Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze ze nie slyszycie jak on chodzi i niucha.. normalnie takie dzwieki wydaje jak swiniak.... na dodatek ja mieszkam na 4 pietrze.. a ten pies nie lubi chodzic po schodach.. i moja ciotka go wnosila icon_lol.gif jak patrze na tego psa to nie wiem czy mam smiac czy plakac.. to wyglada jak duzy nietoperz bez skrzydel... on ma taki smieszny rozstaw galek ocznych ze jedno z nich patrzy w kierunku gdanska a drugie w kierunku zakopanego ta... ciotka by mnie chyba zatlukla gdybym sprzedal tego psa

ten pies mnie molestuje.. od 15 min siedzi i sie gapi na mnie

Rozpłakałem sie ze smiechu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpłakałem sie ze smiechu :lol:

ja sie rozplakalem ze smiechu jak wnosilem walizki ciotki na to 4 pietro :P ja patrze .. a za mna ona niesie w rekach reszte walizek a pod pacha ma psa ktory nie mial ochoty chodzic po schodach :lol:

edit:

jak widac moj pies takze duzo sobie z dzisiejszego dnia nie robi ;)

Dołączona grafika

a tu umarlem ze smiechu jak tego psa uchwycilem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dołączona grafika

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wysłaś sesa na ere z neta?

Można jakoś bezpłatnie? ;)

http://www.eraomnix.pl/pl/login/login

wysylasz smsa o treści A na numer 6677 lub +48 604 11 6677 jeżeli nie jesteś abonentem sieci Era. Ten sms kosztuje tyle ile zwykly sms :) dostajesz haslo i masz tutaj mozliwosc wyslania 10 smsow dziennie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie moge jaki pies :lol: dawaj wiecej fotek.

Niezly pimpek z niego :lol:

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja koleżanka ma podobnego psa :lol:

Ten jest jeszcze lepszy bo... asymetryczny :P Jedno ucho stojące, drugie leżące :P

Oto fotka:

http://img367.imageshack.us/img367/4944/brzydkipies2ju.jpg

Lol :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez Dziobak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nudno mi :(

Nie obraź się, nie kieruję tego osobiście do Ciebie, ale zastosuję pewien chwyt retoryczny.

Inteligentni ludzie się nie nudzą.

Baj de łej, ciekawe kto się teraz przyzna, że mu się nudzi. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co pół roku wizyta u doktorka ;/

Tzn na poczatku tak. A z jedzonkiem dla tego pieska to jest srasznie moze jesc tylko kuraka i jedna karme dla psiakow (nie pamietam nazwy ale torba kosztuje 100zl) na inne karmy (chapi itp) jest uczulony wiec pies jest strasznie kosztowny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Baj de łej, ciekawe kto się teraz przyzna, że mu się nudzi. :twisted2:

Chyba nikt, ja teraz 1h usuwałem jakies świństwa z systemu a trojan miał postac pliku windows/system32/firewall :blink:

Ale już jest czysto. Tak to jest jak sie mam młodszą siostre :blurp:

BTW Twoja stronka rox :mrgreen:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze a mojemu psiakowi cos sie stało jak dziurę kopał, oczy zaprószył czy na korzeniem nadział w każdym razie stale ma zamknięte oczy i mu łzawią a do tego zaczął je drapać. Założyłem mu taki specjalny kołnierz i zakropiłem oczy. W tym kołnierzu wygląda jak kosmita :D a ,że to jest to niskopodwoziowy jakmiko-parówiarz (szorstkowłosy)to jak biegnie zahaczy czasem o coś i strut - fikołka wywinie, akrobata z niego :D Czasami też biegnie za kotem, kot na drzewo myk a on przylutuje łbem prosto w drzewo :D Biedny Bambuś ...

Ostatnio nie miałem co robić (nie nudziło mi sie, nie miałem po prostu co robić :D) to zrobiłem mu z kudłów dredy na głowie i ma je do dzisiaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...