot?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wpisz !help by uzyskac pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Już sie walczy od kilkunastu stron jak byś nie widział ;] wiem ale chdziło mi o odpowiednie numerki stron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) wiem ale chdziło mi o odpowiednie numerki stronChyba że tak, rezerwuje 99, 100, 101 i 102 :lol: EDIT: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats prowadze ;] Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja mam juz postsnipera ustawionego na #1000 posta, wiec darujcie sobie wyscigi ;PNie wierze Ci,specjalnei tak napisales by kazdy sie poddal :P Nie ma takiej mozliwosci haha :) Co Ci napisze? Dzien dobry tu kotek ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) napisze " Gozdzikowa przypomina - na bol glowy ETOPIRYNA " :D Edytowane 31 Maja 2006 przez Luc4s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Chyba że tak, rezerwuje 99, 100, 101 i 102 :lol: EDIT: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats prowadze ;] Postfucker ;] Trzeci jestem ;) Czyli prawie jak Postfucker :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Takie postfuckerstwo powinno byc karane [; chwała panom z góry że nie jest [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) no no statystyki się zmieniają http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 EDIT: @Grzechu_1990 o tym samym pomyślałem żeby zapodać link do statystyk a tu po dodaniu posta wyskakują mi wasze posty oczywiście z statystykami czyż byś my myśleli o tym samym?? Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Dobrzeee... :P Edytowane 31 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nie wierze Ci,ze tak bedzie :P Zreszta jesli tak bedzie (w co watpie,bo pewnie sie tak nie da) to zero przyjemnosci z tego :P Stan do uczciwej walki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Takie postfuckerstwo powinno byc karane [; chwała panom z góry że nie jest [;Czyli Kas i Antar1us żegnajcie z :banana: Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Na zdrowie wam, spamujcie :> Ehh jaki luz, i aż dziw ze to to samo PPC co 2 tygodnie temu [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Czyli Kas i Antar1us żegnajcie z :banan:A Ty co? Masz trzecie miejsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Proponuję aby pierwszej trójce została nadana ranga "Postfucker" :lol2: Edytowane 31 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Pierwsza trójka z tego topic'a nie żegna z :banana: dżołk ;) EDIT: .:::PaStA:::. good pomysł. Edytowane 31 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) no ciekawe jak by to wyglądało "uczestnik Postfucker"?? EDIT: @hydro ale żeśmy się w pełną godzinę wstrzlili Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Na zdrowie wam, spamujcie :> Ehh jaki luz, i aż dziw ze to to samo PPC co 2 tygodnie temu [; Przynajmniej w tym temacie forum jest takie jak to z roku 2003 czyli wolnosc swoboda i sama przyjemnosc z pisania postow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) O , wszechpotężny Sikorze ! Wzywam Ciebie i Twoją płetwę ! Zrób porządek z 3 pierwszymi postfuckerami, wtedy ja zdobęde 1 miejsce :lol: :lol2: Owned by PaStA - 34 :D no ciekawe jak by to wyglądało "uczestnik Postfucker"?? Bez uczestnik, samo "Postfucker" :> Edytowane 31 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 O , wszechpotężny Sikorze ! Wzywam Ciebie i Twoją płetwę ! Zrób porządek z 3 pierwszymi postfuckerami, wtedy ja zdobęde 1 miejsce :lol: :lol2: Owned by PaStA - 34 :D Masz jeszcze sporo do nadrobienia hahaha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 zebralem makulature szkolna na wage okolo 15kg , nie liczac ksiazek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jakby złotej trójki nie było to bym był 1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...