Gość Pioorek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mi sie tam nie nudzi, wczoraj w Bf2 do mojego timu wszedl rusek i krzyczal "zabije was wszystkich 'polagi'" oO wtf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Co do niedrogich win, to mam pod zlewem wino marki "Komandos Strong" :lol: Dostałem kiedyś od koleżanki na urodziny i tak sobie teraz pod zlewem dojrzewa :lol: Podobno im starsze, tym lepsze :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Co do niedrogich win, to mam pod zlewem wino marki "Komandos Strong" :lol: Dostałem kiedyś od koleżanki na urodziny i tak sobie teraz pod zlewem dojrzewa :lol: Podobno im starsze, tym lepsze :lol2:Nie jestem pewien czy z tym winem jest tak ze im starsze tmy lepsze.. czy im starsze bym bardziej zepsute ;) Chyba jest data waznosci.. A tak w ogole .. czemu go nei wypijesz? Komandos to dobre wino.. to nie zart. Sa chyba 2 rodzaje, nie wiem ktora masz. jesli tego pierwszego to Ci zazdroszcze bo u mnie takiego wina nie mozn kupic :( ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Kawalier jest lepszy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Aaa koneserzy się znależli... Pierwsze lepsze w plastiku kokosowe "żondzi" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) A mi to nawet Byk pasuje B) Edytowane 27 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Nie jestem pewien czy z tym winem jest tak ze im starsze tmy lepsze.. czy im starsze bym bardziej zepsute ;) Chyba jest data waznosci.. A tak w ogole .. czemu go nei wypijesz? Komandos to dobre wino.. to nie zart. Sa chyba 2 rodzaje, nie wiem ktora masz. jesli tego pierwszego to Ci zazdroszcze bo u mnie takiego wina nie mozn kupic :( ;) A nie wypije, bo zrobiłem sobie takie porównanie z płynem do mycia garów i wszyło na to że oba pachną tak samo :lol2: A ten komandos jest koloru bezbarwnego z zieloną etykietą :P Ja tam jestem burżuj i pije marconi za 7,49 ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 jak ktos tylko hasa po oslej to sie nie dziwie zapraszam po troche emocji do extremalnego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 janio: dobry komandos jest czesto lepszy od tych niby win.. Dobre wino nie jest tanie a czesto to co sprzedaja to prawdziwe sikacze... Zas komandos mimo ceny jest dobry ... Tyle ze ne jest tak łądnie opakwany ;) ps. byk.. owczem owszem... dobry ale rzadko pijam i to tlyko w małych ilosciach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) jak ktos tylko hasa po oslej to sie nie dziwie zapraszam po troche emocji do extremalnego ;] Na kolejne odcinki telenoweli z serii "SPI 1M WR" :> ;]]] janio: dobry komandos jest czesto lepszy od tych niby win.. Dobre wino nie jest tanie a czesto to co sprzedaja to prawdziwe sikacze... Zas komandos mimo ceny jest dobry ... Tyle ze ne jest tak łądnie opakwany ;) ps. byk.. owczem owszem... dobry ale rzadko pijam i to tlyko w małych ilosciach ;) Może na tych wakacjach skoszuje komandosa, bo w końcu z finansami krucho, a zabawić by się chciało niewielkim kosztem :D Dobra, za 20 min. idem na "juwenalia" :lol2: a wy nudźta się dalej ;) ;]]] Edytowane 27 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Dobra, za 20 min. idem na "juwenalia" :lol2: a wy nudźta się dalej ;) ;]]]A ja ide sie uczyc...boze powiedzialem to.... :-| A Wy nudźta sie dalej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja ide sie uczyc...boze powiedzialem to.... :-|Czego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Ja kupie Cherry, a kolega Golda. Zrobimy test... moze sie uda zdac relacje po wypicu :lol: jak bedzie bez ładu i składu, to znaczy ze ocene przyznalismy najwyzszą! edit: aha kawalier to niestety nie ten przedział cenowy. Edytowane 27 Maja 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ale sie chat z tego topica zrobil 0.o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ale sie chat z tego topica zrobil 0.o Nie bój żaby, widziałem na niektórych forach jeszcze "gorsze" czaty zrobione z topic'ów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ale sie chat z tego topica zrobil 0.ono bo nudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Nom z deksza nudno, choć teoretycznie mam co robić :) Tylko zastanawiam się co wybrać, czy: a)Mycie podłóg :D (zadanie wymagajace całej wiedzy informatycznej :P) b)Partyjka w shoppę w WWP (zadanie wymagające znikomej wiedzy informatycznej) c)Nauka na spr z chemii (zadania nie wymagające wiedzy na powyższy temat :) chyba, że obsługa przeglądarki www) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Czego :lol:Logiki o zgrozo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Troszke odkopie: Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc ;)Kiedyś pewna fajna dziewczyna powiedziała mi tak: Nie liczy się wielkość, ale jakość :) Lece pograć w CS:S'a :D Edytowane 27 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Troszke odkopie: Kiedyś pewna fajna dziewczyna powiedziała mi tak: Nie liczy się wielkość, ale jakość :) Lece pograć w CS:S'a :D Bardzo madra dziewucha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a ja wprowadze nowa jakosc :D zrobcie sobie szhake'a z beczulki wisniowej i polococty w stosunku 1:1 :lol: kiedys an imprezce po szkole wypilismy w 8 2 wiaderka tego czyli 24 litry :hahaha: a qmpel dywan czyscilk potem 2 dni gdy juz celownik byl rozregulowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja wam napiszę 'dobrą' wiadomosc. Podobno 1 czerwca mają nie sprzedawac alkoholu w calej Polsce :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No to trzeba juz zaplanowac srodkowe zakupy ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Orgiusz, pozwalam Ci zaczac juz dzisiaj robic zapasy ;] Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Podobno 1 czerwca mają nie sprzedawac alkoholu w calej Polsce :lol2: Ze co dzien dziecka :huh: Dzieci podniosa lament nie beda mogly sie upic w swoje swieto :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) A jak powszechnie wiadomo mlodziez (ta wszechpolska tez) lubi sobie ostro dac w gardziel :? Edytowane 27 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Ten temat jest do OT a nie do kawałów :evil: :P :P :lol2: Heh już widze jak nie będzie piwa na "festynie" w dzień dziecka ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Dobra, bede wredny. aftershocK masz oddzielny temat. Ten watek jest luzna dyskusja wiec nie bede rozdawac %. Co najwyzej kasowac posty. Do czasu. :evil: BTW AragornPL - jaki nick w css? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 kazde tanie wino jest dobre w mysl powiedzonka: "tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie" ;] a tak naprawde to wg mnie juz trzeba byc strasznie splukanym zeby mózgojeby doić ;] ja na (nie)szczescie nie jestem jeszcze studentem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Nie lubię win z kartonika- są za słodkie. Za to jak ktoś przyniesie domowej roboty, to nie odmówię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...