Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Takie prostowanie to nie operacja, a zabieg :P Miałem gorsze ;)Czepiasz sie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Siema właśnie wróciłem ze szkoły i jestm mi jakoś lajtowo:) Zaraz jade do wroca i mam nadzieje, że coś dla siebie tam znajde:D Miłego dzionka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaraz jade do wrocaWeź i mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Probowalem mu to przetlumaczyc w troche lzejszy sposob i stwierdzilem, ze ownowanie stron to czysty masochizm :twisted2:Eee tam, będę się bawił w jakieś tam niuanse. Lepiej wywalić prosto z mostu, niech wie na czym stoi. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 cieplo....goraca.....nawet nad morze mi sie niechce jechac....nuda :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Eee tam, będę się bawił w jakieś tam niuanse. Lepiej wywalić prosto z mostu, niech wie na czym stoi. :-PPopsules niektorym zabawe, a post numer 2500 sie zbliza :D W ogole to siema wszystkim :P. Nie napisze nic o szkole bo sie juz wyedukowalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Eee tam, będę się bawił w jakieś tam niuanse. Lepiej wywalić prosto z mostu, niech wie na czym stoi. :-PMasz racje :) EDIT: Co za przypadek :lol: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 eee nuda w tym temacie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jest źle i tyle :? Tylko 56 punktów z testu, łeb boli, a operacja coraz bliżej... mialem tyle samo pkt :lol: Prostowanie przegrody nosowej. tez mialem miec to prostowanie... jednak narazie cisza ... naszczescie :P zlamalem kiedys nos jak spadlem z odkurzacza.. na ktory stanalem kiedy moja matka odkurzala... pociagnela za waz/rure i z odkurzacza spadlem na nos :lol: maly bylem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 dobra... dostałem kosza :D "Tomuś ale ja Cie tylko bardzo lubie" zjem coś i ustawiłem się dziś na jakieś picie ;) Pzdr spamowcy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 mmmm, piękna brazylinka :D http://mundial.onet.pl/66849,1247843,5447,...toreportaz.html mmmmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 dostałem kosza :D "Tomuś ale ja Cie tylko bardzo lubie" wazne ze my Cie kochamy :* ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Masz racje :) EDIT: Co za przypadek :lol: To nie przypadek, tylko masoński spisek :lol: dobra... dostałem kosza :D "Tomuś ale ja Cie tylko bardzo lubie" zjem coś i ustawiłem się dziś na jakieś picie ;) Pzdr spamowcy :lol: Coś o tym, zawsze tak jest :( » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I potem to tylko idzie się zachlać na krzywy ryj ;) Soker tego kwiatu jest pół światu :) Daj spoko, nie była Ciebie warta To tylko dziewczyna... może być i najpiękniejsza, znajdziesz nową :) Miłego grilla, na tym sie skup To nie jest takie łatwe, potem dręczą Cie wyrzuty sumienia np. Mogłem, ale coś spier[ciach!]iłem Edytowane 14 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ale jak dlamnie to zaciepło dziś lecę coś zjeść!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jestem szczęśliwy- zdałem z wszystkiego B) I mam tylko jedną dopuszczającą :lol2: @Soker- współczuję... Większość z nas zna ten ból, a jak wiadomo- jak boli-trzeba wyleczyć. Proponuję alkohol :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tylko że ja chyba jestem jakiś inny bo usłyszalem od niej słowa: "Tomuś ale ja Cie tylko bardzo lubie" i odrazu jakoś humor mi się poprawił, wyłączył się stres i pomyślałem o dzisiejszym grillu na którym zaleje pałe :D Nie byla mnie warta co nie chłopaki? :lol: Co jak co ale nawet brazylijska extra [gluteus maximus] od pentliczka jej nie dorówna :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja już jestem po radzie ;]. Wreszcie luzik. Tylko wkurzyła mnie baba od informatyki. A tak poza tym to ładna pogoda, zaraz idę na dwór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Soker tego kwiatu jest pół światu :) Daj spoko, nie była Ciebie warta To tylko dziewczyna... może być i najpiękniejsza, znajdziesz nową :) Miłego grilla, na tym sie skup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 truskawki pochłonołęm w różnym stanie skupienia :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jak ma cie to pocieszyć ... to pamietaj ,że to ona straciła a nie ty :P Dlaczego Kasia nie chce łapać much ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jak goraco, nie przezyje. Zaraz ide kosic trawe, chyba zdechne tam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 boze jak mnie zebra nakur@#$%a... wie ktos czy wziecie jakiegos ibupromu czy czegos takiego zlagodzi bol? bo juz nie wiem jak sobie z tym poradzic... polamane nic nie jest bo sie obmacalem z kazdej strony... ale czuje sie jak by mnie ktos skopal... a potem przylozyl kijem po zebrach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 boze jak mnie zebra nakur@#$%a... wie ktos czy wziecie jakiegos ibupromu czy czegos takiego zlagodzi bol? bo juz nie wiem jak sobie z tym poradzic... polamane nic nie jest bo sie obmacalem z kazdej strony... ale czuje sie jak by mnie ktos skopal... a potem przylozyl kijem po zebrach...A może skończyłeś jak Siara? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 boze jak mnie zebra nakur@#$%a... wie ktos czy wziecie jakiegos ibupromu czy czegos takiego zlagodzi bol? bo juz nie wiem jak sobie z tym poradzic... polamane nic nie jest bo sie obmacalem z kazdej strony... ale czuje sie jak by mnie ktos skopal... a potem przylozyl kijem po zebrach...Idz do lekarza po jakis srodek przeciwbolowy. Leki bez recepty nie pomoga Ci a jedynie zniszcza zoladek. Mi przy urazie zeber pomaga obecnie stary dobry mefacit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) ... Przejdzie ci, musi pobolec. W kazdym swoim poscie musisz napisac co to cie nie boli po wywrotce. Co bedzie nastepne? Penis? Kazdy juz wie co Ci dolega i nie musisz juz tego w kolko powtarzac. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tylko że ja chyba jestem jakiś inny bo usłyszalem od niej słowa: "Tomuś ale ja Cie tylko bardzo lubie" i odrazu jakoś humor mi się poprawił, wyłączył się stres i pomyślałem o dzisiejszym grillu na którym zaleje pałe :D Nie byla mnie warta co nie chłopaki? :lol: Co jak co ale nawet brazylijska extra [gluteus maximus] od pentliczka jej nie dorówna :oops: Wychodzi na to, że nie była:)Znajdziesz lepszą:) Też ostatnio nie mam szczęścia do dziewczyn:( Właśnie wróciłem z wroca i za jakiś czas wypadzik na pizze:) Trzymajta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Pamietajcie chlopaki tego kwiatu jest pol swiatu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Pamietajcie chlopaki tego kwiatu jest pol swiatu....Polowa niestety jest juz zwiednieta, o tym tez pamietajcie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Polowa niestety jest juz zwiednieta, o tym tez pamietajcie. :P Ale jest jeszcze druga połowa :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No to zostaje cwiartka....Dla mnie wystarczy, a jak komus malo moze sobie dmuchane dorobic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...