Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś mnie wzywał? Jestem.

Cze spamery. :-P

Uprzejmie donoszę, że nad tym tematem zawisły chmury gradowe. Część modelatorni już ma dosyć tego postfuckerstwa.

Proponuję zabawy w zdobywanie kolejnej strony tematu, czy też unikalnego numeru postu pozostawić dzieciom neostrady na innych farach. Chyba, że pretendujecie do tego miana. W takim wypadku zastaniecie potraktowani zgodnie ze zwyczajami na PPC, jakie są stosowane wobec takich bachorków, a temat zostanie zutylizowany.

Ma być tu fajnie i młodzieżowo, a nie debilnie. Przyjęto do wiadomości i stosowania :?: Przyjęto. Innej możliwości nie widzę. EOT.

BTW, pogoda do doopy, zimno, jak cholera. Aż się nie chce patrzeć za okno. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qfa... wstałem rano i lipa... :? nie odblokowali mi transferu z neozdrady... :angry: zaraz dzwonie i ich zbluzgam... :mur:

A ja od dzisiaj mam 512 zamiast 256 :D

Zaraz idę do szkoły na młodzieżowy Dzień Dziecka (a może deszczowy?), nie ma to jak jesień w czerwcu :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no z ta pogoda to calkowicie przegiecie, czerwiec a ja chodze do sklepu rano w kurtce , a wieczorem jest niemilosiernie chlodno

wszystkiego naj naj wszystkim bachorom ;]

tak, najgorzej to wyjść z pod kołdry jak w pokoju nie ma nawet 16*C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwazniejsze,ze dzis premiera hleo.Pogoda mnie teraz nie interesi bo i tak jestem w pracy :D BTW - cos ten czat dzisiaj nie teges

Edytowane przez hydro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Witam, wracam po kilku stronach nieobecnosci [;

Wszystkim, co czuja sie mlodzi duchem - wszystkiego najlepszego ;> Sikorku, 2 taczki browaru dla Ciebie w tym dniu ;*

U mnie w miescie pogoda roxuje [; Sporo chmur, ale slonce daje rade i swieci ;] Ide zapalic, ogarnac kwatere, zrobic jakasz szame i zaraz wracam ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Macie słabe zasilacze bo mi działa :D Gdzie Wy mieszkacie że macie złą pogode, u mnie słońce, nie za ciepło ale też nie za zimno :P Do szkoły nie polazłem bo i po co :P Wszystko po zaliczane to można już odpoczywać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie zimno za firewallem (cale 7*), zimno przed firewallem... Az sie nie chce siedziec w robocie, ide na sniadanie, moze znajde jakas papierowa gazete w kantynie do poczytania. ;)

... Jednak w oddali jakby blekit przeswitywal przez chmury...moze bedzie lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam byłem w szkole. Nie opłacało się iść, bo nie było żadnej lekcji. Zwolnili nas. Potem jest jakaś zabawa z okazji dnia dziecka, ale pogoda taka straszna, że aż nie ma po co iść. Pada cały czas i zimno... brrrrr...

Dzięki za piwko mastertab ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.......

Wszystkim, co czuja sie mlodzi duchem - wszystkiego najlepszego ;> Sikorku, 2 taczki browaru dla Ciebie w tym dniu ;*

........

Coś mi tu wazeliną zajechało. :twisted2:

Ale co tam, dzięki. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi tu wazeliną zajechało. :twisted2:

Ale co tam, dzięki. :-P

zauważyłam Sikorku, że te dzieciaki baaardzo Cię lubią, ja zresztą teeż . :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już jestem z szkoły zamiast 8 lekcji miałęm 2 ;)

a o pogodzie lepiej nie wspomninać jak zaświeci słoneczko to po chwili zaczyna padać deszczyk :(

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie właśnie pomyślałem, że skoro tak wielu lubi gadać o niczym, to może trzeba założyć kanał IRC #purepc ?! Takie pisanie bez sensu, to zwykłe postfuckerstwo i do niczego nie prowadzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauważyłam Sikorku, że te dzieciaki baaardzo Cię lubią, ja zresztą teeż . :wink:

No nie wiem czy wszystkie. :-P Zwłaszcza te z BANlisty pewnie mają inny pogląd na moją wredność. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zabawy w zdobywanie kolejnej strony tematu, czy też unikalnego numeru postu pozostawić dzieciom neostrady na innych farach.

a nie mówiłem zeby przestać :P

ej dzisiaj miał być ten niby zakaz sprzedaży alkoholu?? bo bez problemu u mnie w każdym sklepie sprzedawali :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...