Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

hydro napisał(a):

ale trafilem liczbami 15 16 i 23.Nie wiem czy to dobry pomysl :wink:

Bierz, uratujesz świat i bedziesz bohaterem. Masz 108 minut chłopie, lepiej się pośpiesz, kaman kaman!!! :lol:

Antar1us napisał(a):

Co jest z tymi liczbami nie tak ? :blink:

Heeee, Lost'a się nie oglądało? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Damn jak u mnie pada, az caly tapczan chodzi. Tzn okno ;]

hydro, w necie jest jakis program do wpisywania tych liczb, sciagnij sobie ;]]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek napisał(a):

Damn jak u mnie pada, az caly tapczan chodzi. Tzn okno ;]

hydro, w necie jest jakis program do wpisywania tych liczb, sciagnij sobie ;]]]]]]

pada? u mnie odwrotnie! ale po chmurkach widac ze ciekawie nie bedzie Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

U mnie konkretnie leje... [; Zaraz jade na zakupy do Ikei ;] Trzeba jechac do ludzi i sie odchamic :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temp. max: 16 °C

temp. min: 13 °C

Zmienne zachmurzenie i ulewy.

Wiatr zachodni o prędkości 8 m/s

Czynnik chłodzący wiatru: 9.35 °C

Wsch. słońca: 04:42

Zach. słońca: 20:41

B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Dobra, Panowie, idzcie w inne tematy i popelniajcie posty, bo ten temat jedynie odciaga nas od pisania w innych dzialach ;] Toz to prowokacja jakas [; Sabotaz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taki paradoks - słońce za oknem świeci, a wicher wieje jak powalony i zimno jak na sybirze :P A do tego wszystkiego połamałem moje ulubione słuchawki :mur:

Czy u was niedziela też jest nagorszym dniem ze wszystkich siedmiu? Normalnie aż sie wszystkiego odechciewa, wszystko się pieprzy i nic nie wychodzi ... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

janio napisał(a):

A ja mam taki paradoks - słońce za oknem świeci, a wicher wieje jak powalony i zimno jak na sybirze :P A do tego wszystkiego połamałem moje ulubione słuchawki :mur:

Czy u was niedziela też jest nagorszym dniem ze wszystkich siedmiu? Normalnie aż sie wszystkiego odechciewa, wszystko się pieprzy i nic nie wychodzi ... :mur:

niedziele mam od tego zeby nic nie robić, dlatego tez nic się nie pieprzy B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

janio napisał(a):

ja juz trzeci tydzien siedze w domu bez wychodzenia za firewall [; codziennie mam niedziele :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pluskwa napisał(a):

niedziele mam od tego zeby nic nie robić, dlatego tez nic się nie pieprzy B)

Ja też chciałem nic nie robić, tylko nałożyć słuchaweczki i włączyć sobie film, no i połamałem słuchawki ... :lol: Zapewne ani w sobote ani w poniedziałek nic takiego by mi się nie zdażyło TYLKO w niedziele. Aż boję się zmieniać dzisiaj rybkom wode, bo jeszcze mi się potopią :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hello! Dzionek przywitał mnie elo deszczem i zawieszonym Symbianem! Nie ma to jak niedziela, zagrożenie z fizyki i rózne inne nieprzyjemne rzeczy :) Niedzielom mówimy stanowcze i głośne nie :wink:

own3d 10th page by AKa :wink:

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...