Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Polecam Dziwnow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Gleba. Tunaka se przypomniałem. http://video.google.com/videoplay?docid=-5...2&q=tunak+tunak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Antar1us - i wszystko jasne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 sie zastanawiam. kiedy skakuja topic?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Never. Chyba że ktoś zrobi syf. Ale tu nikt nie bedzie chamski. Acha i jeszcze za postfuckerstwo moga wywalic ale Sikor kilkanasci stron temu utemperował te zapędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) A ja sie zastanawiam kto o ZDROWYM rozsądku wywala SPRAWNEGO kompa na śmietnik :huh: Mój znajomy znalazł wczoraj kompa opartego o płyte MSI, 1gb ramu, X800 i uwaga co najlepsze P4 3.2ghz EE :blink: Jedyne co było nie sprawne to zasilacz. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A ja sie zastanawiam kto o ZDROWYM rozsądku wywala SPRAWNEGO kompa na śmietnik :huh: Mój znajomy znalazł wczoraj kompa opartego o płyte MSI, 1gb ramu, X800 i uwaga co najlepsze P4 3.2ghz EE :blink: Mzoe kolega bajki opowiada ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie bo widziałem tego kompa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie bo widziałem tego kompa :P A moze go dostal, albo kupil, a mowi tak bo chce byc bardziej 3l0 i pr0 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A moze go dostal, albo kupil, a mowi tak bo chce byc bardziej 3l0 i pr0 ?Nie bo ten znajomy to poważny gość w wieku mojej starszej chyba ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja też tak chce znaleść kompa na śmieciach! ja już trawkę skosiłęm, obiad i truskawki pochłonołem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie bo ten znajomy to poważny gość w wieku mojej starszej chyba ;] To dlatego chce byc 3l0 i pr0 w Twoich oczach :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 To dlatego chce byc 3l0 i pr0 w Twoich oczach laugh.gifChyba szukasz dziury w całym :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Obacz na tego kompa ze smietnika jak to prawda to miał farta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 no czymu nas nie może takie coś spotkać?? jak by tak każdy znalazł kompa? fajnie by było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Obacz na tego kompa ze smietnika jak to prawda to miał farta.Napisałem wyżej że widziałem B) Ludzie czasami mają kurcze farta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ale czemu taki fart nas nie spotka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ale czemu taki fart nas nie spotka??Może przemilczmy to ;] Patrzyłem na allegro i widziałem EE za 2200zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) nie no jak można wyrzucić sprzęt o wartości min 3,5 tys?? nie rozumię tego?? nawet nie skorzystać z serwisu?? albo ktoś ma zadużo kasy albo niewie do czego służy komp. jakiś głupek, kaczka Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) nie no jak można wyrzucić sprzęt o wartości min 3,5 tys?? nie rozumię tego?? nawet nie skorzystać z serwisu?? albo ktoś ma zadużo kasy albo niewie do czego służy komp. jakiś głupek Zasilacz był padnięty to myślał gość może, że komp cały padł. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Cytrynowa pepsi z dodatkową cytrynką a potem ostatnia nauka w tym roku szkolym (PP) ;/ grrr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) niemam nic do czarny, żółtych a także czerwonych mam tylko coś do kaczek :lol2: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) niemam nic do czarny, żółtych a także czerwonych mam tylko coś do kaczek:lol2: Lepiej to zmień zanim jakiś moder to zobaczy, czy rasa czarna musi być głupia, a jak by na Ciebie tak powiedzieć, że jesteś głupi, nie wkurzył byś sie?? Po zmieniaj to na kaczki i będzie lepiej. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) zmieniłem ale za kaczki mogą mnie z góry strącić to się znaczy zamnkną za obrazę władzy :lol2: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 sraj na władze. Olej ja sikiem prostym(pani od gegry tak skomentowała nieobeność kumpla). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Grzechu, a Ty wywal posta 2423...Wyedytowane już postfuckerze główny :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 a jak tak to ja idę pojeździć na rowerku sport+browar=zdrowie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ale czemu taki fart nas nie spotka?? ... nie grzebiemy w śmietnikach ??? może to jest powód :D ...wracając do tematu ... nuda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 k@#$a!! jak sie wyp@#$%^&*()m na rowerze :( ledwo sie ruszac moge... klata starta.. prawy bok starty, lokcie powycierane, kolana tak poobijane ze spuchly i wygladaja jak 2 pilki... koszulka i spodenki podarte... a w rowerze lekko zarysowany amor, kiera, ryska na zacisku od tylnego kola i na siodle... bylem dzisiaj z kumplami na kabatach na gorce... jeden skok... za duza predkosc.. za male ladowanie... wyladowalem za daleko.. przerzucilo mnie przez kiere i lecialem centymetr od ziemi ryjem... ktorego naszczescie nie poobijalem... jednym slowem ch@#$%a... teraz mam ze 2 dni spokoju od rowerka :| to moja prawdziwa powazna gleba od ponad roku :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) k@#$a!! jak sie wyp@#$%^&*()m na rowerze :( ledwo sie ruszac moge... klata starta.. prawy bok starty, lokcie powycierane, kolana tak poobijane ze spuchly i wygladaja jak 2 pilki... koszulka i spodenki podarte... a w rowerze lekko zarysowany amor, kiera, ryska na zacisku od tylnego kola i na siodle... bylem dzisiaj z kumplami na kabatach na gorce... jeden skok... za duza predkosc.. za male ladowanie... wyladowalem za daleko.. przerzucilo mnie przez kiere i lecialem centymetr od ziemi ryjem... ktorego naszczescie nie poobijalem... jednym slowem ch@#$%a... teraz mam ze 2 dni spokoju od rowerka :| to moja prawdziwa powazna gleba od ponad roku :| Dobrze, że się nie połamałeś :razz: :wink: Do wesela się zagoi. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...