serwal4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Aaaaa i parafia jeszcze po czekoladzie dała :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja dwie czekolady w tym jednej już nima ;) Karte MMC 512MB i czytnik do niej :) No i drobne na dzisiejsze wydatki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja drogie młodziaki przeszedłem już do kategorii, gdzie na Dzień Dziecka się prezenty daje a nie dostaje Cieszcie się póki możecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A ja drogie młodziaki przeszedłem już do kategorii, gdzie na Dzień Dziecka się prezenty daje a nie dostaje Cieszcie się póki możecie to pochwal sie co dałeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No mi jeszcze 2 lata zostały więc czasu jeszcze trochę mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a ja dostalem od mamy plecak rowerowy i koszulke :P made in france ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mi sie dostało 0,5kg kasztanków mniam. Dzis przed angielskim nie byłem głodny bo 3 czekolady od babci i dziadków zjadłem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 oooo wlasnie :P ide po czekolade :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ptasie mleczko, piłka dmuchana, galaretka i kasa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wybiera sie ktos na lotnisko na Bemowie 3 lub 4 czerwca. Co sie ma tam dziac?? Znow 1/4 mili??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja nic nie dostalem :( Ciekawe czemu... Mmm Grzechu zrobiles mi chrapke na ptasie mleczko :P Za malolata tego cale kilogramy jadlem. Chyba sobie podejde do delikatesow bo akurat do 22 otwarte ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jaki foobar. Próbowałem go i jest do [gluteus maximus] Bo jesteś lama :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie bo jestem haxor ;) :lol2: Nie przypasił mi. Może to przez to że winampa mam odkąt pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No ja też dostałem ptasie mleczko ;). I taką czekoladę z bakaliami i trochę kasy ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Za chwile jak wszyscy wrócą z pracy i zjedza obiadki sie zacznie albo czat bedzie pękał. Czy PurePC ma jakiś swój czat, o którym nie wiem?... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 było podwane wyżej ale prosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wchodzić na czat bo mało osób jest. Ehh ide po czekolade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no jak malo :> ja jestem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 hehss.. u mnie tez $ i slodycze ;] :D Milo byc dzieciaczkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie martw się. Jeszcze troche i nie będzie dnia dziecka tylko dzień matki ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie martw się. Jeszcze troche i nie będzie dnia dziecka tylko dzień matki ;) :lol:Byle nie za szybko ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak się postarasz to będziesz w jednym roku obchodzić i dzień matki i dzień dziecka ;) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nudzi mi sie .... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zapraszam na czat http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 O wszystkim i o niczym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak się postarasz to będziesz w jednym roku obchodzić i dzień matki i dzień dziecka ;) :lol2:pfff ;] Milo ale ja narazie pozostane przy jednym swiecie w roku ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 pfff ;] Milo ale ja narazie pozostane przy jednym swiecie w roku ;p haha, pamietaj , nigdy nie wiadomo co sie moze zdazyc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 haha, pamietaj , nigdy nie wiadomo co sie moze zdazyc :lol:Prawda... ;] ale trzeba uważać ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ale się stron narobiło jak mnie nie było :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 kashienka nie znasz dnia ani godziny ;) slavOK Ile? z 10? Mi średnio tyle przybywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) chyba postow jakie napisales w cigu dnia :P Edytowane 1 Czerwca 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...