KAX_ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Co do piwa to kró(L)ewskie wymiata, ostatnio wydali jakieś limitowane butelki, jak będe miał aparat to dam fotke ;] a co to w ogóle jest to królewskie i gdzie to sprzedają :lol2: ? z browarów only Lech i Żywiec no chyba, że ktoś stawia to i inne wypije bo nie wypada odmówic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Win poniżej 5 zł się nie pije, pamiętać !! :P Podwójna siara jest wtedy ;) Ehh wy post fuckerzy, nadążyć nie idzie za wami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) na lajcie. do technikum łatwo się dostać tylko potem wez sie i utrzymaj... ja tam jem sobie wlasnie pizze z szynka po tym jak ze 3 h gralem z kumplami w csa :) do tego popijam mieta :) qrde.. jutro wyciagaja mnie na kabaty na jakis tor dirtowy na bajku.. i tak szczeze to jeszcze zmeczony jestem po wczorajszej jezdzie.. moze jest tu ktos z brodna\targowka kto chce jechac z nami?:P edit: widze JROX znowu wysunal sie na prowadzenie w postfuckerstwie :P tuz za nim mocno trzyma sie Neo_x ktorego goni Antar1us ;) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Choć nie wypowiadałem się zabardzo w temacie (specjalnie :P ) to i tak mnie nie przegoniliście :( Ale jak tak to już będe pisał w miare normalnie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 :lol: , bylem "nieobecny" tydzien i +20 stron :D mocni jestescie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No i do pracy :-| uff ale będzie mnie grzało dzisiaj :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Cze spamery. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Win poniżej 5 zł się nie pije, pamiętać !! :P Podwójna siara jest wtedy ;) Ehh wy post fuckerzy, nadążyć nie idzie za wami :P Komandos 5.05zł lipa 5,50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Widze, że straszni pijacy okupują ten topic:) Ja osobiście lubie lecha:) Dobra czas do szkoły a potem na jakieś wypadzik:) Trzymajta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja mam dzisiaj 4 lekcje z czego dwie to religia z księciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ide na poprawke z algorytmow chyba tylko ja sie tyle ucze (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Dobrze ze ja musze dzis oddać tylko prace z infy i plastyki i po sprawie. A w środe wyniki testu. Apropo win: www.winka.net Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) a ja wstalem z usmiechem na ustach i wreszcie mysla ze nie musze sie martwic o szkole do ktorej w tym tygodniu juz sie nie udam ;) edit: no i moja ciotka odleciala do aten z tym kundlem... i kto mi teraz bedzie szczekal pod drzwiamy o 2 i 6 w nocy... kto bedzie mi kradl ciuchy i kto bedzie mi tu chrumkal od samego rana? o chrapaniu po nocach nie mowiac... edit: http://tiny.pl/txss AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) A to nie ma już CD 700Mb? ;)Wszystko ok,tyle tylko,ze ta osoba nie jest z ZG.I co teraz?? BTW - nie wiem co sie dzieje.Bo mam ze tak powiem headake czy jak to tam sie pisze :D Edytowane 13 Czerwca 2006 przez HDR_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A to nie wiem HDR_o A ja już się pobujałem na moto troche :) Koleżanka wypiła piwo i miała nieziemską faze :blink: Nie rozumie jak można mieć tak słabą głowe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Wy tu o piwach a mi tu tego kundla brakuje :P :P :P a teraz spadam rowerkiem na kabaty bo podobno fajny dirt gdzies tam byc ;) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wy tu o piwach a mi tu tego kundla brakuje :P :P :PJakiego kundla bo chyba zem nie w temacie? A piwo plynie strumieniem ostrym. Tzn w glowie bo teraz w pracy jestem : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nawety nie mów że ci tego psa brakuje :P Ja tam bym się cieszył że pojechał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 witam wszystkich już jestm z szkoły jednak byłem na dwie pierwsze lekcję nie poszłem na dwie następne poszem a z ostatnie nas wygonił pogoda ładna a co do browara to bym się napił :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Cze Wam!! :P Neo_x szkoda kundla fajny był :wink:. A Cs'a powinienem mieć we czwartek jak będzie w MM ;) to sobie zagramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nawety nie mów że ci tego psa brakuje :P Ja tam bym się cieszył że pojechał :P co przywiązał się do pieska. a ty byś się nie przywiązał do takiego stworzonka które cię wspomaga przy siedzeniu na kompie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zmieniajac temat.Nikt na swiecie nie wiedzial o jakiego mi chodzi equadora.A ja tak wyraznie tlumaczylem - muzyczka z equadora gdzie spiewa przez caly czas panienka.A wszyscy cos wymyslali jakies hause,pyutali co to equador i takie tam.Wiecie beny o co mi chodzilo?? SONIC ALIVE.Takie trudne to bylo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ide dla rekreacji pokosić trochę trawę żeby nie siedzieć na forum tylko :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A ja leje na szkole cieplym moczem... 4 z 6 lekcji opuscilem dzisiaj i moduje bude :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 http://forum.ms.agh.edu.pl/dload.php?action=file&id=807 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wy tu o piwach a mi tu tego kundla brakuje :P :P :P a teraz spadam rowerkiem na kabaty bo podobno fajny dirt gdzies tam byc ;) juz nie masz psa ? :sad: a tak fajnie chrapal :D i jeszcze ten piekny rozbierzny wzrok :D stypa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ave, u mnie dzisiaj ostatni dzien nauki, jutro 2 koła (matematyka finansowa i badania operacyjne) i koniec, potem w poniedzialek stata egzam i 5 lipca modelowanie systemów egzam i koniec :) PS wyklad z finansow na 4,5 ;DDDD stata cwiczenia 3,5, przez glupi blad, zeby zle dane odczytac z tresci zadania... systemy operacyjne 5 (zwolnienie z egzamu) oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 a ja wlasnie wrocielem z morza...troche sie zjaralem :D ach te piekne mlode dziewczyny i ich piekne mlode opalone ciala :D I NEED MORE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 a ja wlasnie wrocielem z morza...troche sie zjaralem icon_biggrin3.gif ach te piekne mlode dziewczyny i ich piekne mlode opalone ciala icon_biggrin3.gif I NEED MORE icon_biggrin3.gif A gdzie byłeś?? Ja to ostatnio jak szedłem na szczęśliwice (taki park na Ochocie) to nawet niezłe sztuki opalające sie można zobaczyć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ZIBI_PL mieszka nad morzem, czesto jezdzi nad nie rowerem z odtwarzaczem mp3 i sluchawkami na uszach [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...