Kosa_0304 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 lol..trzeba sie naprawde nudzic zeby zeszyt przepisywac.. a teraz spadam na starowkeTo prawda:) Ale w weekend do wroca i będzie zabawoza:)Tak jakoś palneło mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 też już mam oceny powystawawiane [; Pochwalcie się średnią ? u mnie 5.2 Dostajecie coś w nagrode ? ja niestety nic :| zawsze mam dobre oceny, ale zero nagród :P no może nie do końca - remont pokoju ;) ale to i tak nie za oceny :) ej w dzień piękna pogoda a rano leje, i tak codzień, ja tego nie rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 włąśnie przyjeżdżam z wyjazdu na rowerku strasznie ten bronek smakował którego się napiłem i zaczynam nadrabiać zaległości w czytaniu forum :lol2:no racja ten pierwsszy nie najlepszy ale ten... :D to już inna bajka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a do jakie szkoły chodzisz FoX 13? ja mam teraz na koniec gimnazjum 4,3 bo się nie chce, co do nagród to też nic nie dostawałęm za dobre oceny(a cczemu mam coś dostawać przecież nauka jest dla mnie a nie dla innych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 też już mam oceny powystawawiane [; Pochwalcie się średnią ? u mnie 5.2 eeeee ile masz lat? :blink: ja 4.7-4.8 ale poziom w moim gim jest taki że ledwo sie wyrabiam z uczeniem :mur: a w innym z mojego miasta leżąc sobie cały rok ma się 5.2 więc średnia w ogóle nie poazuje umiejętności :P prawda jest taka że powyżej 5 to ma się za lizanie [gluteus maximus] a ci co są mądrzy to mają jaka wyjdzie i nie wyciagają się na siłe :P zresztą jak będą wyniki z egzaminu to sie wszystko wyda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No i po pracy :-| teraz czas odpocząć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 u mnie w klasie jest średnia 2 z geroszem bo prze cały rok się nie cvhiało nic robić a na dodatek to jescze jeden ziomek ją zawyża 5.0 a ja mam drugą ale jeszcze nie wiem dokładnie ile :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 eeeee ile masz lat? :blink: ja 4.7-4.8 ale poziom w moim gim jest taki że ledwo sie wyrabiam z uczeniem :mur: a w innym z mojego miasta leżąc sobie cały rok ma się 5.2 więc średnia w ogóle nie poazuje umiejętności :P prawda jest taka że powyżej 5 to ma się za lizanie [gluteus maximus] a ci co są mądrzy to mają jaka wyjdzie i nie wyciagają się na siłe :P zresztą jak będą wyniki z egzaminu to sie wszystko wyda :Dtak masz rację też tak uważam średznia i oceny nie odworowują umiejętności ucznia bo nauczyciele nie śą maszynami które zawsze ocenią cię tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 racja nauczyciele dają oceny lepsze tym co bardziej lubią a jak się podpadnie raz a nawet bez powodu to jest już prz**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A najlepsze sa oceny z informatyki, 6 dostaje się za chodzenie na konkursy rysowania w paintcie itp :lol: , żałosne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 no racja ten pierwsszy nie najlepszy ale ten... :D to już inna bajka :Dnom czeba to powtórzyć i to zaraz jak pogoda pozwoli jutro a co do tych ocen to jest fajna pogoda :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A najlepsze sa oceny z informatyki, 6 dostaje się za chodzenie na konkursy rysowania w paintcie itp :lol: , żałosne.to ja miałem w gim takiego pacana (nauczyciela) co go musiekliśmy uczyś hiperłącze wstawiać do stron internetowych oczywiście robione w wrodzie bo jak inaczej racja nauczyciele dają oceny lepsze tym co bardziej lubią a jak się podpadnie raz a nawet bez powodu to jest już prz**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A najlepsze sa oceny z informatyki, 6 dostaje się za chodzenie na konkursy rysowania w paintcie itp :lol: , żałosne.nom a jak u mnie tylko jeden na 6 nauczycieli ma pojęcie co się robi z kompem i oni mają mnie uczyć?? najlepszy jest ten pacan jak coś z kompem to odrazu serwis ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nom a jak u mnie tylko jeden na 6 nauczycieli ma pojęcie co się robi z kompem i oni mają mnie uczyć?? najlepszy jest ten pacan jak coś z kompem to odrazu serwis ;) nu widzę żę mówiumy o tym samym ziomie (pzcanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 tak to ten który mnie na konkurs prowadził ale nie miął zielonego pojęcia o tym o czym był konkurs pranoja ale to mi się wydaje że normalne żę coraz więcej uczni jest ma większą wiedzę od nauczyciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jeżeli chodzi o infe to się zgadzam mam taką jeną nauczycielkę z którą da się pogadać bo reszta to nie mają pojęcia o tym co mają uczyć masakra co się dzieje to oni mają mnie uczyć a nie ja ich masakra mieć starsze rodzeństwo z kompa wyganiają :cry: bo jak zawsze muszą coś zrobić pozdro i do jutro :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) ja mam takiego gościa z techniki który nie wie nic o technice jeszcze infy uczy ale nie wiedział przed miesiącem jak się worda włacza(a uczy już od początku roku) zmniając temat to zjadł bym coś EDIT: mój setny post w tym temacie :lol: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja mam z infy tylko 5 ale i tak wiem 100x więcej niż nauczyciele :D a 5 dlatego ze niechciał zaliczyć mi dobrze zrobionych zadań ch** jeden (raz podpadłem i nie ma przebacz :mur: ) Co d nowego tematu ja właśnie po przedkolacji a normalną zjem tak ok 23 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) :mur: Skonczcie rozmawiac o szkole !! :mur: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja też amm pięć bo jak widzą żę masz większą wiedzę to tak będą kręcić żeby nie dać ci wyższej oceny a to nie mam co się z nimi kłócić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Zamiast szemrać o szkole i ocenach to byście sięwzięli do nauki lub pracy a nie siedziec przed komputerami. :mrgreen: Sikor użyj wreszcie tej płetwy :blurp: edit Kolega mnie wyprzedził :plum: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie przyszedłem z dworku, prawie się zabiłem bo chciałem wejść przez balkon po ścianie (mieszkam na 1 piętrze ) ale niestety na samym końcu spadłem ;( Co do ocen z informatyki to się pochwalę że mam 6 :D Edytowane 8 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Gratuluje pomyslu :mur: Nie masz w domu schodow ? :lol2: Jak jeszcze jedna osoba zacznie gadac o szkole, to osobiscie powiadomie Sikora, bo On tego nie toleruje na forum... :twisted: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Gratuluje pomyslu :mur: Nie masz w domu schodow ? :lol2: Mam :P Ostatnio ćwiczę parkour i chciałem zobaczyć jak wysoko doskoczę ;) Na 1 piętro w bloku 2 piętrowym wchodzę spokojnie po ścianie B) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 haha przypomnieliście mi moją nauczycielkę od tech. informacyjnej :lol: ona poprosty rozwala nas swoimi tekstami pierwsze zadanie na infie to było napisanie podania - wiadomo, to jest zawsze później wizytówki w wordzie :lol: a następnie zaproszenia na ślub/chrzest (tez w wordzie) tutaj było ostro, bo ona ocenia estetyke, a nie to czy cos jest dobrze zrobione, zresztą prawie zawsze jest tak, że jedna góra 2 osoby dostanie 5 bo ona ma taki kaprys mi to nie przeszkadza, bo leje na tą informatykę ;) w ciągu roku "pracowaliśmy może z 5-6 razy, a lekcji było z 20 ta kobieta bardziej mi przypomina klasyczną opiekunkę dzieci z przedszkola niż nauczycielkę informatyki, inna sprawa, że klasa też raczej średnio kumata :lol: no i w q3 sie nie da z nimi grać, na początku roku kilku kolegów grało, ale jak dostawali regularny wpi***** to im sie znudziło :( i teraz po 2 minutach gry - "piecia, zmień mapę bo ta jest do [gluteus maximus] i ciągle spadam" po 2 kolejnych minutach na drugiej mapie - "pier***e to, z tobą sie nie da grać" :lol: szkoda ze w szkole nie ma zbyt wielu graczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja w szkole.. (:P ahhahha) ...mialem taka typke z infy ze w pascalu programowalismy ;]] i to calkiem konkretne zadanka a tak w ogole to dzisiaj mam 18 dzien a6w ;> kurde co by tu nabroic dzisaij jeszcze.. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Idę sobie pograć w ET :D a potem może jakiś filmik na defałde obejrzę ;) Marcin_gps dla mnie 18 dzień był najtrudniejszy ale potem już szybko doszedłem do końca :D Edytowane 8 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja na kolację idę ciekawe co dobrego będzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a do jakie szkoły chodzisz FoX 13? Do najlepszego gimnazjum w mieście, klasa 2 gim. Powiem tak, ucze się bardzo dobrze, dlatego mam takie oceny, miałem okazje mieć jakieś dwie oceny wyżej np. z geografii i z plastyki za wykonanie plakatu - olałem :/ nie bede sie męczył, jestem zadowolony z siebie Tak więc zależy od nauczyciela i szkoły jakie ma się oceny. W testach jestem bardzo słaby, ale ucze się dobrze, i nie mam z tym problemów No ale dośc o szkole [; jeździ ktoś na Fingerboardzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pochwalcie się średnią ? u mnie 5.2 moe 2.5 mam. policze pozniej bo ide sie kapac.. jestem poprsotu padniety.. a rano znow wstaje i sie ucze.. a teraz do wanny i do lozka bo ledwo widze na oczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...