Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem już iśc spać gdy nagle przypomniało mi się ,że nikt nie zgasił światła na forum a kilowatowe-kilobity lecją :) Tak więc PeeessstRRyykk ;p

Niech ktos razno zapali :)

Pfff. :evil: Pstryk z powrotem. Co Ty mi tu gasisz :?: Co ja, nietoperz jestem :?: :-P

Cze spamery. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze spamery. :-P

:blink: :lol2:

Czy czsem nie powinieneś zrobić mały update swojego profilu. Mam na myśli strona domowa B)

Poza tym pogoda fatalna nawet nie chce mi sie iść do sklepu po ziemniaki i ryby a później robić obiad :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: :lol2:

Czy czsem nie powinieneś zrobić mały update swojego profilu. Mam na myśli strona domowa B)

Zrobione. Dzięki. Zapomniałem o tym. :-P

BTW, pogoda się krystalizuje. Padać chyba nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW, pogoda się krystalizuje. Padać chyba nie będzie.

A u mnie juz mżawka pada :mur: :mur: :mur:

Boli mnie gardło, przydała by się jakaś pierś kobiety :rolleyes: na uśmierzenie bólu. :mrgreen:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Ty Sikorku tak głęboką nocą na forum robiłeś??

Oj! Kasia nie będzie zadowolona :lol:

Jaką noc? To już poranek był. Musiałem być dzisiaj wcześniej w pracy.

Instalacja upgrade'u "niesamowicie ważnego systemu", który musiał ruszyć o ósmej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalacja upgrade'u "niesamowicie ważnego systemu", który musiał ruszyć o ósmej.

czytaj: w szkolnej pracowni komputerowej zawiesil sie windows. Nauczyciel nie wiedzial co zrobic tak wiec zadzwonil do Sikora by poprosic go o pomoc ;) :D

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytaj: w szkolnej pracowni komputerowej zawiesil sie windows. Nauczyciel nie wiedzial co zrobic tak wiec zadzwonil do Sikora by poprosic go o pomoc ;) :D

Eee tam. Szkolne pracownie opuściłem wiele wiosen temu. Teraz się ciężko zarabia na życie. :-P

Ale jakby zadzwonił, to odpowiem, czemu nie:

Wymień zasilacz, a potem zreinstaluj system. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.

Nie wiem wprawdzie czy Neo_x nie ma racji.

Ale nawet jeśli nie masz alibi, to po analizie Twojej strony domowej, stwierdziłem, że przeciwieństwa się przyciągają.

Od Kasi Twej aż promieniuje łagodność, więc oczywistym się staje, że bezkarnie pozwalasz sobie na łajdaczenie o podejrzanych porach pod pretekstem załatwiania "pilnych spraw służbowych"

A żeby nie było, że jestem taki wścibski (no dobra, wiem, że jestem :P) to kamilo zrobił Ci niechcący reklamę :)

Pozdrowienia dla Kasi i Kota.

Na marginesie młodziaki (chodzi o tych co emerytów na forum szukali i ParanoiK'a chcieli do nich zaliczyć)!

Proponuję Sikor'a do Rady Starszych (nie mylić z Radą Strasznych!!!) obok reed'a dołączyć :)

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.

Nie wiem wprawdzie czy Neo_x nie ma racji.

Ale nawet jeśli nie masz alibi, to po analizie Twojej strony domowej, stwierdziłem, że przeciwieństwa się przyciągają.

Od Kasi Twej aż promieniuje łagodność, więc oczywistym się staje, że bezkarnie pozwalasz sobie na łajdaczenie o podejrzanych porach pod pretekstem załatwiania "pilnych spraw służbowych"

A żeby nie było, że jestem taki wścibski (no dobra, wiem, że jestem :P) to kamilo zrobił Ci niechcący reklamę :)

Pozdrowienia dla Kasi i Kota.

Na marginesie młodziaki (chodzi o tych co emerytów na forum szukali i ParanoiK'a chcieli do nich zaliczyć)!

Proponuję Sikor'a do Rady Starszych (nie mylić z Radą Strasznych!!!) obok reed'a dołączyć :)

Eee tam, piłem kawę przed wyjściem do pracy. Może być takie alibi? Mnóstwo ziarenek to widziało. :-P

A poza tym łajdaczyć się z klawiaturą mając taką fajną żonę? Bezsens. Wolę się z Nią poszwendać (i nie tylko, ale o tym rozpisywać się nie będę :D ) po knajpach, co widać na fotkach, które obejrzałeś.

Jeżeli chodzi zaś o łagodność Kasi, to tylko pozory. Jest nauczycielką w gimnazjum. Łagodne tam giną. :twisted2: , a Kasia ma się całkiem nieźle. Żebyś ją widział w akcji z wampirami. Ja widziałem. Żaden nie podskoczy. Siedzą, jak trusie. :-P I jeszcze bałwany Ją lubią. :-P

Pfff. Emeryci.

Nie metryka stanowi, a duch wewnętrzny. :-P Kto by tu z Wami wytrzymał z emeryckim nastawieniem do życia. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pfff. :evil: Pstryk z powrotem. Co Ty mi tu gasisz :?: Co ja, nietoperz jestem :?: :-P

O sorki Sikor, mam nadzieje ,że sie nie wywróciłeś o jakiegoś spamera jak szedłeś zaświecić :D

Może dzień nienajlepszy ale obudził mnie śpiew ptaków i piękny SMS od znajomej, czuję się uskrzydlony i chyba będę fruwać ... płetwa chyba mnie w powietrzu nie dosięgnie ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O sorki Sikor, mam nadzieje ,że sie nie wywróciłeś o jakiegoś spamera jak szedłeś zaświecić :D

Może dzień nienajlepszy ale obudził mnie śpiew ptaków i piękny SMS od znajomej, czuję się uskrzydlony i chyba będę fruwać ... płetwa chyba mnie w powietrzu nie dosięgnie ? :D

A o latających rybach słyszałeś :?: Są takie, to lepiej uważaj. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...