Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ja smigam na fingerboardzie, ale nie bede sie chwalil... Pfff... Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jesteś dżezii ;D FB rox [; jutro do mnie przyjeżdza 5-pack Tech Decka a za tydzień Funbox. Ale to kasy pochłania, ło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 lol..trzeba sie naprawde nudzic zeby zeszyt przepisywac.. a teraz spadam na starowke Pochwalcie się średnią ? moe 2.5 mam. policze pozniej bo ide sie kapac..Jaki z tego moral? Kto sie nie nudzi ma niska srednia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jaki z tego moral? Kto sie nie nudzi ma niska srednia icon_biggrin3.gifNo ba, ja mam koło 3 ale koniec tego, dzisiaj jadłem pierwsze truskawki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 pierwszy raz wylalem browara na kompa.....i to jeszcze kuzynki kurde no szkoda tego browara :mur: wiecej juz nie bylo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ano moral z tego lepsiejszy, bo moja racja jest najmojsza :lol: :arrow: Musisz forum wnet odstawic Rower, nocne przejazdzki Byle srednia w budzie poprawic Miec umysl piekny i gladki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kurde jaki postfuckerski temat :lol: Weźcie sie ogarnijcie i przyśpieszmy tempo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 pierwszy raz wylalem browara na kompa.....i to jeszcze kuzynki Komp czy browar kuzynki ? :? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ano moral z tego lepsiejszy, bo moja racja jest najmojsza :lol: :arrow: Musisz forum wnet odstawic Rower, nocne przejazdzki Byle srednia w budzie poprawic Miec umysl piekny i gladki :lol: a po co to wszystko?? można też spokojniej nie ucz się tyle kojunie bo, się nie mieścisz w normie!!! :lol2: no właśnie kompa czy browara ja stawiam na browara :lol2: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Antarius Zakładasz jakiś zepsół że tak rymami sadzisz? :P Ale przestańcie już gadać o szkole grrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale przestańcie już gadać o szkole grrrr już nie będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ja dziś pierwszy raz zapakowałem na normalny kosz, kurde, jestem z siebie dumny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ja dziś pierwszy raz zapakowałem na normalny kosz, kurde, jestem z siebie dumny.A ile masz wzrostu?? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wyścig do 2k postu bez zemnie już blisko narqa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ja jutro mam egzamin a jeszcze jeden 20 , co za kretyn ustalał egzaminy na sesji nie biorąc pod uwagę meczy Polaków na MŚ .... i trzeba będzie w garniaku zabić do pubu na mecz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ile masz wzrostu?? :huh: 183cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 183cm Już dawno powinieneś pakować do kosza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Już dawno powinieneś pakować do kosza ;) Jasne, patrząc tak statystycznie na ludzi spotykanych na ulicy i tych na forach internetowych, to ci drudzy to chyba jakaś uber-rasa. Może jak Carter w wieku 11 lat powinienem? :lol2: Z moich bliższych znajomych znam tylko ze 3 osoby w ogóle doskakujące do obręczy (dwie wyższe ode mnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ja jutro mam egzamin a jeszcze jeden 20 , co za kretyn ustalał egzaminy na sesji nie biorąc pod uwagę meczy Polaków na MŚ .... i trzeba będzie w garniaku zabić do pubu na mecz :/ ale za to jaka kultura do pabu w garniaku isc ;) co do kosza.. juz kiedys pisalem ze go nie lubie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tutaj masz programy treningowe na wyskok ;) Mi sam AA 3 dodał 30 cm wyskoku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ja sobie pogrywam po lekcjach tak rekreacyjnie od dwoch-trzech lat. Niestety na hali szkolnej na naszym osiedlu zaczol grac Polpak Świecie w skutek czego pełno lamek ostatnio się nakręciło na kosza i mi robią tłok na boisku. Hmm czytałem kiedyś o tych programach, podobno nieźle niszczą stawy, czy to prawda? Az tak mi na wyskoku nie zalezy, żebym chodzić nie mógł. Aha, miałem miesiąc temu zwichniętą kostkę, myslisz że powinienem jeszcze zaczekac z tym Air Alertem trochę? Edytowane 8 Czerwca 2006 przez IamWeasel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 komp kuzynki a broara specjalnie dla mnie chlodzila =/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ile kuzynka ma lat?? Co ja gadam !! Teraz tak moze byc codziennie takze strzezcie swoje kobiety !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 o fak poklocilem sie z panna... ;/ i chyba nici z okladu z mlodych piersi.. powiedzialem zeby nie czekala jutro na mnie na pkp i cisza nastala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja sobie pogrywam po lekcjach tak rekreacyjnie od dwoch-trzech lat. Niestety na hali szkolnej na naszym osiedlu zaczol grac Polpak Świecie w skutek czego pełno lamek ostatnio się nakręciło na kosza i mi robią tłok na boisku. Hmm czytałem kiedyś o tych programach, podobno nieźle niszczą stawy, czy to prawda? Az tak mi na wyskoku nie zalezy, żebym chodzić nie mógł. Aha, miałem miesiąc temu zwichniętą kostkę, myslisz że powinienem jeszcze zaczekac z tym Air Alertem trochę? Tak to prawda że niszczą stawy, ale nawet zwykłe przysiady są bardzo niebezpieczne dla stawów. Jak chesz to zacznji wykonywać Air Alert III albo Kangaroohops a jak zaczną cię strasznie boleć kolana to zaprzestań trenowania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Tak to prawda że niszczą stawy, ale nawet zwykłe przysiady są bardzo niebezpieczne dla stawów. Jak chesz to zacznji wykonywać Air Alert III albo Kangaroohops a jak zaczną cię strasznie boleć kolana to zaprzestań trenowania ;) Bardziej od kolan (te póki co mam całkiem sprawne) martwie się o obciązenie kostki. Moge w sumie spróbowac zrobić ten zestaw ćwiczeń raz i zobaczę, jak to przetrwam. PS. 30cm poprawy??? Widzę dwa rozwiązania - albo miałeś wcześniej bardzo słabe wybicie, albo ten program treningowy to jakies cudo. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez IamWeasel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ten program to cudo ;) Chociaż znam ludzi którzy trenowali AA3 15 tygodni i wyskok poprawił im się tylko o 10 cm :/ Ludzie są różni i różnie działa ten program Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nawet 10cm więcej starczy na zrobienie windmilla, więc nie jest źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ide sie przejsc, bo nie wysiedze teraz ;/ noc nieprzespana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Z tego co wiem to Kangaroohops jest bardzo dobry i nie obciąża stawów (za bardzo). Od poniedziałku chcę go zacząc ;) Poczytaj sobie fora http://www.le.parkour.pl/ i http://leparkour.pl/ tam jest wszystko sprawdzone i opisane ;) Ok ja spadam bo mi się monitor zaraz spali :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...