Kas Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No to może kanał na ircu?? tweakowy chyba jeszcze jest?? to czemu póre miałby nie mieć takowego??switeny pomysl po co tu pisac. My szczereze mowiac smiecimy tylo teraz. Takie rzeczy to tylko w erze....ekhem...powinnismy na ircu lub czacie robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) O to chodzi ? http://www.polchat.pl/chat/?room=tweak&x=13&y=10 Musicie teraz zrobic nowy chat pod nazwa PurePC. ;] Tak, ja nie potrafie to nie założe ;] Mac' ma strone-gratulacje ;] EDIT: Nie mam irq'a czy jak to sie tam zwie :huh: Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Kto robi ten chat?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Panowie java się ściąga zrobimy sobie czat i będziemy el0 młodzieżowi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Mi bardziej chodziło o symbolike liczby niż jej wielkośc. Buahahaha. Chlip, chlip. Spadam. Trzeba kiedyś odrobić te #*%&$$ lekcje:( Edytowane 31 Maja 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Panowie java się ściąga zrobimy sobie czat i będziemy el0 młodzieżowi :lol: Fajnie jest być el0 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) No to może kanał na ircu?? tweakowy chyba jeszcze jest?? to czemu póre miałby nie mieć takowego??Popieram, IRC lepszy, chatów nie lubie Utworzyłem kanał PurePC.pl na IRCu, zalookać :]\ Na QuakeNET :D Edytowane 31 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Panowie java się ściąga zrobimy sobie czat i będziemy el0 młodzieżowi :lol:ja juz jestem na kanale narazie tlika z linku wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ale panowie my tu prowadzimy bardzo poważne rozmowy a wy tu o czacie :blink: :lol2: Można założyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) kanału na ircu nie zrobie ale chat sie robi EDIT: ktos mnie uprzedził EDIT2: JROX u mnie ty strone wygrałes. Edytowane 31 Maja 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Próbuję założyć nowe konto na Polchacie, ale nie chcą przysłać meila z linkiem do aktywacji. Ile można czekać :angry: :D. Ale wygląda na to, że już jest pokój PurePc. Ciekawe kto go założył... - klik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 przed chwilą się przebiłem przez te 39 stron normalnie maskara co nuda robi z człowiekiem 2,5 h chyba trzeba będzie wyjść za firewalla bo normalnie gały mnie rozbolały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Kurde tez nie ma javy musi sie ściagnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A u mnie ty Mac masz strone nr. 39 To jak z czatem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 est http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ath,zadnych mi tu deletow postow ani topikow :D BTW - w topiku o TRL wygrywam,235 postow :D Edytowane 31 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) A wszystkich masz 448.... Mam jave, ale nie chce się załadować :/ Pisze w rogu FF Loading java applet failed... Edytowane 31 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A wszystkich masz 448.... Mam jave, ale nie chce się załadować :/ Pisze w rogu FF applying java failed... To uzyj normalnej przegladarki np. IE. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Taa już IE... żeby mi się procek spalił jak ją włącze... :P :lol: IE odpada, najwyżej sobie z wami nie pogadam. Zawsze zostaje ten temat :E :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wbijajcie na tego chata ;s;s http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Fajnie tak na zywo pogadac;];];] JROX ja mam mozille i dziala wszystko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 O kurde 39 stron o_O Dobrzy jesteście, ja do 20 którejś przeczytane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 mi w operze też nie działa:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja mam Operę 9.0 Preview 2 (wcześniej niż beta) i działa all elegancko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ath,zadnych mi tu deletow postow ani topikow :D BTW - w topiku o TRL wygrywam,235 postow :D Buhah bo nie ma na tym forum wiekszego maniaka tej serii. Tak hydro jestes uzalezniony ;) Wogle zobacz do topica o TR:L zapodalem tam screeny jak mi to chodzi z odblokowanym NG. Jestesm w szoku ;) Czemu jeszcze nikt nei zamknal tego topicu ? Ktos z modow liczy na temat roku ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Popieram, IRC lepszy, chatów nie lubie Utworzyłem kanał PurePC.pl na IRCu, zalookać :]\ Na QuakeNET :D hm lepiej na ircnecie ;] wiec ludzi z tegokorzysta i w ogole :] zreszta kanal juz jest :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wy tu pierdu pierdu .. lepiej sie przyznajcie co mi na Dzien Dziecka chcecie wszyscy kupic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) nie [; Bo bnc mi tam nie dziala... :] Chaosik, masz od wujka pocasa Edytowane 31 Maja 2006 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 wy tu pierdu pierdu .. lepiej sie przyznajcie co mi na Dzien Dziecka chcecie wszyscy kupic :P"Cała Polska pierdzi dzieciom" :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 nie [; Bo bnc mi tam nie dziala... :] a etam, nie musisz z bnc korzystac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jezu pogieło was wstałęm dopiero i co 10 stron w przód :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Nie no jesteście najlepsi. Sikor aktywuj się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...