Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Przegramy, nie wyjdziemy z grupy, ja to wiem B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Przegramy, nie wyjdziemy z grupy, ja to wiem B) a skąd to wiesz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a skąd to wiesz??Bo jak Rasiak nie zagra to nie wyjdziemy :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja z powodu wyjazdów nauczycieli na różne wycieczki mam dzisiaj chemie i religię. Stwierdziłem, że drugie tyle czasu zmarnuję na jazdę autobusem, więc zaraz skoczę na kosza chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wy o mundialu, a ja nie mam zamiaru oglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hehe, no dzien moj :> lece bo zaraz mam pociag, milego weekendu, wracam w niedziele zakuwac na ostatnie koła, ale u panny do pc nie siade raczej, mam zakaz... z reszta u panny mnie komp nie interesuje... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Już jestem pogoda zajefajna ja stawiam że polska przegra, i w jednym z meczy z polską padnie bramka mundialu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ktos musial usunac jednego o na liczniku z watku bylo 1999 gdy wpisywalem sie.Oj z dodawaniem u Ciebie na bakier :-P Jakby ktoś usunął posta, miałbyś 1999 zamiast 2000 tymczasem ktoś Cię ubiegł i wbił się z postem nr 2000, zanim Ty zakończyłeś swojego :D O tyle dziwne, że minęło 33 minuty między jednym a drugim. Hmm, dziwne, może jakiś bugh był i nie wyswietlało Ci jednego posta :) Trzeba bedzie komisję sledczą w tej sprawie powołać :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ..... EDIT: Strona 68 moja :ploom: :banana: B) :evil: Maciag, pisałem już coś na temat dodatkowych liczników postów. Co to? Onet.pl? Poza tym twoja informacja jest nie halo, ja widzę tylko 21 stron. Nie przyszło Ci do głowy, że można mieć ustawione w profilu inne niż standardowe zliczanie stron? EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja teraz czekam na wyniki z mikro matmy sys operacyjne cwiczenia sys operacyjne egzamin statystyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Oj z dodawaniem u Ciebie na bakier :-P Jakby ktoś usunął posta, miałbyś 1999 zamiast 2000 tymczasem ktoś Cię ubiegł i wbił się z postem nr 2000, zanim Ty zakończyłeś swojego :D O tyle dziwne, że minęło 33 minuty między jednym a drugim. Hmm, dziwne, może jakiś bugh był i nie wyswietlało Ci jednego posta :) Trzeba bedzie komisję sledczą w tej sprawie powołać :D Eee tam, komisję śledczą. Sejmu się naoglądałeś :?: :-P Co tu śledzić :?: :blink: Na stronie subforum pokazuje liczbę odpowiedzi, a nie liczbę postów. Czyli liczba ta nie zawiera pierwszego postu. i tyle skomplikowanego zagadnienia. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Purepc.pl gratulujemy nowych redaktorów :) Powiem że są nimi Sikor i jonathan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) wracajac do telefonow.. mam motke v360 i jestem z niej nad wyraz zadowolony (nokie ze 3 mi sie rozwalily, se padl mi po roku ale mimo wszystko uwazam ze to dobre fony, siemensy.. padaka.. mojej matce sie rozlecial po miesiacu.. dostala na gwarancji drugi.. ktory tez sie rozlecial.. potem dostala nastepny i ten juz byl raz w serwisie bo mial akcje ze nic nie wyswietlal na ekranie).. ostanio sobie filma wgralem i na fizyce ogladalem z kumplami.. a dzisiaj rano mp3 i bylo co robic w skzole. .bo wiadaomo koniec roku to oceny wystawiaja... oprocz tego kobita od biologi mi powiedziala ze nie nauczylem sie tego co trzeba (a mowila zebym sie nauczyl tego czego sie nauczylem) i przez to musze isc w poniedzialek do skzoly o_O i zaliczyc ta biologie na 4 o_O i wakacje... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) :evil: Maciag, pisałem już coś na temat dodatkowych liczników postów. Co to? Onet.pl? Poza tym twoja informacja jest nie halo, ja widzę tylko 21 stron. Nie przyszło Ci do głowy, że można mieć ustawione w profilu inne niż standardowe zliczanie stron? EOT Przepraszam Sikorku już nie będę :razz: A i jeszcze cofnij się stronę wcześniej(znaczy się u mnie na 67) :wink: coś w pierwszym poscie zobaczysz :wink: Gratulacje z okazji zostania redaktorem purepc.pl(wazeliną zaleciało :lol2: ) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ej mam takie pytanko: Gdzie można dostać tą flage ? Bo się pytałem po sklepach i nikt nie ma :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Właśnie skończyłem walkę z ogromnym Szerszeniem, dmuchnąłem mu kilka razy dezodorantem + zapalniczka i chłopak sam spier%^$# :) Odnośnie fonów to mam teraz V980, poprzednie fony jakie miałem to większości Motorole "klapkowce". Póki co nie znalazłem lepszej firmy która oferowałaby tak wiele za tak niewiele. Teraz robię przymiarkę do V1050 albo MPX220. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ej mam takie pytanko: Gdzie można dostać tą flage ? Bo się pytałem po sklepach i nikt nie ma :blink: W przeglądzie sportowym który wyszedł dzisiaj. Ale nie wiem czy dostaniesz jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Hehe. Zważając na fakt, iż u mnie teraz burza jest, to lipiec wydaje się lepszym terminem ;) A jak ktoś się nudzi, to może mi projekt z mikroprocków zrobić. Stawiam wirtualne piwo :P Ehh.. żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 W przeglądzie sportowym który wyszedł dzisiaj. Ale nie wiem czy dostaniesz jeszcze. OK dzięki :) Zaraz idę do kiosku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zycze powodzenia w zakupie przegladu sportowego z flaga... :/ Wykupilem dzis caly naklad :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja mam taką flage B) O 21 ide do kumpla, a tam będzie drugi i trzeci kumpel :P i meczyk w czwórke. Ależ to będą emocje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Całe osiedle obszedłem.. i nic ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ktos musial usunac jednego o na liczniku z watku bylo 1999 gdy wpisywalem sie. matme w szkole miałeś?? 1999 + 1(twój) - 1(twoim zdaniem usnięty) = 2001?? O_o P.S dzisiaj poprawiłem biologie z 4 na 3 :lol: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 czy tylko ja z calej polski mam gdzies ten mundial itp ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Byłem w paru kioskach na mojej dzielnicy, ale nigdzie Przeglądu Sportowego z flagą nie było Nasi wygrają 2 - 1 z tym Ekwadorem :D Odpadną dopiero po wyjściu z grupy czy tylko ja z calej polski mam gdzies ten mundial itp ? :DJa jakoś normalnie sie piłką nie interesuje, ale jak są specjalne okazje (mundiale, mistrzostwa europy i takie [ciach!]ły) to jak najbardziej :) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 czy tylko ja z calej polski mam gdzies ten mundial itp ? :D Nie tylko Ty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Lamy :lol2: Ludziska wbijajcie na czata i tego linka do niego dodajcie do zakładek ;) http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Lamy :lol2: Ludziska wbijajcie na czata i tego linka do niego dodajcie do zakładek ;) http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc&x=0&y=0Nie ma nikogo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie ma nikogo icon_sad2.gifByłem ale nikt nie przychodził to wyszedłem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja dzis obejrze meczyk z ciekawosci na moim 32" lcd :D obstawiam 2:0 dla Ekwadoru (jesli tak bedzie to dostane 6 z wf-u, boz nauczycielem obstawialismy zaklady) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...