Sikor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ktoś mnie wzywał? Jestem. Cze spamery. :-P Uprzejmie donoszę, że nad tym tematem zawisły chmury gradowe. Część modelatorni już ma dosyć tego postfuckerstwa. Proponuję zabawy w zdobywanie kolejnej strony tematu, czy też unikalnego numeru postu pozostawić dzieciom neostrady na innych farach. Chyba, że pretendujecie do tego miana. W takim wypadku zastaniecie potraktowani zgodnie ze zwyczajami na PPC, jakie są stosowane wobec takich bachorków, a temat zostanie zutylizowany. Ma być tu fajnie i młodzieżowo, a nie debilnie. Przyjęto do wiadomości i stosowania :?: Przyjęto. Innej możliwości nie widzę. EOT. BTW, pogoda do doopy, zimno, jak cholera. Aż się nie chce patrzeć za okno. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nie no z ta pogoda to calkowicie przegiecie, czerwiec a ja chodze do sklepu rano w kurtce , a wieczorem jest niemilosiernie chlodno wszystkiego naj naj wszystkim bachorom ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 qfa... wstałem rano i lipa... :? nie odblokowali mi transferu z neozdrady... :angry: zaraz dzwonie i ich zbluzgam... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 qfa... wstałem rano i lipa... :? nie odblokowali mi transferu z neozdrady... :angry: zaraz dzwonie i ich zbluzgam... :mur:A ja od dzisiaj mam 512 zamiast 256 :D Zaraz idę do szkoły na młodzieżowy Dzień Dziecka (a może deszczowy?), nie ma to jak jesień w czerwcu :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nie no z ta pogoda to calkowicie przegiecie, czerwiec a ja chodze do sklepu rano w kurtce , a wieczorem jest niemilosiernie chlodno wszystkiego naj naj wszystkim bachorom ;] tak, najgorzej to wyjść z pod kołdry jak w pokoju nie ma nawet 16*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 pogoda do pupy normalnie ledwo wstałem a matme musze jescze poprawić kiedy zaczynają się wakacje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A Ja dziś mam wolne :D Wykorzystam to na nadrobienie zaległości i takie tam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ehh jeszcze kolo z wstepu do informatyki i po ciezkim tygodniu sobie odpoczne dzisiaj, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja się jeszcze tylko dzisiaj ucze na polski i wakacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja się jeszcze tylko dzisiaj ucze na polski i wakacje :Dja to mam nadzieje ze 27 zaczna mi sie wakacjie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Najwazniejsze,ze dzis premiera hleo.Pogoda mnie teraz nie interesi bo i tak jestem w pracy :D BTW - cos ten czat dzisiaj nie teges Edytowane 1 Czerwca 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie działa Ci? Mi nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam, wracam po kilku stronach nieobecnosci [; Wszystkim, co czuja sie mlodzi duchem - wszystkiego najlepszego ;> Sikorku, 2 taczki browaru dla Ciebie w tym dniu ;* U mnie w miescie pogoda roxuje [; Sporo chmur, ale slonce daje rade i swieci ;] Ide zapalic, ogarnac kwatere, zrobic jakasz szame i zaraz wracam ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie działa Ci? Mi nie. Mi tez nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Macie słabe zasilacze bo mi działa :D Gdzie Wy mieszkacie że macie złą pogode, u mnie słońce, nie za ciepło ale też nie za zimno :P Do szkoły nie polazłem bo i po co :P Wszystko po zaliczane to można już odpoczywać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 hm no w warszawie nie glupia dzisiaj pogoda... chodz i tak z lozka do 12 nie wychodze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A u mnie zimno za firewallem (cale 7*), zimno przed firewallem... Az sie nie chce siedziec w robocie, ide na sniadanie, moze znajde jakas papierowa gazete w kantynie do poczytania. ;) ... Jednak w oddali jakby blekit przeswitywal przez chmury...moze bedzie lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A u mnie pogoda do dooopy, leje, wieje... znaczy się lało, ale pewnie zaraz zacznie znowu. Czat działa! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie co by nie było pogoda taka jak u ridczak-a, ale nie jest źle zacząłem się rozgrzewać. Rozgrzewka Pozdro dla wszystkich którym chłód i brak słońca doskwiera. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Fajna rozgrzewka... w końcu jestem w tle B) ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja tam byłem w szkole. Nie opłacało się iść, bo nie było żadnej lekcji. Zwolnili nas. Potem jest jakaś zabawa z okazji dnia dziecka, ale pogoda taka straszna, że aż nie ma po co iść. Pada cały czas i zimno... brrrrr... Dzięki za piwko mastertab ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ....... Wszystkim, co czuja sie mlodzi duchem - wszystkiego najlepszego ;> Sikorku, 2 taczki browaru dla Ciebie w tym dniu ;* ........ Coś mi tu wazeliną zajechało. :twisted2: Ale co tam, dzięki. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Coś mi tu wazeliną zajechało. :twisted2: Ale co tam, dzięki. :-P zauważyłam Sikorku, że te dzieciaki baaardzo Cię lubią, ja zresztą teeż . :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) już jestem z szkoły zamiast 8 lekcji miałęm 2 ;) a o pogodzie lepiej nie wspomninać jak zaświeci słoneczko to po chwili zaczyna padać deszczyk :( Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ludzieeeeeeeeee nei bylo mnie 24h i 10 stron :o opanujta sie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 wczoraj byliśmy w formie to nam to szło lece na miasto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tak sobie właśnie pomyślałem, że skoro tak wielu lubi gadać o niczym, to może trzeba założyć kanał IRC #purepc ?! Takie pisanie bez sensu, to zwykłe postfuckerstwo i do niczego nie prowadzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nie chce mi sie irc-a instalowac ;) mamy czata i starczy ;) oprocz tego topic tez jest fajny :) http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zauważyłam Sikorku, że te dzieciaki baaardzo Cię lubią, ja zresztą teeż . :wink:No nie wiem czy wszystkie. :-P Zwłaszcza te z BANlisty pewnie mają inny pogląd na moją wredność. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Proponuję zabawy w zdobywanie kolejnej strony tematu, czy też unikalnego numeru postu pozostawić dzieciom neostrady na innych farach. a nie mówiłem zeby przestać :P ej dzisiaj miał być ten niby zakaz sprzedaży alkoholu?? bo bez problemu u mnie w każdym sklepie sprzedawali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...