pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ja już byłem w szkole :mrgreen: I nauczyłeś się czegoś?? jak mówi, że był boji się, że do niego się przejadę :wink: :lol: :lol2: EDIT: JROX nie tłumacz się ja wiem swoje Ty swoje B) Oczywiście Joke :wink: Wiem, że byłeś tylko na matmie :razz: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nie ;) Zresztą pisałem strone wczesniej że tylko matme poprawiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a ja nie ide do szkoly bo mam dzien sportu a po co bede jechal na 2 godziny 50 km dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jak to po co? :blink: Edukować się w dziedzinie sportu B) :lol: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wypijmy za buendy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ten czat jeszcze funkcjonuje czy tylko ja tam wchodze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 No niby działa,a le 1 na 10 moich wejść ktoś jest :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dajcie adres czatu :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) siedzę sobie na infie. taka nuda że musiałem tu zaglądnąć trzech nas na infie i każdy robi co chce pogoda nawte w miarę tzn jest słoneczko dzeszcz nie pada ale niema zaciepło Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Szkola.... jaka szkola :P Siedzem sobie wlasnie kulturalnie przy kuflu schlodzonego Tuborga, za oknem sloneczko swieci, ptaszek cwierka, temperatura jakies 20 pare stopni i ciesze sie z zycia, przy okazji wspolczujac znajomym, ze siedza teraz jakies ok 1k kilometrow stad i sluchaja nudnej lekcji polskiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 el0 ;] Siedze sobie na infie i jest fajna pogoda za oknem ;) Ehhh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 joł siedze sobie w domq przy obiadku... co to kogo obchodzi ze siedzicie na lekcji o_O wspolczuje :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) teraz mi mozecie powiedziec ze jestem zajebisty... zaliczylem wszystkie kartkowki i prace klasowe z semestru z rosyjskiego w ciagu 3 tygodni B) :P tylko boje sie jeszcze o angielski... a cos mnie sie wydaje ze nie poszedl mi najlepiej o_O jutro qrde kartkowka z ruska i anglika o_O co to sie dzieje ze ja sie uczyc zaczalem -_- Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Wiosna Panie Sierżancie :) Zarąbista pogoda, wieje jak szalone a zaraz zacznie lać ! Rozbieram sie do gaci i idę umyć autko. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 gdzie ta wiosna? co chwile padalo rano w warszawie... a teraz jest chlodno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A umnie pada ale świeci tęcza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 U mnie pada slonce i swieci deszcz, do tego jest zajebiste niebo na hdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Jestem ze szkoły :D i będę już z Wami cieszycie się?? :rolleyes: Pewnie, że tak!! :lol: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 U mnie pada slonce i swieci deszcz, do tego jest zajebiste niebo na hdr.U mnie pogoda jak ze Stalkera.Siedze w pracy i robie pewien spis przy okazji dolujac sie z pewnego powodu i ogladajac w oddali podloge nafaszerowana shaderami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 U mnie pogoda jak ze Stalkera.Siedze w pracy i robie pewien spis przy okazji dolujac sie z pewnego powodu i ogladajac w oddali podloge nafaszerowana shaderami Dolujac sie z powodu szybkiego pojawienia sie napisow koncowych w HL2 :EO ? A ja teraz z roboty wrocilem i robie sobie obiadek... a potem moze rowerek... chociaz teraz widze jakies ciemne chmury ,ktore nic dobrego nie wroza... ajj :| Czemu ten temat jeszcze nie wyladowal w koszu ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dolujac sie z powodu szybkiego pojawienia sie napisow koncowych w HL2 :EO ?Bardzo bym chcial by to bylo powodem dolow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 hmmm pierwsze truskawki w tym roku zjadlem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) hmmm pierwsze truskawki w tym roku zjadlem... Dobre były?? Ja jadłem tydzień temu pierwsze truskawki :razz: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 hmmm pierwsze truskawki w tym roku zjadlem... phi :P Ja wczoraj juz drugą miseczke :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) a dobre, dobre :P edit: dobra... ide spac bo duzo nauki mam na jutro :) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jest 18sta,nie przesadzasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dolujac sie z powodu szybkiego pojawienia sie napisow koncowych w HL2 :EO ? A ja teraz z roboty wrocilem i robie sobie obiadek... a potem moze rowerek... chociaz teraz widze jakies ciemne chmury ,ktore nic dobrego nie wroza... ajj :| Czemu ten temat jeszcze nie wyladowal w koszu ? :lol: Bo to jest bardzo dobry i zupelnie nieszkodliwy temat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja wróciłem z roboty pierwszy dzień koszmar nie czuje nóg :blink: Ale myśłe że przetrwam te 4 miesiące. Ide odpocząć. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja wróciłem z roboty pierwszy dzień koszmar nie czuje nóg :blink: Ale myśłe że przetrwam te 4 miesiące. Ide odpocząć. :wink: A co to za praca jesli mozna wiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jest 18sta,nie przesadzasz? nieeee wlasnie wstalem i sie biore za nauke...ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...