Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie ale do ku*wy nendzy mokro i sie nie da jeździc na rowerze.

ja to się nie da?? da się ale będziesz w takim stanie jak ja tzn. błoto na twej odzierzy, przemoczona odzierz no to tylko tak z leksza

a u mnie też słoneczko wyszło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DO NAUKI KURDE! A NIE PRZED PC BEDZIECIE SIEDZIELI! KONIEC ROKU SIE ZBLIZA I OCENY PORPAWIAC A NIE NA FORUM SIEDZIEC! ;PPP musialem sobie troche pokrzyczec po 3 godzinach nauki angielskiego i radzieckiego ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawde mówiąc mam tą nauke głęboko w [gluteus maximus] ocen już mi nie podkręcą a średnia 4.0 starcza i nic więcej nie pragnę o

to podobnie tak jak ja (z tą nauką chodzi tylko żę mam inną średnią)

nic więcej juz nie pragnę(to chyba rozumiesz)

jak mieć wolne do września(iść tylko odebrać świadectwo i koniec aż do września tzn początku roku szkolenego) i siedzieć przed kompem(tego to już chyba wogóle nie muszę tłumaczyć)

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to podobnie tak jak ja niec więcej juz nie pragnę jak mieć wolne do września i siedzieć przed kompem...

Jeszcze raz powoli napisz :) Obudz sie,dzemie w Tobie sila,nie spij snem niedzwiedzia Edytowane przez hydro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba chodziło o to że już ma oceny poukładane i chce wolnego do końca lata(fajne mi lato bedzie, jak ma byc takie jak teraz mamy pogode to nie chce go)

mniej więcej tak

takiego lata też nie chce ale jak nie ma być go wogóle to lepiej niech takie będzie niż żadne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pochwalcie sie lepiej co na dzien dziecka dostaliscie :P mnie nikt nie pobije - ja dostalem spotkanie mojej matki z wychowawczynia i zjebke ze mam zagrozenia o_O a tak na prawde to dopa na swiadectwie nie bede mial, ale co sie poradzi jak sie ma nawiedzona wychowawczynie i naiwna matke ...

Edytowane przez dzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja spowodu występowania w kościele herbata+pączek na koszt parafii :P

Od babci będzie kasa, od drugiej chyba też :) I info od wychowawczyni, że mam jutro czas na wyprostowanie sytuacji z bioli, polskiego i maty oraz chemii :] (pon i wtorek poza krajem, od środy wycieczka klasowa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...