balrogPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) mamy nowy sklad ich troje :D marcinkiewicz i dwa kaczory :lol2: a propo mi dzisiaj mamusia kupila piwo na dzien dziecka B) a miala byc ta prohibicja no :unsure: jakos jej nie widac :blink: i jeszcze mama powiedzial apani w sklepie ze to dl asynusia bo ma swieto dzisiaj :lol2: EDIT 1263 pr0 3l0 r0x git sztach :P Edytowane 1 Czerwca 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No nie wiem czy wszystkie. :-P Zwłaszcza te z BANlisty pewnie mają inny pogląd na moją wredność. :twisted2: poglądy zawsze mozna, a nawet trzeba weryfikowac w oparciu o stan aktualny, prawda? :rolleyes: :wink: Ale nie jestem pewna, czy tych zasad ucza dzieci w szkołach, a przydałoby sie. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 poglądy zawsze mozna, a nawet trzeba weryfikowac w oparciu o stan aktualny, prawda? :rolleyes: :wink: Ale nie jestem pewna, czy tych zasad ucza dzieci w szkołach, a przydałoby sie. B) No niby racja, ale rezydenci Bananowej Krainy raczej szansy aktualizacji poglądów nie mają. :twisted2: A co do szkoły, to nie uczą. W końcu moja Kasia naucza polskiego w gimnazjum, to wiem, co tam się w oświacie wyprawia. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dzień dziecka, to i mandaty sobie popłaciłem ;] Taaa, wiem wiem nie powinnienem tyle pić [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) a niby to za co te mandaty? ;P edit: nie zauwazylem tego szarego ;P Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 stawiam że za spozywanie alkoholu w miejscach publicznych /smiecenie/ przechodzeniu przez ulice tam gdzie nie ma pasów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a niby to za co te mandaty? ;P edit: nie zauwazylem tego szarego ;P 2* przekroczenie prędkości oraz jedna stłuczka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 szybka odp.. Dzis mozna kupowac alkohol czy prawda jest ze wprowadzili ten pedalski zakaz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wprowadzili ale wszyscy mają to w [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 [gluteus maximus] nie zakaz no chyba że moje miasto jest "ponad prawem" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Coś temat troche znowlnił, nie było mnie i doszło tylko kilka postów :-| Panie i panowie bierzmy sie do roboty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) topik przestał tentnić życiem po wprowadzeniu pokoju pure na czacie :( Ciekawe czy to dobrze czy źle?? EDIT: dobra Grzechu_1990 ale puźniej bo teraz idę... po zaglądnięciu na czata tam też się nic nie dzieje dwie osoby tam były a więc co się dzieje?? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Coś temat troche znowlnił, nie było mnie i doszło tylko kilka postów :-| Panie i panowie bierzmy sie do roboty :P Ty sie lepiej opanuj i przeczytaj post Sikora jak jeszcze chcesz postować. :-| Edytowane 1 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zachwile jak wszyscy wrócą z pracy i zjedza obiadki sie zacznie albo czat bedzie pękał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kurde rodzice straszą że internet mi odetną :blink: Jak ja bez was wytrzymam ? :blink: :( betewu : pogoda śliczna, niedawno padało. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 fajnych masz starych, ze Cie w dzień dziecka straszą :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Może myślą że to "dla mojego dobra" :lol: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 chca mu prezent zrobic ;) jutro juz necika nie bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wchodze na czatulca a tam kłajet.Łer is ewrybadi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) to jak już wszyscy skończą garć w HL2:EO to zapraszam na czat :lol: P.S ile $ kosztuje HL2 (podstawka nie dodatek) na steamie?? Edytowane 1 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No mało osób. A fajnie się wcześniej gadało ;). Pewnie wieczorkirm będzie więcej osób, więc się pogada. Jak macie czas to wchodźcie na czat, fajnie się gada ;]. @.:::PaStA:::.Ale masz prezent na dzień dziecka ;]. A jak się rozchodzi o pogodę to wreszcie wyszło słonko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zauważyłam Sikorku, że te dzieciaki baaardzo Cię lubią, ja zresztą teeż . :wink: Bianka, nie przesadzasz ze stwierdzeniem: 'te dzieciaki' ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 to jak już wszyscy skończą garć w HL2:EO to zapraszam na czat :lol: P.S ile $ kosztuje HL2 (podstawka nie dodatek) na steamie?? 30 dolarow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) zauważyłam Sikorku, że te dzieciaki baaardzo Cię lubią, ja zresztą teeż . :wink: Hehe. Coś w tym jest .W końcu sikor to mój idol na forum... ;-) ;-) ;-) Normalnie, jak będzie dzień ojca, to się musimy złożyć na prezent jakiś dla niego... :lol: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Sysak13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No co wy nie róbcie z Sikora już dziadka :blink: . Skoro go wszyscy ( uhmmm . nie mówie za wszystkich) lubią i szanuja to coś w tym jest. :D Dobra już nie wazylinuje :lol2: Nalezy mi się taczka browców może być Żywiec B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja ci ich nie przywioze z Żywca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chce po 23 zebrac spora ekipe na czata,wiec przychodzcie,ale jesli bede mial dzis hl eo to nie recze za to co powiedzialem haha :D Dzis wszyscy beda w to rezac,nawet Pianka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Ide zamontowac mojego Samsunga na ultra - elo mocowaniu wygluszajacym... Pogoda jest super, slonce, bezwietrznie... Kozacko! Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Ide zamontowac mojego Samsunga na ultra - elo mocowaniu wygluszajacym... Pogoda jest super, slonce, bezwietrznie... Kozacko! Ładnie ale do ku*wy nendzy mokro i sie nie da jeździc na rowerze. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a do tego duzo nauki na jutro... gorzej byc nie moze... chodz w wawie juz troche wyschlo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...