pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie sloneczko :> Masz farta z tą pogodą. Ja tez bym taką chciał :razz: . EDIT: Pamiętacie wyścig Grzechu_1990 vs. JROX?? JROX prowadzi :wink: Wielki postfucker Grzechu_1990 przegrywa :blink: :wink: a ogólnie prowadzi Neo_x ;) "Ranking" http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199 Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) A u mnie właśnie zaczęło padać :/ WTF?! Mam aż 102 posty tu? :blink: Edytowane 6 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A u mnie właśnie zaczęło padać :/ WTF?! Mam aż 102 posty tu? :blink: Myślałeś, że już 200? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Napisałem aż ;) Nie sądziłem że już tyle będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie martw sie poleca do smiecia razem z tematem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nieee! Nie kasuj mojego dorobku... :( :P :P Ehh jakie te pierogi dobre, narazie 12 ide po więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie martw sie poleca do smiecia razem z tematemZrób to a Ci się postfucker'y po całym forum rozlezą :) Nie lepiej ich trzymać razem w jednym topic'u?? Tu dużych szkód nie czynią, a zadowoleni sa jak nie wiadomo co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 z szkoły już przyszedłem pogoda dobra bo słoneczko świeci chyba trochę pogram w gothica 2 noc kruka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam dysk 200 razy mniejszy niz mialem... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zrób to a Ci się postfucker'y po całym forum rozlezą :) Nie lepiej ich trzymać razem w jednym topic'u?? Tu dużych szkód nie czynią, a zadowoleni sa jak nie wiadomo co :) Stworzony zostanie nowy :D Zaden problem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Dopiero co wstałem, ale miałem poryty sen. Śniło mi się ,że dostałem auto które miało 4 biegi. Na "1" ruszało, na "2" rozpedzało się do 100kmh, na "3" do ponad 200 kmh, "4" służyła do cofania :D. Zdarłem opony i martwiłem sie za co kupię nowe ! Bryczka paliła tylko 4 litry benzyna na 100 km ! Kurcze chiałbym mieć taką fure... Piękne słonko świeci, lece do lodówy po jakąś strawe i wio na zakupy. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Bęzyna to jakies nowe biopaliwo ? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 kurcze aleś mnie złapał :oops: ... z chemii byłem najlepszy w klasie (szkole?) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Za to z Polskiego miales chyba laske ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam dysk 200 razy mniejszy niz mialem... :|A czemu?? Co się stao z nim?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jonathan - zostaw ten temat.Tutaj przynajmniej moge pisac co mi na sercu lezy,mozna sie nawet wyzalic i nikt Ci za to lba nie urwie :P P wlasciwie to temat o wszystkim i jesli chodzi o tematy roku to ten dla mnie jest kandydatem na pozycje nr1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 mowcie mi wielce wielmozny pan Neo_x wszystko i wszech wiedzacy ;) :D:D:D k@#$a! zaliczylem rosyjski! :D widze ze jestem tu najwiekszym postfuckerem :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a ja jestem na piątym miejscu postfuckingu he-he :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) A ja spadłem, to wszystko przez NICH*!! :evil: A ten kto będzie prowadził aż do zamknięcia tematu to niech dostanie nagrode w postaci stołka admina, kto sie zgadza?? :> *-wstawić nazwe/dane tych kogo nie lubisz. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ..... widze ze jestem tu najwiekszym postfuckerem :P :P No, ale już niedługo ...... :banana: :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ty mnie tu nie strasz ;P jestes mlodszy starzem na tym forum ;PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) A ja spadłem, to wszystko przez NICH*!! :evil: A ten kto będzie prowadził aż do zamknięcia tematu to niech dostanie nagrode w postaci stołka admina, kto sie zgadza?? :> *-wstawić nazwe/dane tych kogo nie lubisz. jak władza z góry się na to zgodzi to tego tematu nikt nigdy nie zamknie Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No, ale już niedługo ...... :banana: :twisted2: Ty mnie tu nie strasz ;P jestes mlodszy starzem na tym forum ;PPW sumie Neo_x ma racje, ale Sikor to moder i ma fajnego kota ;] Jaki z tego morał?? Postfuckerujmy sobie dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No i po pracy dzisiaj troche wcześniej bo deszcz pada :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ty mnie tu nie strasz ;P jestes mlodszy starzem na tym forum ;PPNo tego, to nawet ten temat nie wytrzyma. :twisted2: Pa, pa, Neo_x. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 W sumie Neo_x ma racje, ale Sikor to moder i ma fajnego kota ;] Jaki z tego morał?? Postfuckerujmy sobie dalej :)Ja tez mam fajnego kota (w avatarze :P) i tez jestem starszy starzem na forum i sie nie chwale :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja tez mam fajnego kota (w avatarze :P) i tez jestem starszy starzem na forum i sie nie chwale :P Patrz wyżej (ostatni post sikora) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja tez mam fajnego kota (w avatarze :P) i tez jestem starszy starzem na forum i sie nie chwale :P A mój chomik jest szatanistą!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) co tam postfuckery znowu nudą zawiało na forum ? a może byśmy pogadali o wycieczkach na które jedziemy lub byliśmy opowiedzcie co się działo na takich wycieczkach chętnie poczytam Edytowane 6 Czerwca 2006 przez karololszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 "Ranking" http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats&CODE=who&t=202199Jak sie to sprawdza? :blink: B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...