IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 U mnie to jest setna strona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Marcinie mialem to samo ale 3 noce,tzn aqrat ja sie nie poklocilem ani ona Edytowane 8 Czerwca 2006 przez HDR_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Przed chwilą skończyłem sąsiadowi pokazywać jak nagrywać płytę DVD (na nagrywarce która pomogłem mu kupić). Co jakiś czas wychodził ale jego córka ze mną siedziała. Niezła i harda sztuka, do tego cały czas sie na mnie gapiła i coś tam jakby jęczała :) Kurcze gdyby nie to ,że jest za młoda to bym ją zbałamucił :D Cieszę się z każdej wizyty u niego bo za każdą pomoc przy kompie dostaje browary, dzisiaj dostałem 4 Warki Strong (które właśnie piję ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Wypilem Heinekenka i mi prawie przeszlo na dzisiaj :P ale zobaczylem trailer TR8 i mi sie smutno znow zrobilo :( Oczywiscie trailer byl zajebisty,ale to z innego powodu smutno Edytowane 8 Czerwca 2006 przez HDR_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) O w morde jeża to już jest 8 części TRa ? Z jakiego powodu ci tak smutno ? -----EDIT Zapodajta linka do czacinka Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jakbys czytal, to bys wiedzial dlaczego jest Mu smutno... :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja pije warke strong i mi zajebiscie smutno ;( jak ja nie lubie takich sytuacji, jeszcze na odleglosc w dodatku... nie moge funkcjonowac normalnie, pustka i nic wiecej... jutro jade do niej, dobrze ze to juz jutro... w takich chwilach dopiero docenia sie czyjas wartosc... 15 miesiecy minelo niedawno, nie moge tego zaprzepascic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie bardzo rozumiem aluzji ;P a co do wytrzymalosci to bez przesady.... od dluzszego czasu nie mielismy wiekszej klotni, ale widac idealnie byc nie moze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) O w morde jeża to już jest 8 części TRa ?To jest tak naprawde TR1 z grafika i anizmacja lepsza niz TRL ,beda nowe motywy dodane do TR1.Wogole jest spora roznica.Wiecej w odpowiednim temacie :) A panna na to aqrat zareagowala :) Ale i tak to juz nie to samo bo ta swiadomosc :( No nic - time fix hurts czy jak to sie pisze :D Edytowane 8 Czerwca 2006 przez HDR_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dobra koniec smutów :P ja zaraz wychodze do szkoły i będę geo na 6 zaliczał :D i właśnie wcinam mleko z płatkami chocapic :lol: a to już 1992 post znów przegapie wyścig, wcześniej nie było mnie na 1000 a teraz 2000 pewnie będzie jak będęw szkole <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ooo... trzeba się przygotowywać do Mundialu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 - czacik ;) no dobra.. widze fajna pogoda za oknem... tak wiec stwierdzilem ze nie ma sensu isc na matematyke skoro juz i tak ocena jest wystawiona ;) wiec wlasnie skonczylem sie edukowac na biologie na to magiczna 4 ;) a teraz zaczynamy sie ogarniac ... a potem rowerek i do szkoly :) jezu.. jaki ja dzisiaj sen mialem.... snilo mi sie ze ktos mi kolo od roweru tylne ukradl :lol: to juz chyba nie jest normalne :P Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A mnie wyganiają do szkoły :/ Ale pierwsza lekcja informa to mozna iść:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam w kolejnym dniu ;) Ja byłem już w szkole ale i tak musze za 20 min znowu jechać :/ Ale przynajmniej się usprawiedliwie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja sobie nawgrywalem mp3 do mojej motki v360 i moge isc do szkoly by je przesluchac :P ekhem.. jechac na rowerku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 motorola sux :P miałem e398 (ponad rok temu dostałem) i już poszła sie ***** :mur: teraz jestem telefon w plecy a musze jakiś mieć bo mam abonament <_< już postanowiłem teraz jak telefon to tylko simens-SE-nokia i nic innego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Simens :blink: ble SE niektóre modele mogą być Nokia jak najbardziej :D Mam teraz N6600 i jedyne czego mi brakuje to sprzętowe MP3 Edytowane 9 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Motorola L7 ROX :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja choruje na 6280.. ;) a tak w ogole to sobie siedze na laborce z C++, przed chwila napisalem programik ;]] kurde sniadania nie jadlem, troche ssie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak juz walimy posty to ja strzelam 2000-nego w tym watku. Ja ostatnio jem sniadanie. Podobno najzdrowsze zachowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Mialem miec 6680, ale albo nie mozna z niej zdjac simlock'a, albo to wydatek rzedu 400 zl... :huh: A to taki swietny telefon... :rolleyes: @Kaeres, jaki 2000-ny ? 2001-y... ;) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 jeeee, zaliczylem laborke z C++ aaaaaaa ;]]] a teraz jest lol, siedze na lab z modelowania systemow i idiotka mi mowi, ze mam taaki sam projekt jak kumpel ;-O a najlepsze jest to, ze ja kumplowi nic nie na ten temat nie mowilem ani nie wysylalem :DDDD normalnie lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A mi sie dzisiaj szkola snila,ze z piesem tam poszedlem i mi ksiazki wszystkie zabieral :P Marcin_dżipies - Ty w koncu do panny dzis jedziesz wiec chyba ten dzien jest Twoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) HDR_o, jak samopoczucie ? :) Glowa do gory bracie ! Marcin_gps, masz wiec zagwarantowany oklad z mlodych piersi :gitarzysta: Ja dzisiaj sie ze swoja nie zobacze, bo jutro ma egzamin i sie uczy, ale zapewnie sobie oklad z mlodego piwka :smile2: BTW, Marcin_gps, gratuluje zaliczonej laborki :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Antar1us - dzieki,jako takie,lepsze niz wczoraj ale troszq to zleci.Wazne,ze chociaz we're talk about :) Pocieszny edit - 2006 nalezy do mnie :) Tym razem bez oszustw :P Edytowane 9 Czerwca 2006 przez HDR_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mialem miec 6680, ale albo nie mozna z niej zdjac simlock'a, albo to wydatek rzedu 400 zl... :huh: A to taki swietny telefon... :rolleyes: @Kaeres, jaki 2000-ny ? 2001-y... ;) Ktos musial usunac jednego o na liczniku z watku bylo 1999 gdy wpisywalem sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie ma to jak niezaliczyć anglika na 3, ale dobra, dzisiaj mundial, trzeba flage wywiesić i iść do sklepu po zapasy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wszyscy tak juz o tym mundialu,wytrzymajcie prosze bo tylko zapeszacie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Eh.. Jaki fajny temacik.. do nabijania postów ;) Ja znów do pracy nie poszedłem. Z założenia miałem robić projekt z mikroprocków. Jednak jak na razie to nawet materiałów nie przeglądałem - a projekt jest... był na 3 czerwca. Projekt generalnie sprowadza się do przedstawienia działania 8051 na przykładzie kawałka kodu ASM. Niby nic trudnego, ale jakoś nie mogę się zmusić do rysowania tego układu (rozłożonego na części) w Corelu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Nie ma to jak niezaliczyć anglika na 3, ale dobra, dzisiaj mundial, trzeba flage wywiesić i iść do sklepu po zapasy ;] Słabo, że nie zaliczyłeś :( Trzeba było się uczyć to by było 3 a nie 2 :wink: Jaki dziś wynik obstawiacie w meczu Polska-Ekwador?? Ja 2-0 dla nas :wink: Optymista jestem :razz: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...