Gość HDR_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Za mna nie tesknili to by za Toba mieli ?:D haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jasne:) A ja mam nóżke pocharataną i ciągle mnie boli :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Za mna nie tesknili to by za Toba mieli ?:D haha Bo Ciebie nikt nie lubi:P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Bo Ciebie nikt nie lubi:P :wink:Ciebie tez :P Ale ja Was lubie i jestem lepszy hahaha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A ja kocham wszystkich którzy mnie nie kochają:) i jestem najlepszy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ciebie tez :P Ale ja Was lubie i jestem lepszy hahaha :) Wiem, wiem i dlatego jest mi smutno :cry: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Potrzebuje pojechać do Wrocławia ;) Jak ktoś znajdzie cennik i rozkład to będe wdzięczny :] EDIT: 2222 co za numer ;] A nie mozesz pojechac na najblizszy dworzec PKP lub PKS (w zaleznosci czym chcesz jechac) i sie dowiedziec u zrodla? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A nie mozesz pojechac na najblizszy dworzec PKP lub PKS (w zaleznosci czym chcesz jechac) i sie dowiedziec u zrodla? blink.gifMoge, nawet blisko mam ;) W necie szukałem ale coś nie bardzo to idzie, najwyżej jutro podjade i zobacze rozkład. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Grzechu a co Ty za lewe interesy robisz, że musisz jechać do Wrocławia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Grzechu a co Ty za lewe interesy robisz, że musisz jechać do Wrocławia??Zgaduj zgadula, zmienie ten szajs co dostałem od mechl!k'a ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Co ty chcesz od czworki titanium? Zajebista karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Co ty chcesz od czworki titanium? Zajebista kartaWiem bo ją mam :P Ale specjalnie tak powiedziałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Ooo grzegorz na co zmieniasz? W ogole to dzisiaj gralem sobie w hl episode one i mialem ciagle zwisy, musialem odkrecic karte przez te temperatury na zewnaatrz ;] Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgaduj zgadula, zmienie ten szajs co dostałem od mechl!k'a ;] A na co?? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Moge, nawet blisko mam ;) W necie szukałem ale coś nie bardzo to idzie, najwyżej jutro podjade i zobacze rozkład.Sciagnij sobie cennik z tej strony http://infoludek.pl/~mpaw/ciekawostki/cennik.php Oblicz odleglosc miedzy stacjami za pomoca tego. Na koniec sprawdz rozklad jazdy http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? I juz wszystko bedziesz wiedzial na temat podrozy PKP :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Nie za nowe ale 6600, przynajmniej w FEAR'A pogram :P Jeszcze sie zapytałem innego gościa o 6600gt ale cisza :blink: EDIT: Santi dziękuje :) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ale sie nazarlem po tym jeziorku.zjadlem 4 haburgery pelen talerz rosolu jogurt serek slodki i popilem heinekenem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Doloz do 6600GT najlepiej, mowie ci ;] nawet jezeli bedziesz musial poczekac jakis czas, na dluzej ci starczy. No to rzeczywiscie sie najadles hydro ;) Rosol, feee, nie wiem czemu ale kojarzy mi sie to z potem kury . Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nie za nowe ale 6600, przynajmniej w FEAR'A pogram :P Jeszcze sie zapytałem innego gościa o 6600gt ale cisza :blink: EDIT: Santi dziękuje :) Nie ma za co :D Wiem, ze byly tez jakies bilety weekendowe za kilkadziesiat PLN, ale o to najlepiej spytac u zrodla. Mogles na nie jezdzic po calej Polsce od 18 w piatek do 24 w niedziele. Moze jeszcze jest cos takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Doloz do 6600GT najlepiej, mowie ci ;] nawet jezeli bedziesz musial poczekac jakis czas, na dluzej ci starczy.Znajdź mi za 300zł i biore :] Napisałem do gościa z pclabu bo dał ogłoszenie że sie zamieni, i napisałem że moge dopłacić. A tego 6600 dorwał tu w dziale sprzedam za 300zł. Ale pewnie da sie ponegocjować ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) OMG z nodow przeczytalem opis jednego z odcinkow M jak milosc, ktory bedzie emitowany 20 czerwca :lol2: Oj beda sie tam dzialy dantejskie sceny :lol: :ploom: UWAGA!!! ACHTUNG!!! ATTENTION!!! CYTOWANY TEKST ZAWIERA SPOILERY I OPISY DRASTYCZNYCH SCEN. CZYTASZ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC. :lol2: :ploom: :plum: :plom: :D :lol: Jerzy przesyła Madzi ostatni bukiet - ich rozstanie jest już ostateczne. Marzena znajduje na podwórku nieprzytomnego Sławka. Chłopak przedawkował, ale wyzdrowieje. Marzena opowiada Kubie i Madzi o swoich problemach: Sławek był jej pierwszym mężczyzną, wciągnął ją w narkotyki. Z dołka wyrwali ją dopiero rodzice i brat. Agnieszka wraca do domu. Jest w stosunku do Teresy i Pawła grzeczna, bo tak obiecała ojcu, ale chłodna. Prosi, by matka kupiła jej komórkę - chce częściej rozmawiać z tatą. Elka szuka idealnej sukni ślubnej. Oznajmia, że pub na wesele się nie nadaje - zarezerwowała już pałacyk. Simona zarzuca w końcu przyszłej synowej, że zależy jej tylko na pieniądzach. Dziewczyna wybiega z płaczem, a Stefan stawia sprawę jasno: albo matka będzie traktować jego narzeczoną z szacunkiem, albo przestaną być rodziną! Urażona Simona pakuje się, odchodzi, ale tylko po to, by parę godzin później, półprzytomna, wylądować w domu Mostowiaków. Simona kieruje się prosto do sypialni i do łóżka... które zajmuje już Lucjan - mocno zaskoczony całą sytuacją. Gdy Barbara wkracza do domu, od razu żąda od męża wyjaśnień. Kisiel donosi Markowi, że Peter - w ramach kampanii wyborczej na stanowisko sołtysa - ufundował we wsi kapliczkę. Tymczasem w pubie trwają ostatnie przygotowania do zjazdu kolegów z klasy Mostowiaka. Kaśka wspomina o Grażynie, która była ponoć pierwszą miłością Marka. Mówi, że Grażyna była wyjątkowo piękna, w dodatku zrobiła karierę. Hanka zaczyna się niepokoić jej przyjazdem. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 i po co to wkleiłeż?? :angry: zawsze czekałem z niecierpliwościa na kolejne odcinki a ty wszystko zepsułes :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 no wlaśnie!! to powinno byc w spoilerze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) i po co to wkleiłeż?? :angry: zawsze czekałem z niecierpliwościa na kolejne odcinki a ty wszystko zepsułes :( no wlaśnie!! to powinno byc w spoilerze :DSorka :oops: Panowie chcialem Wam zaoszczedzic traumatycznych przezyc po obejrzeniu odcinka naszpikowanego takimi rewelacjami. Trzeba sie odpowiednio przygotowac do obejrzenia tego odcinka by nie niepokoic 997 po filmie :D :lol: Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Znajdź mi za 300zł i biore :] Napisałem do gościa z pclabu bo dał ogłoszenie że sie zamieni, i napisałem że moge dopłacić. A tego 6600 dorwał tu w dziale sprzedam za 300zł. Ale pewnie da sie ponegocjować ;]A jakiego producenta będziesz miał tą 6600? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Panowie jak myslicie moge dac wyzej GPU i pamieci na tym Pentagramie ?. Bo juz tak pare miechow siedze na tych taktowaniach 420/740 i korci by dac wyzej. Juz dawalem 430/750 ale na pare minut bo sie przestraszylem jak dotknalem radiatorkow na pamieciach. :lol: Zwlaszcza ze te radiatorki co dolaczyli sa plaskie dosc. Myslalem nad zmiana pasty bo mam ta co byla z coolerkiem... ale teraz to rozkrecac i bawic sie znow w zakladanie razem z tym durnym stabylizatorem :| Doradzcie cokolwiek :) Sorry za OT ale licze na taka luzna odpowiedz ;) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Baw się :) Żyje się raz( ale dal bezpieczeństwa dołóż jeszcze jakiś wentylatorek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Panowie jak myslicie moge dac wyzej GPU i pamieci na tym Pentagramie ?. Bo juz tak pare miechow siedze na tych taktowaniach 420/740 i korci by dac wyzej. Juz dawalem 430/750 ale na pare minut bo sie przestraszylem jak dotknalem radiatorkow na pamieciach. :lol: Zwlaszcza ze te radiatorki co dolaczyli sa plaskie dosc. Myslalem nad zmiana pasty bo mam ta co byla z coolerkiem... ale teraz to rozkrecac i bawic sie znow w zakladanie razem z tym durnym stabylizatorem :| Doradzcie cokolwiek :) Sorry za OT ale licze na taka luzna odpowiedz ;)Ja bym zajebiscie ujmujac nie probowal a pozatym zajebiscie luzacko Ci mowie,ze tu sie nie da zrobic OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 A jakiego producenta będziesz miał tą 6600?Galaxy albo Winfast. Przepraszam za pomyłke ale cały czas trwałem myślałem że ten gość z pclaba oddaje 6600gt a to 6600 od Winfasta. PRZEPRASZAM za błąd. Panowie jak myslicie moge dac wyzej GPU i pamieci na tym Pentagramie ?. Bo juz tak pare miechow siedze na tych taktowaniach 420/740 i korci by dac wyzej. Juz dawalem 430/750 ale na pare minut bo sie przestraszylem jak dotknalem radiatorkow na pamieciach. :lol: Zwlaszcza ze te radiatorki co dolaczyli sa plaskie dosc. Myslalem nad zmiana pasty bo mam ta co byla z coolerkiem... ale teraz to rozkrecac i bawic sie znow w zakladanie razem z tym durnym stabylizatorem :| Doradzcie cokolwiek :) Sorry za OT ale licze na taka luzna odpowiedz ;)Spróbuj, raz sie żyje ;) Do odważnych świat należy ;] Tu sie nie darobić OT B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Dobra Dobra. Zapuszcze petle w 3Dmark 03 i zmowie pacierz :lol: Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...