Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) += :lol: Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 :lol2: :lol2: Ten temat musi trwać po wieki :lol: ofpyte pogoda mi się pierdzieli :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja czy prohibicja czy lodowke zawsze mam zaopatrzona ;) FILM a i sie pochwale ze takie ladne filmy nagrywa moj nowy nabytek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Wczoraj to był nawet pomysł, żeby borygo na statoilu kupić :D Poza tym, to właśnie słonko wyszło i idę z moim pit'em na spacerek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja juz ze swoim nigdy nie pojde na spacer :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mam pytanie - co to dokladnie jest gronostaj ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Gronostaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) A ja czy prohibicja czy lodowke zawsze mam zaopatrzona ;) FILM a i sie pochwale ze takie ladne filmy nagrywa moj nowy nabytek :) Pfff ... Lodówka studenta, a tylko 6 specjali ... ;) ;][; Cieńko chłopie, cieńko ;]]] EDIT: Ten filmik kręciłeś aparatem? :> Bo jak na aparata, to jakośc great :D (Obrazu ofkoz ;] ) Edytowane 27 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja zaraz zmierzam na naprawe :D Powiem Wam,ze brakowalo mi takiego tematu gdzie mozna pogadac o wszystkim.Mam nadzieje,ze nie planuja go zamknac.Ba - licze,ze on sie utrzyma do konca PPC :D AndyN - swietna robota :D Końca PPC? Co ty gadasz? Prędzej wam się temat znudzi niż PPC się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 :lol2: :lol2: Ten temat musi trwać po wieki :lol: ofpyte pogoda mi się pierdzieli :/ u mnie sie jeszcze pogodwe wymagania minimalne utrzymują. Co lepsze "Gold" czy "Cherry"?? oba po 3,94zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Pfff ... Lodówka studenta, a tylko 6 specjali ... ;) ;][; Cieńko chłopie, cieńko ;]]] 6 puszek, jedna duza buteleczka i Palacowej nie wspomne :) Ten filmik kręciłeś aparatem? :> Bo jak na aparata, to jakośc great :D (Obrazu ofkoz ;] ) aparatem,Canon A610 Edytowane 27 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Gronostaj ;) Jaki slodki :wub: A juz chcialem powiedziec,ze zjadlbym jednego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Co lepsze "Gold" czy "Cherry"?? oba po 3,94zł :lol:Cherry, Gold dal zuli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Wlasnie zjadlem samodzielnie usmazony makaron typu 'kolanka' z jajkiem :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Faktycznie coś dziwnego dzieje się z forum... jakoś mało postów przybywa, kiedyś za dawnych czasów po dniu nieobecności wszędzie było pełno nowych tematów, postów... a teraz? :| Czyżby ludzie korzystali z tweaka? Pewnie tak... Wszedłem na niego, żeby zobaczyć... no i: "205 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut" a u nas: "246 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut" a więc niewiele więcej... Edytowane 27 Maja 2006 przez Dziobak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Faktycznie coś dziwnego dzieje się z forum... jakoś mało postów przybywa, kiedyś za dawnych czasów po dniu nieobecności wszędzie było pełno nowych tematów, postów... a teraz? :| Czyżby ludzie korzystali z tweaka? Pewnie tak... Wszedłem na niego, żeby zobaczyć... no i: "205 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut" a u nas: "246 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut" a więc niewiele więcej... To bylo do przewidzenie Tweak jest bardziej znany, przynajmniej mniej n00bow tu jest, z biegiem czasu znowu bedzie 2000 userow on-line B) Edytowane 27 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc ;)no nie powiedział bym, ciezko bedzie utrzymac jakość, jesli z forum wszyscy odfruną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Proponuje nie wchodzic na temat tweak'a, bo zaraz zamkna nam pogaduchy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Lepiej się powstrzymać i zacząć rozmowe np. na temat upajania się winem za 3.94 w ten piękny pogodny dzień ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Lepiej się powstrzymać i zacząć rozmowe np. na temat upajania się winem za 3.94 w ten piękny pogodny dzień ;) :lol:Po co rozmowe od razu do dziela. Wino za 3,94 w dlon i heyah :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Już jest temat o jabolach :P kurcze wiem, że powiniennem się uczyć ale jakoś się zmobilizować nie moge...muszę, muszę, muszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No mi chodziło już o konkretne przeżycia po winku :D Chyba pójde do sklepu po Horteksa za 6zł... przynajmniej bez podwójnej siary :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Już jest temat o jabolach :P kurcze wiem, że powiniennem się uczyć ale jakoś się zmobilizować nie moge...muszę, muszę, muszę...musimy musimy musimy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Tak apropo przeganiania chmur może nie migi ale zawsze coś;) : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A po moim niebie gnało wczoraj 8 helikopterów, ale przyciągneły za sobą te jeb... churzyska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Maciag, toz to nie rozpylanie suchego lodu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Co jest lepsze, plusy czy minusy?? Bo kupiłem plusy i nie wiem czy bedą pasować ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Debiut tematu ale jaki, już 6 stron ;) EDIT: Też sie wstrzeliłem ;] EDIT2: O płyty dvd ;] Edytowane 27 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) ... Sie sie stao ? :lol: O jakie plusy, minusy Ci chodzi... :blink: Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Sie sie stao ? :lol: O jakie plusy, minusy Ci chodzi... :blink:Pewnie o dobre i zle plusy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...