Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 nie my Nie piszcie o plesniowych bo zwróce zaraz budyń :Pto on ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wy macie budyń a ja mam piwko :rolleyes: jak kto lubi prawda? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Budyń fee jak ja tego nie lubię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wy macie budyń a ja mam piwko :rolleyes: jak kto lubi prawda? :lol2: Dokladnie, tez mam piwko :] a wlasciwie to mialem i teraz jest w brzuchu :] zielony leszek :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Budyń fee jak ja tego nie lubię... budyn? czekoladowy pyszna rzecz :P zrobil bym sobie ale mam taki katar ze i tak smaku nie bede mial :P tak wiec moja robota spelznie na niczym procz tego ze sie zapcham :P poczekam az mi katar przejdzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) ja też chce pifo i zaraz pójde sobie na jakieś Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A przedemną dopiero piwko będzie. Heineken 8-) Co kto woli ;) Budyń był czekoladowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) A ja niestety nie moge ani tego ani tego bo jestem w pracy :( Ale za to zjadlem spaghetti w goracym kuble :D Dzis korzystam z okazji,ze nie ma szefowej i mam luzy :) Sobie siedze tylko na forum i od czasu do czasu cos porobie :) Niestety,w piatek sie to skonczy i bedzie zadyma.Jutro tez,ale przynajmniej bede mial czas dla Was byscie nie uschneli z tesknoty hahaha :D Edytowane 31 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Bożenka z klanu ma kłopoty :-| :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) z moich skromnych obliczeń wynika że jeszcze 18 postów do ładnej liczby i że ten post będzie pierwszym postem na następnej stronie, a wiec posiadacz postu 1111 będize także posiadaczem strony nr 38 a więc dwa w jednym Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Bożenka z klanu ma kłopoty jakie?? spaliła sie znowu?? :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jakie?? spaliłas ie znowu?? :lol:Takmi smutno, że nie moge o tym pisać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) wyrzuć to z siebie będzie Ci lepiej :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ehh - nie zaliczyła z matmy i Rysio nakrył ją z kolegami jak palili jointy w piwnicy - przykre :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) nom przykre. A jointy sie zmarnowały czy zdążyli wypalić?? Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) http://img320.imageshack.us/img320/3720/lol5tp.jpg Dobre, w gazecie znalazłem reklame to postanowiłem złożyć sobie kompa, cena wyniosła prawie 3000zł, dla dobra sklepu adres wywaliłem. Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Przestrzeliłem o jeden post, Grzechu_1990, gratulacje! Rysio taxi driver, zbieżność z Klanem przypadkowa calkiem [; Edytowane 31 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) ehh - nie zaliczyła z matmy i Rysio nakrył ją z kolegami jak palili jointy w piwnicy - przykre :sad: :unsure: :sad: :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Dziwne, nadal mam 37 strone :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) wszyscy mają 37 hahaha zmien dilera :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ehh - nie zaliczyła z matmy i Rysio nakrył ją z kolegami jak palili jointy w piwnicy - przykre :lol: Ona nie palila, tylko asystowala !!!1112 A matme zaliczy, uzyska propocje, bonusy i rabat. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a czy to jest post nr 1111?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ona nie palila, tylko asystowala !!!1112 A matme zaliczy, uzyska propocje, bonusy i rabat. :lol: W tym momencie jak Rysio wkroczył akurat nie, ale ja bym jej nie ufał PS twój AV jest the best :blink: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ja piernicze nie nadazam za Wami nie pisze juz w tym temacie ;) Nara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 to chyba najpopularniejszy topic na pórze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) 1111 udło się chyba najpopularniejszy tak samo jak 1000 zdobyłem przez wykasowanie postów to teraz straciłem 1111 post a już był pierwszy na stronie Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wygralem drugie piwo? W koncu 1111.Napisalem to szybko nie edytujac posta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jestes nadal 1 na liscie,nie zmarnuj tej szansy :DNa tak ale nie ma mnie pol dnia i juz 8 stron przybylo ja wysiadam :unsure: Zreszta musze do nalki usiasc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) ehh - nie zaliczyła z matmy i Rysio nakrył ją z kolegami jak palili jointy w piwnicy - przykre :lol: a co robili? bukkake?? :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « pwned! Edytowane 31 Maja 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Wygralem drugie piwo? W koncu 1111.Napisalem to szybko nie edytujac posta :DHydro cheatuje !!!1 Usunal swoj post i zabral mi 1111 post... @ masz za kare ! :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez ath Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...