psychodeliczny Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Heh, Argentyna - Serbia i Czarnogóra obejrzany mam pytanie do Was, intryguje mnie skrót DJ (czy jak kto woli didżej :lol:) moglibyście mnie oświecić co to za inicjały??? Wiem, że to taki koleś od muzyki, ale prosiłbym o rozszyfrowanie tego skrótu... sorry za banalne pytania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Disc Jockey ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 O wow - ale tu upal,wlaczylem klime a tu dalej tak grzeje.Chyba wykorzystam to,ze nie ma szefowej i pojde po browar :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A jak wróci w czasie popijania browarka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A jak wróci w czasie popijania browarka??Nie wroci bo ma dzis wolne :) Gorzej,jak przeczyta ta wiadomosc bo wie, ze w kazdej wolnej chwili tutaj przegladam to forum :D haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) jednak posiedzę na pc, bo na dworze czujnik wskazuje ponad 40*C, jak dla mnie za ciepło. wymiękam ;) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A ja zaraz wybijam na ognicho!!!Kielbaski, piwko i dziewczynki...... Slinka wam cieknie chlopaki? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Mmmm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Slinka nie ma co cieknac , o dziewczynki nie mam co sie slinic bo mam juz jedna to raz :) A po drugie jutro griil na jeziorkiem kolo Jeleniej Gory na cale 2 dni ;) Jak mialbym nie wykorzystac dluzszego weekendu i 1 dniowego platnego urlopu w poniedzialek oraz 70 stopni chyba w sloncu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Hmm, ma ktoś może drzwi harmonijkowe w domu? Bo mam pytanie dot. montarzu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Hmm, ma ktoś może drzwi harmonijkowe w domu? Bo mam pytanie dot. montarzu :PNawijaj,jak cos to ojca spytam : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Hydro ? :D Witam spowrotem :) Powiedzcie mi co jeszcze mozna dac na grilla procz stekow ,kurczaka ,kielbasek szaszlykow ;) Beda goscie z Anglii i hmm nie wiem co oni jadaja :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Hydro ? :D Witam spowrotem :) Powiedzcie mi co jeszcze mozna dac na grilla procz stekow ,kurczaka ,kielbasek szaszlykow ;) Beda goscie z Anglii i hmm nie wiem co oni jadaja :|Mozesz dac piersi z kurczaka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Mozesz dac piersi z kurczaka :Dkontynułując skrzydełka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Devil: tu masz przepisy na grilla http://kuchnia.o2.pl/przepisy/?id_kat=101 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 co to jaieś ograniczenie ruchu w tym topicu?? bo jakoś to dzisiaj nie idzie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 co to jaieś ograniczenie ruchu w tym topicu?? bo jakoś to dzisiaj nie idzie :lol2:Kto żyw ogląda futbolistów i klawy pozapominali pozabierać ze sobą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Devil: tu masz przepisy na grilla http://kuchnia.o2.pl/przepisy/?id_kat=101 :) Hmm no dzieki ;) Nie wiem co Angole jadaja z grilla za bardzo ale sobie poszukam czegos. Liczylem ze ktos cos zaproponuje co mozna szybko przyrzadzic a jak nie to beda zrec kielbasy i filety z kurczaka :D To i tak kumpeli znajomi to ona sie bedzie tym martwic a to ze jest troszke lewa w kuchni to nie moja wina ;) Slyszalem ze Anglicy maja dosc kiepska kuchnie wiec tym sie tak nie przejumuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Kto żyw ogląda futbolistów i klawy pozapominali pozabierać ze sobą :)no to za jakieś 15 min zacznie się tu ruch bo koniec drugiego na dziś spotkania idę na dwór przyjemna temperatura się zrobiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Devil witam rowniez :D Polecam jakas dobra rybke :) Miod malina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 co by tu zjeść na kolachję bo na podwieczorek było ciasto z truskawkami które zagryzałem truskawkami :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 na właśnie maecz się zakjończył ale był nudny lepszy był ten pierwszy. jestem ciekawy jaki b :-P edzie ten 3 co by tu zjeść na kolachję bo na podwieczorek było ciasto z truskawkami które zagryzałem truskawkami :lol2:za niedługo bęsdziesz maiał kolor skóry jak truskawka :-P ps. smacznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Ja zjadlem jajecznice mojej babci :D A teraz przygotowuje sie do sluchania utworku Starstylers - keep on moving :D czyli equadoru o ktory mi tyle czasu chodzilo :) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) a ja zjadłem kanapki z pomidorkiem i serkiem ale coś mi się wydaję że głodny :D jestem Edytowane 16 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 za niedługo bęsdziesz maiał kolor skóry jak truskawka :-P ps. smacznego dzięki nie nie koloru skóry nie zmieniam bo zapijam jabkiem a póżnie zagryzam jeszcze banana a więc kolor zostaje taki jaki był :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) nie zapomnij o kokosie bo to dodaje aromatu :D i wybiela czewrwoną skórę Edytowane 16 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 z kokosu to tylko rafael0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 nu ale teraz to mi w pokoju kokosem wali bo siostra się czymś wysmarowała :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 A ładna siostrzyczka ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 nu ale teraz to mi w pokoju kokosem wali bo siostra się czymś wysmarowała :mur:smar o zapachu kokosowym :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...