Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ładnie ale do ku*wy nendzy mokro i sie nie da jeździc na rowerze.ja to się nie da?? da się ale będziesz w takim stanie jak ja tzn. błoto na twej odzierzy, przemoczona odzierz no to tylko tak z leksza a u mnie też słoneczko wyszło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja od 14 sie woziłem na moto :) Także mi się w końcu nie nudziło :D Temat po[gluteus maximus]da :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) no też tak sądzę. ciekawe dlaczego?? I znów nudno się robi. :( Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 DO NAUKI KURDE! A NIE PRZED PC BEDZIECIE SIEDZIELI! KONIEC ROKU SIE ZBLIZA I OCENY PORPAWIAC A NIE NA FORUM SIEDZIEC! ;PPP musialem sobie troche pokrzyczec po 3 godzinach nauki angielskiego i radzieckiego ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tylko że ja niemam się czego uczyć i poprawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zawsze sie cos znajdzie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie gadać tu o upadku tematu ! Póki my żyjemy temat też ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 za mlody jestem by umierac! ;P i za stary by zyc ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Teraz w tle mam 2 rzeczy,polchata i steam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 prawde mówiąc mam tą nauke głęboko w [gluteus maximus] ocen już mi nie podkręcą a średnia 4.0 starcza i nic więcej nie pragnę o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) prawde mówiąc mam tą nauke głęboko w [gluteus maximus] ocen już mi nie podkręcą a średnia 4.0 starcza i nic więcej nie pragnę oto podobnie tak jak ja (z tą nauką chodzi tylko żę mam inną średnią) nic więcej juz nie pragnę(to chyba rozumiesz) jak mieć wolne do września(iść tylko odebrać świadectwo i koniec aż do września tzn początku roku szkolenego) i siedzieć przed kompem(tego to już chyba wogóle nie muszę tłumaczyć) Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) to podobnie tak jak ja niec więcej juz nie pragnę jak mieć wolne do września i siedzieć przed kompem...Jeszcze raz powoli napisz :) Obudz sie,dzemie w Tobie sila,nie spij snem niedzwiedzia Edytowane 1 Czerwca 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chyba chodziło o to że już ma oceny poukładane i chce wolnego do końca lata(fajne mi lato bedzie, jak ma byc takie jak teraz mamy pogode to nie chce go) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chyba chodziło o to że już ma oceny poukładane i chce wolnego do końca lata(fajne mi lato bedzie, jak ma byc takie jak teraz mamy pogode to nie chce go)mniej więcej tak takiego lata też nie chce ale jak nie ma być go wogóle to lepiej niech takie będzie niż żadne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Teraz w tle mam 2 rzeczy,polchata i steam :D ja jeszcze konnekta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja Winampa i FF i to wszystko :P* *Trzeba napisać jakiegoś posta coby norme wyrobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a to ja mam operę z ppc, aqq, ie z pochat'em JROX to ja też się dołaczam do jak to napisałeś normy by ją wyrobić tylko jaka to norma?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Przedtem było ~10 postów conajmniej, ale teraz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Foobar lepszy od winampa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 to jaka jest nowa norma mozę według iso pojedziemy?? TAk z... 100postów dzienie he-he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jaki foobar. Próbowałem go i jest do [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jutro zaczyna się fajna pogoda a w sobote ma być nawet ze 20 stopni czyli robie se jutro wolne z okazji dnia dziecka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Foobar 0.8.3. inne to porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a to fajnie ja mam mało lekcji więc nie ma co robić se wolnego od szkoły ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) pochwalcie sie lepiej co na dzien dziecka dostaliscie :P mnie nikt nie pobije - ja dostalem spotkanie mojej matki z wychowawczynia i zjebke ze mam zagrozenia o_O a tak na prawde to dopa na swiadectwie nie bede mial, ale co sie poradzi jak sie ma nawiedzona wychowawczynie i naiwna matke ... Edytowane 1 Czerwca 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 22 metry kabla głosnikowego i kabel PC - Amplituner :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja spowodu występowania w kościele herbata+pączek na koszt parafii :P Od babci będzie kasa, od drugiej chyba też :) I info od wychowawczyni, że mam jutro czas na wyprostowanie sytuacji z bioli, polskiego i maty oraz chemii :] (pon i wtorek poza krajem, od środy wycieczka klasowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jutro zaczyna się fajna pogoda a w sobote ma być nawet ze 20 stopni czyli robie se jutro wolne z okazji dnia dzieckano super temp, jak na 2 czerwca to bedzie chyba rekord <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a ja dostałę..właściwie to nic nie dostałem. Trzeba jeszcze pozbierać co mi się należy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja na dzien dziecka dostalem wedela (wedla jak kto woli ;] ) mlecznego :D juz go nima <_< pasuje takie swieto co 2 dni tylko ze wolalbym leszka zielonego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...