grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ładna pogoda, jak sie utrzyma to chyba grila reaktywuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Robie za wyrocznie - u mnie sie nie utrzyma. Chyba ze od braci ze wschodu pozycze migi aby rozgonily chmurki ;] [; ;] [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ładna pogoda, jak sie utrzyma to chyba grila reaktywuje.Do rozpalenia grila ladna pogoda nie jest wymagana potrzebny jest jedynie balkon* ;) *ewentualnie kumpel z balkonem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Jak sie obudzilem to niebo bylo bezchmurne :mrgreen: Teraz jednak widze cale zastepy, legiony pierzastych sku..., to znaczy oblokow ;] Bedzie padac, czuje jak mnie reka swierzbi ;> Orgiusz, mam jednego, moge Ci pozyczyc ;] Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Też bym moze reaktywował dzisiaj grila :) A z pogodą jakoś się poradzi jak by co [; BTW. Temat ładnie i szybko się rozwija ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Przed chwilą oczęta rozstawrłem i tak patrze ileście nawalili tych postów :D U mnie też fajno sucho, ptaki ćwiergolą, jeno troche zimno i pochmurno :/ Ale dla chcącego nic trudnego. Wczoraj wieczorem jak było koło 15*C to wracałem ubrany na krótko :lol: A i z cukru też nie jestem :D Ogólnie bede miał co robić, bo u mnie w mieście będą dzisiaj jakieś pseudo "juwenalia" :lol2: (miasto 40 tyś, jedna uczelnia wyższa i juwenalia :lol: ). Ide zjeść koreczki śledziowe w oleju, zagryzając bułeczkami maślanymi i popijając ciepłą herbatką :rolleyes: Enjoy! :) EDIT: 12:15 - muhaha own3d pwned 1337 h4x0r LOL !!!!111111 ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 BTW. Temat ładnie i szybko się rozwija ;] Nie ma innego wyjscia :lol: Ja mam elektrycznego, to nie to co weglowy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Ja mam elektrycznego, to nie to co weglowy ;]Burzuj ;) Ja ostatnio kupilem wegiel z biedronki i godzine rozpalalem nie polecam. Ciecia finansowe byly potrzebne bo by na pifko nie starczylo :) EDIT: Spojrzcie na to kiedy posta napisalem lustrzane odbicia liczb czyzby kod leonarda :P Edytowane 27 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Burzuj ;) No, a jak ! :> Elektryfikacja pelna para ;) Jak chcesz moge Ci pokazac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) No, a jak ! :> Elektryfikacja pelna para ;) Jak chcesz moge Ci pokazac :lol: http://i2.ebayimg.com/01/i/05/c1/24/2f_1.JPG Elektryki są fe i be :P Ostatnio moja mamuśka takiego spaliła :lol: Nie ma to co węglowy, wtedy mięsko ma aromacik. A the best of jest karczek moczony 2 dni w dobrym piwie (polecam budweisera, ale w polsce ciężko dostępny) i w czosnku+sól i troche włoszczyzny. Niebo w gębie :rolleyes: Pieczone na grillu węglowym offkoz :) Aha, można jeszcze polewać węgiel piwem, żeby ładnie aromat parował na mięsko :D Edytowane 27 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Szkoda piwa żeby w nim mięsko moczyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ..dolewamy - 125ml 12-letniej whiskey, 75ml pilsnera, 250ml pilsa, 50ml czystej wodki, wywalamy indyka i delektujemy sie sosem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) ..dolewamy - 125ml 12-letniej whiskey, 75ml pilsnera, 250ml pilsa, 50ml czystej wodki, wywalamy indyka i delektujemy sie sosem ;] Bo smaku indyka juz nie poczujemy ]:> Edytowane 27 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ..dolewamy - 125ml 12-letniej whiskey, 75ml pilsnera, 250ml pilsa, 50ml czystej wodki, wywalamy indyka i delektujemy sie sosem ;] bo nie będziemy w stanie utrzymac widelca w ręce, żeby skonsumować indora :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ło żesz co za pogoda fpyte do dooopy i tak juz chyba z 4 dzien.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Bo smaku indyka juz nie poczujemy ]:>A czy Orgiusz pisał że wogóle kiedykolwiek włoży indyka do tego sosu :D Poprostu sie go wywala przed włożeniem :D Edytowane 27 Maja 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Robie za wyrocznie - u mnie sie nie utrzyma. Chyba ze od braci ze wschodu pozycze migi aby rozgonily chmurki ;] [; ;] [;mozesz przeleciec kilka razy, dostaniesz kiełbaskę :lol: Do rozpalenia grila ladna pogoda nie jest wymagana potrzebny jest jedynie balkon* ;) *ewentualnie kumpel z balkonem :) słyszałem ze takie imprezy na balkonach sa karalne. True?? (...)Ja ostatnio kupilem wegiel z biedronki i godzine rozpalalem nie polecam. Ciecia finansowe byly potrzebne bo by na pifko nie starczylo :) (...) ja kupiłem jakis w Carefurze za 4 zł, rozpala sie jak benzyna. No, a jak ! :> Elektryfikacja pelna para ;) Jak chcesz moge Ci pokazac :lol: [/img]http://i2.ebayimg.com/01/i/05/c1/24/2f_1.JPG[/img] Ja swojego nie chce pokazywac, wyglada jak z przed wojny, ale jest okrągły i ma 3 nóżki. Edytowane 27 Maja 2006 przez mechl!k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Chyba ze od braci ze wschodu pozycze migi aby rozgonily chmurki ;] [; ;] [;I ja poprosze bo mnie sie chmurz.. ;[ A o 17 wypad.. Co Wy mi tu o jakiejs prohibicji mowicie? W Lidlu, w biedronce bez problemu mozna sie zaopatrzyc w co tylko dusza zapragnie.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Poprostu sie go wywala przed włożeniem :DMoze tego indyka wogole nie ma robi sie sos do indyka bez indyka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 To byla koncowka przepisu na indyka w wysmienitym sosie. Moze ptactwo domowe bylo zbedne...niepamietam ;] m!k czemu do 5 masz czekac? Wypad juz. ;] Puki pogoda jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Moze tego indyka wogole nie ma robi sie sos do indyka bez indyka :lol: Bo indyk, to nazwa naczynia, a którego spożywa sie sos :lol: O takiego: I kto tu mówił, że trzeba jeść indyka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 :rolleyes: Dobra, chodzilo mi o dzikiego indyka :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mamy wiec na forum wytrawnego konesera ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja zaraz zmierzam na naprawe :D Powiem Wam,ze brakowalo mi takiego tematu gdzie mozna pogadac o wszystkim.Mam nadzieje,ze nie planuja go zamknac.Ba - licze,ze on sie utrzyma do konca PPC :D AndyN - swietna robota :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 hydro, Ty chyba jestes zle poinformowany ;] Konca PPC nie ma i nie bedzie nigdy! (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) No wiec temat ma byc wieczny (wietrzny tez) :D Za rok ma tu byc 1234567890 stron :) No dobra,postow :D Edytowane 27 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No wiec temat ma byc wieczny (wietrzny tez) :D Za rok ma tu byc 1234567890 stron :) No dobra,postow :DCiekawe czy bedzie wikszy niz o DFI B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Fajny ten temat, mozna sie odstresowac i zapomniec o szarej, kaczej rzeczywistosci [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 1 mig [; 1 skyrznka wooodki [; 17 mig`ów odpowiednio dużo wódki a to jest opłata za 1 przelot 5 min ;]. Widać migi dużo palą :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) http://pwp.netcabo.pt/miklops/images/DuckTales.JPGEj no na obrazku wcale taka szara nie jest :lol: Edytowane 27 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...