Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Marcinie mialem to samo ale 3 noce,tzn aqrat ja sie nie poklocilem ani ona

Edytowane przez HDR_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą skończyłem sąsiadowi pokazywać jak nagrywać płytę DVD (na nagrywarce która pomogłem mu kupić). Co jakiś czas wychodził ale jego córka ze mną siedziała. Niezła i harda sztuka, do tego cały czas sie na mnie gapiła i coś tam jakby jęczała :) Kurcze gdyby nie to ,że jest za młoda to bym ją zbałamucił :D Cieszę się z każdej wizyty u niego bo za każdą pomoc przy kompie dostaje browary, dzisiaj dostałem 4 Warki Strong (które właśnie piję ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypilem Heinekenka i mi prawie przeszlo na dzisiaj :P ale zobaczylem trailer TR8 i mi sie smutno znow zrobilo :( Oczywiscie trailer byl zajebisty,ale to z innego powodu smutno

Edytowane przez HDR_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja pije warke strong i mi zajebiscie smutno ;(

jak ja nie lubie takich sytuacji, jeszcze na odleglosc w dodatku...

nie moge funkcjonowac normalnie, pustka i nic wiecej...

jutro jade do niej, dobrze ze to juz jutro...

w takich chwilach dopiero docenia sie czyjas wartosc...

15 miesiecy minelo niedawno, nie moge tego zaprzepascic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O w morde jeża to już jest 8 części TRa ?

To jest tak naprawde TR1 z grafika i anizmacja lepsza niz TRL ,beda nowe motywy dodane do TR1.Wogole jest spora roznica.Wiecej w odpowiednim temacie :) A panna na to aqrat zareagowala :) Ale i tak to juz nie to samo bo ta swiadomosc :( No nic - time fix hurts czy jak to sie pisze :D Edytowane przez HDR_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra koniec smutów :P

ja zaraz wychodze do szkoły i będę geo na 6 zaliczał :D i właśnie wcinam mleko z płatkami chocapic :lol:

a to już 1992 post znów przegapie wyścig, wcześniej nie było mnie na 1000 a teraz 2000 pewnie będzie jak będęw szkole <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 - czacik ;)

no dobra.. widze fajna pogoda za oknem... tak wiec stwierdzilem ze nie ma sensu isc na matematyke skoro juz i tak ocena jest wystawiona ;) wiec wlasnie skonczylem sie edukowac na biologie na to magiczna 4 ;) a teraz zaczynamy sie ogarniac ... a potem rowerek i do szkoly :)

jezu.. jaki ja dzisiaj sen mialem.... snilo mi sie ze ktos mi kolo od roweru tylne ukradl :lol: to juz chyba nie jest normalne :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

motorola sux :P miałem e398 (ponad rok temu dostałem) i już poszła sie ***** :mur: teraz jestem telefon w plecy a musze jakiś mieć bo mam abonament <_< już postanowiłem teraz jak telefon to tylko simens-SE-nokia i nic innego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Simens :blink: ble

SE niektóre modele mogą być

Nokia jak najbardziej :D

Mam teraz N6600 i jedyne czego mi brakuje to sprzętowe MP3

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Mialem miec 6680, ale albo nie mozna z niej zdjac simlock'a, albo to wydatek rzedu 400 zl... :huh: A to taki swietny telefon... :rolleyes:

@Kaeres, jaki 2000-ny ? 2001-y... ;)

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeeee, zaliczylem laborke z C++ aaaaaaa ;]]]

a teraz jest lol, siedze na lab z modelowania systemow i idiotka mi mowi, ze mam taaki sam projekt jak kumpel ;-O a najlepsze jest to, ze ja kumplowi nic nie na ten temat nie mowilem ani nie wysylalem :DDDD

normalnie lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie dzisiaj szkola snila,ze z piesem tam poszedlem i mi ksiazki wszystkie zabieral :P Marcin_dżipies - Ty w koncu do panny dzis jedziesz wiec chyba ten dzien jest Twoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

HDR_o, jak samopoczucie ? :) Glowa do gory bracie ! Marcin_gps, masz wiec zagwarantowany oklad z mlodych piersi :gitarzysta: Ja dzisiaj sie ze swoja nie zobacze, bo jutro ma egzamin i sie uczy, ale zapewnie sobie oklad z mlodego piwka :smile2:

BTW, Marcin_gps, gratuluje zaliczonej laborki :D

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antar1us - dzieki,jako takie,lepsze niz wczoraj ale troszq to zleci.Wazne,ze chociaz we're talk about :)

Pocieszny edit - 2006 nalezy do mnie :) Tym razem bez oszustw :P

Edytowane przez HDR_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem miec 6680, ale albo nie mozna z niej zdjac simlock'a, albo to wydatek rzedu 400 zl... :huh: A to taki swietny telefon... :rolleyes:

@Kaeres, jaki 2000-ny ? 2001-y... ;)

Ktos musial usunac jednego o na liczniku z watku bylo 1999 gdy wpisywalem sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Nie ma to jak niezaliczyć anglika na 3, ale dobra, dzisiaj mundial, trzeba flage wywiesić i iść do sklepu po zapasy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh.. Jaki fajny temacik.. do nabijania postów ;)

Ja znów do pracy nie poszedłem. Z założenia miałem robić projekt z mikroprocków. Jednak jak na razie to nawet materiałów nie przeglądałem - a projekt jest... był na 3 czerwca.

Projekt generalnie sprowadza się do przedstawienia działania 8051 na przykładzie kawałka kodu ASM. Niby nic trudnego, ale jakoś nie mogę się zmusić do rysowania tego układu (rozłożonego na części) w Corelu :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak niezaliczyć anglika na 3, ale dobra, dzisiaj mundial, trzeba flage wywiesić i iść do sklepu po zapasy ;]

Słabo, że nie zaliczyłeś :( Trzeba było się uczyć to by było 3 a nie 2 :wink:

Jaki dziś wynik obstawiacie w meczu Polska-Ekwador?? Ja 2-0 dla nas :wink: Optymista jestem :razz:

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...