Sikor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Aleście dowalili do bazy postów. :-P Cze spamery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Aleście dowalili do bazy postów. :-PGdzie?? Co?? Albo ty nie jesteś na bierząco. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Hmm ... Czyli topic podobny do tego z plum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) nareszcie senność ustała :) trzeba by coś zjeść!!! ;) Hmm ... Czyli topic podobny do tego z plum ? jest różnica plum już nie tętni życiem a ten dopiero się wykrwawia :lol2: Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 :plum: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a ja wlasnie wstalem.. pogoda fajna.. a ja siedze jeszcze w domu zamiast jezdzic na rowerku :| czuje ze sie ogarne i wezme sie za regulacje rowerka zeby miec go gotowego kiedy bede sie lepiej czul :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Neo_x kiedy zagramy?? może w sobote lub dziś pod wieczór... Używasz xfire?? Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 wieczorem napewno bedziemy grali :) w sobote pracuje wiec raczej odpada :) xfire nie uzywam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Aleście dowalili do bazy postów. :P Czyli statystycznie forum się szubko rozwija B) ;) :P Wy w CS'a a ja testuje CoD2 :P Jak narazie łatwa, 1 była lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 przeszedlem call of duty w doslownie pare godzin :) gra jest baardzoo krotka.. acz wciagajaca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 siniadanko zjedzone. ale mam kolejny problem znów jestem głodny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Czyli statystycznie forum się szubko rozwija B) ;) :P Wy w CS'a a ja testuje CoD2 :P Jak narazie łatwa, 1 była lepsza. Nom jedynka lepsza :P Często gram w multi ;) Tylko ostatnio(czyt. dwa dni) coś lamie... Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) a mi CoD nie przypadło do gustu wole MoH Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 LOL :D Ja dzisiaj hmm ide na tenisa i basen, a jutro impreza wieczorem, więc narazie nudy mnie ominęły. Szukam plexi 10mm gdzie sprzedają i nie moge znaleźć, jak znalazłem to za kurier chcą 20zł... <ehh> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 jak sie jedzie w warszawie na m1 na marki to kolo mc donalda jest caly sklep z plexi :) ja tam swoje kupowalem... plexi 40cm x 40cm kosztowalo mnie tam pare lat temu 7 zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.akcesco.com.pl/index.php?cPath=63_89 zobacz odziały może jakiś jest w twojej okolicy EDIT: za ciepło!!! :lol2: EDIT2: gdzie wszyscy środek dnia a tu 2 godziny przerwy w topicu?? Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a mi CoD nie przypadło do gustu wole MoHja też MoH rox :D grałem swego czasu w multi i to konkretnie ale przez DMW musiałem porzucić moszke a szkoda :( teraz coraz mniej osób gra <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 a u mnie sesia w pełni ;/ dzisiaj kolo z maty na 4 i zostaly mi do poprawinia algorytmi i mikro + 3 egzamy pogoda suuuuuuuper w Lodzi a ja musze sleczec nad ta matma ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 nareszcie się tu ktoś odezwał :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 no dobra.. troche rowerek ogarnalem.. ale przy okazji zauwazylem ze cos mi puka w tylnej piascie jak do tylu pedaluje o_O jakiegos pecha mam z tymi piastami o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Co tam u was słychać panowie? :D Mi się nudzi narazie ;) Ale zaraz na grilla spadam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A ja siedze i nie wiem co ze sobą zrobić :( Chyba zaraz zrobie porządek w płytach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A ja jade do dziadka pomoc mu w polu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) k@#$a a ja se siedze przed pc... gadam z kumplem na gg i w pewnej chwili slysze taki sssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS... sciszam telewizor w ktorym leci mecz.. i probuje dojsc co tak syczy.. dochodze do roweru a tu patrze opona bez powietrza z tylu ktore sobie ucieka gdzies okolicami wentyla.. super... jeszcze czeka mnie zakup detki... jak bym nie mial co robic i po sklepach latac... co lepsze od gleby nie jezdzilem na rowerze Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 @Ur6aN Właśnie w tamtym sklepie chciałem kupić ale tylko przelew i kurier za 2 dychy... Czyli 2* Formatka plexi 10 mm 33 x 50 bezbarwna =41zł + 20 = 61zł za dwa kawałki plexi + koszt przelewu - zdzierstwo. Do Łodzi mam najblizej ale nie mam transportu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam po przerwie.Dostalem one more chance :) This time trza uwazac :) U mnie mala blazulka po imprezce, bylem u szefowej po klucze i poznala,ze jestem na ostrej blazie ale przyjela to sympatycznie :) Teraz siedze sobie w robotce, jest spokojnie i slucham sobie muzyczki na esce zajadac pierozki mojej babci :) Polecam :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 U mnie taki upał w Opolu masakra byłem na zakupach :( i myślałem że się ugotuję ale kupiłem sobie fajne sandały :D i mam teraz dobrze chłodzoną stopę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 lechu1777@a to poszukaj tego transportu albo poczekaj aż znajdzie się ten transport bo za cennę przesyłki możesz kupić następną 10mm x 33x55 Co tam u was słychać panowie? :D a tak to właśnie znalazłem zajęcie muszę ojcu pomóc ale jak już skończę to niewiem co robić iść na dwór czy siedzieć przy pc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ja wrocilem z pracy :D nic nie robienie jest bardziej meczace niz robienie :mur: Ale sprzedalem pare ladnych stringow dla ryczacej 30 :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Duszno u mnie jak cholera. Dziś z kumplami umówiliśmy się z takim kolesiem, który miał nam pokazać mało znany staw, znajdujący się w okolicy. Ale nas wyciulał i nie stawił się, a takich zawodników jak ja i moja mafia się nie ciula. Teraz się szykuję na tańce, muszę sobie quickstepa przypomnieć, jak to tam szło. Dopiero na 3 treningu będę - no taniec towarzyski sobie trenuję, partnerkę mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...