Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 WAKACJE! wreszcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) maciag Nie martw się, ja mam to prawie z każdą nauczycielką :P HDR_o No jak się tak tymi fotami chwalisz to byś pokazał, a nie ;) :P Czy ja się martwię?? :blink: Przecież wyraziłem tylko pogląd na jej metody nauczania. PISZ MÓJ NICK Z WIELKIEJ LITERY :evil: B) :lol2: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 no nie no mówisz a nie pokazujesz a tutaj wszyscy ciekawi są :-P nauczycielami nie ma co się przejamować bo można na wakacje pojechać na leczenie czy odwyk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przepraszam Panie Maciag ;) To się weięcej nie powtórzy :ploom: Neo_x To biologia się udała? B) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przepraszam Panie Maciag ;) To się weięcej nie powtórzy :ploom: Neo_x To biologia się udała? B) ;) Przeprosiny przyjęte :wink: a i jeszcze tylko pisz bez Panie :lol2: :lol: Właśnie Neo_x jak tam biologia?? B) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie mialem czasu sie uczyc juz biologi na dzisiaj wczoraj po bajku... tak wiec tylko 3 mam na koniec.. ale olac to... w przyszlym roku bedzie lepiej bo mature chce z biologi pisac.. a teraz spadam na miasto.. bede pozniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przeprosiny przyjęte ;) a i jeszcze tylko pisz bez Panie :lol2: :lol: Yes My Master :lol2: :plum: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 dobrą pogodę mam tu no i to na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A Ja muze poprawić się z muzyki - zagrać na flecie icon_lol.gifW której Ty klasie jesteś :lol: My za to dzisiaj w karty graliśmy w szkole ;] A teraz ide grać w piłkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ok czas szykowac sie na egzam blehhhhhhhhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale by mi sie nie chcialo w szkole siedziec.Fakt,siedze w pracy prawie do 21 dzis ale to chyba znacznie lepsze niz siedzenie na lekcjach,nawet jesli sa luzackie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 qrna tak sie wczoraj w goraszce opalilem ze mnie rece pieka :| lada moment bedzie mi skora z nosa schodzila :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Na forum ppc nigdy nie jest nudno. Zawsze można się z kimś pokłucić :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Na forum ppc nigdy nie jest nudno. Zawsze można się z kimś pokłucić :razz: Jak mozna zostac noobem ? Daj mi recepte ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a ja zaraz w cholere rzucam te finanse, mam juz dosc ;D chodza sluchy ze moze bedzie przepis z cwiczen... ;]] ide a6w zrobic (22 dzien) potem jakis prysznic chlodny i po wpisik z anala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A Ja muze poprawić się z muzyki - zagrać na flecie :lol:właśnie która jesteś klasa? :huh: u mnie dziś w szkole dopinało się wszystko na ostatni guzik (koniec 3 klasy, bal w środę) ale lekcji już nie ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ... wpisik z anala... :lol: :lol2: Ty bezczelu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie mialem czasu sie uczyc juz biologi na dzisiaj wczoraj po bajku... tak wiec tylko 3 mam na koniec.. ale olac to... w przyszlym roku bedzie lepiej bo mature chce z biologi pisac.. a teraz spadam na miasto.. bede pozniej to ja mam lepiej miałem wpisane 4 z biologi i ostatnio zdałem sobie na 3 :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak mozna zostac noobem ? Daj mi recepte ! musiałbyś się z tym urodzić ew grać w polskiej reprezentacji B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Ktos tu stosuje chamskie taktyki, zeby ownowac strony... Co za debilizm, zeby do tego stopnia o to walczyc :mur: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No i po pracy ide się rozewrać i pojeździć evandą :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ale dobry ten zimny strong był!!! iść jutro do szkoły?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 iść jutro do szkoły??nie -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wróciłem z piłeczki, od 15:30 do 18:15, ale tragedia, aż krew z nosa poszła :/ Ide oglądać mecz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Fuck - te zdjecia i filmiki maja lacznie 700 mb :( Jak ja je przegram :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A to nie ma już CD 700Mb? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 iść jutro do szkoły?? nie.. ja mam wakacje od dzisiejszego powrotu ze szkoly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (...) iść jutro do szkoły?? Nei!! Bo i poco :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) chyba pójde na jedną lekcję może już będą wyniki z testu Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 czyba pójde na jedną lekcję może już będą wyniki z testu szkoda zycia na szkole :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...