Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

też już mam oceny powystawawiane [;

Pochwalcie się średnią ? u mnie 5.2

Dostajecie coś w nagrode ? ja niestety nic :| zawsze mam dobre oceny, ale zero nagród :P no może nie do końca - remont pokoju ;) ale to i tak nie za oceny :)

ej w dzień piękna pogoda a rano leje, i tak codzień, ja tego nie rozumiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

włąśnie przyjeżdżam z wyjazdu na rowerku strasznie ten bronek smakował którego się napiłem i zaczynam nadrabiać zaległości w czytaniu forum :lol2:

no racja ten pierwsszy nie najlepszy ale ten... :D to już inna bajka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a do jakie szkoły chodzisz FoX 13?

ja mam teraz na koniec gimnazjum 4,3 bo się nie chce, co do nagród to też nic nie dostawałęm za dobre oceny(a cczemu mam coś dostawać przecież nauka jest dla mnie a nie dla innych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też już mam oceny powystawawiane [;

eeeee ile masz lat? :blink: ja 4.7-4.8 ale poziom w moim gim jest taki że ledwo sie wyrabiam z uczeniem :mur: a w innym z mojego miasta leżąc sobie cały rok ma się 5.2 więc średnia w ogóle nie poazuje umiejętności :P prawda jest taka że powyżej 5 to ma się za lizanie [gluteus maximus] a ci co są mądrzy to mają jaka wyjdzie i nie wyciagają się na siłe :P zresztą jak będą wyniki z egzaminu to sie wszystko wyda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee ile masz lat? :blink: ja 4.7-4.8 ale poziom w moim gim jest taki że ledwo sie wyrabiam z uczeniem :mur: a w innym z mojego miasta leżąc sobie cały rok ma się 5.2 więc średnia w ogóle nie poazuje umiejętności :P prawda jest taka że powyżej 5 to ma się za lizanie [gluteus maximus] a ci co są mądrzy to mają jaka wyjdzie i nie wyciagają się na siłe :P zresztą jak będą wyniki z egzaminu to sie wszystko wyda :D

tak masz rację też tak uważam średznia i oceny nie odworowują umiejętności ucznia bo nauczyciele nie śą maszynami które zawsze ocenią cię tak samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no racja ten pierwsszy nie najlepszy ale ten... :D to już inna bajka :D

nom czeba to powtórzyć i to zaraz jak pogoda pozwoli jutro

a co do tych ocen to jest fajna pogoda :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepsze sa oceny z informatyki, 6 dostaje się za chodzenie na konkursy rysowania w paintcie itp :lol: , żałosne.

to ja miałem w gim takiego pacana (nauczyciela) co go musiekliśmy uczyś hiperłącze wstawiać do stron internetowych oczywiście robione w wrodzie bo jak inaczej

racja nauczyciele dają oceny lepsze tym co bardziej lubią a jak się podpadnie raz a nawet bez powodu to jest już prz****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepsze sa oceny z informatyki, 6 dostaje się za chodzenie na konkursy rysowania w paintcie itp :lol: , żałosne.

nom a jak u mnie tylko jeden na 6 nauczycieli ma pojęcie co się robi z kompem i oni mają mnie uczyć??

najlepszy jest ten pacan jak coś z kompem to odrazu serwis ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom a jak u mnie tylko jeden na 6 nauczycieli ma pojęcie co się robi z kompem i oni mają mnie uczyć??

najlepszy jest ten pacan jak coś z kompem to odrazu serwis ;)

nu widzę żę mówiumy o tym samym ziomie (pzcanie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to ten który mnie na konkurs prowadził ale nie miął zielonego pojęcia o tym o czym był konkurs pranoja

ale to mi się wydaje że normalne żę coraz więcej uczni jest ma większą wiedzę od nauczyciela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli chodzi o infe to się zgadzam mam taką jeną nauczycielkę z którą da się pogadać bo reszta to nie mają pojęcia o tym co mają uczyć masakra co się dzieje to oni mają mnie uczyć a nie ja ich

masakra mieć starsze rodzeństwo z kompa wyganiają :cry: bo jak zawsze muszą coś zrobić pozdro i do jutro :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam takiego gościa z techniki który nie wie nic o technice jeszcze infy uczy ale nie wiedział przed miesiącem jak się worda włacza(a uczy już od początku roku)

zmniając temat to zjadł bym coś

EDIT:

mój setny post w tym temacie :lol:

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam z infy tylko 5 ale i tak wiem 100x więcej niż nauczyciele :D a 5 dlatego ze niechciał zaliczyć mi dobrze zrobionych zadań ch** jeden (raz podpadłem i nie ma przebacz :mur: )

Co d nowego tematu ja właśnie po przedkolacji a normalną zjem tak ok 23 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też amm pięć bo jak widzą żę masz większą wiedzę to tak będą kręcić żeby nie dać ci wyższej oceny a to nie mam co się z nimi kłócić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast szemrać o szkole i ocenach to byście sięwzięli do nauki lub pracy a nie siedziec przed komputerami. :mrgreen:

Sikor użyj wreszcie tej płetwy :blurp:

edit

Kolega mnie wyprzedził :plum:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przyszedłem z dworku, prawie się zabiłem bo chciałem wejść przez balkon po ścianie (mieszkam na 1 piętrze ) ale niestety na samym końcu spadłem ;(

Co do ocen z informatyki to się pochwalę że mam 6 :D

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Gratuluje pomyslu :mur: Nie masz w domu schodow ? :lol2:

Jak jeszcze jedna osoba zacznie gadac o szkole, to osobiscie powiadomie Sikora, bo On tego nie toleruje na forum... :twisted:

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje pomyslu :mur: Nie masz w domu schodow ? :lol2:

Mam :P

Ostatnio ćwiczę parkour i chciałem zobaczyć jak wysoko doskoczę ;)

Na 1 piętro w bloku 2 piętrowym wchodzę spokojnie po ścianie B)

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha przypomnieliście mi moją nauczycielkę od tech. informacyjnej :lol:

ona poprosty rozwala nas swoimi tekstami

pierwsze zadanie na infie to było napisanie podania - wiadomo, to jest zawsze

później wizytówki w wordzie :lol:

a następnie zaproszenia na ślub/chrzest (tez w wordzie) tutaj było ostro, bo ona ocenia estetyke, a nie to czy cos jest dobrze zrobione, zresztą prawie zawsze jest tak, że jedna góra 2 osoby dostanie 5 bo ona ma taki kaprys

mi to nie przeszkadza, bo leje na tą informatykę ;)

w ciągu roku "pracowaliśmy może z 5-6 razy, a lekcji było z 20

ta kobieta bardziej mi przypomina klasyczną opiekunkę dzieci z przedszkola niż nauczycielkę informatyki, inna sprawa, że klasa też raczej średnio kumata :lol:

no i w q3 sie nie da z nimi grać, na początku roku kilku kolegów grało, ale jak dostawali regularny wpi***** to im sie znudziło :( i teraz po 2 minutach gry - "piecia, zmień mapę bo ta jest do [gluteus maximus] i ciągle spadam"

po 2 kolejnych minutach na drugiej mapie - "pier***e to, z tobą sie nie da grać" :lol:

szkoda ze w szkole nie ma zbyt wielu graczy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę sobie pograć w ET :D a potem może jakiś filmik na defałde obejrzę ;)

Marcin_gps dla mnie 18 dzień był najtrudniejszy ale potem już szybko doszedłem do końca :D

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a do jakie szkoły chodzisz FoX 13?

Do najlepszego gimnazjum w mieście, klasa 2 gim.

Powiem tak, ucze się bardzo dobrze, dlatego mam takie oceny, miałem okazje mieć jakieś dwie oceny wyżej np. z geografii i z plastyki za wykonanie plakatu - olałem :/ nie bede sie męczył, jestem zadowolony z siebie

Tak więc zależy od nauczyciela i szkoły jakie ma się oceny. W testach jestem bardzo słaby, ale ucze się dobrze, i nie mam z tym problemów

No ale dośc o szkole [; jeździ ktoś na Fingerboardzie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moe 2.5 mam. policze pozniej bo ide sie kapac.. jestem poprsotu padniety.. a rano znow wstaje i sie ucze.. a teraz do wanny i do lozka bo ledwo widze na oczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...