Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a ja wrocilem z roboty ;) oprocz tego odpisalem na 2 toppici, to jest 3 i chyba moge sie udac w kierunku lozka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Szkoda, że mi się nie nudzi - może bym spać poszedł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ja chyba zaraz sie położe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Błee wczoraj z kumplami postanowiliśmy opić Ogara 205. Mieliśmy Wino białe z Ukrainy i troche piwa. Zmieszałem to... nigdy więcej :| BTW. Faza była, ale za szybko... :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Boje sie odebrac tej zlotowki,ze mnie jeszcze jakis pech spotka jak Hurleya :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja w multilotka to najwięcej wygrałem tyle co Ty hydro czyli 1zł. Odbieraj złotówka drogą nie chodzi... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ale trafilem liczbami 15 16 i 23.Nie wiem czy to dobry pomysl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ale trafilem liczbami 15 16 i 23.Nie wiem czy to dobry pomysl :wink: Najwyżej jakiś pech Cię spotka i tyle :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Co jest z tymi liczbami nie tak ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ale trafilem liczbami 15 16 i 23.Nie wiem czy to dobry pomysl :wink: Bierz, uratujesz świat i bedziesz bohaterem. Masz 108 minut chłopie, lepiej się pośpiesz, kaman kaman!!! :lol: Co jest z tymi liczbami nie tak ? :blink: Heeee, Lost'a się nie oglądało? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Damn jak u mnie pada, az caly tapczan chodzi. Tzn okno ;] hydro, w necie jest jakis program do wpisywania tych liczb, sciagnij sobie ;]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Damn jak u mnie pada, az caly tapczan chodzi. Tzn okno ;] hydro, w necie jest jakis program do wpisywania tych liczb, sciagnij sobie ;]]]]]] pada? u mnie odwrotnie! ale po chmurkach widac ze ciekawie nie bedzie Edytowane 28 Maja 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie zanosi się na deszcz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie konkretnie leje... [; Zaraz jade na zakupy do Ikei ;] Trzeba jechac do ludzi i sie odchamic :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 temp. max: 16 °C temp. min: 13 °C Zmienne zachmurzenie i ulewy. Wiatr zachodni o prędkości 8 m/s Czynnik chłodzący wiatru: 9.35 °C Wsch. słońca: 04:42 Zach. słońca: 20:41 B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 a u mnie leje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Dobra, Panowie, idzcie w inne tematy i popelniajcie posty, bo ten temat jedynie odciaga nas od pisania w innych dzialach ;] Toz to prowokacja jakas [; Sabotaz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Leje a ja musze napisać prace... Kto mi pomoże skonfigurować VIVO?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Grzesiu popra:F link w sigu [; Edytowane 28 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Już działa, dzięki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie tak pada ze do pizzerni nie moge sie dostac umre z glodu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ide wyczyscic uszy, zeby was lepiej slyszeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A ja mam taki paradoks - słońce za oknem świeci, a wicher wieje jak powalony i zimno jak na sybirze :P A do tego wszystkiego połamałem moje ulubione słuchawki :mur: Czy u was niedziela też jest nagorszym dniem ze wszystkich siedmiu? Normalnie aż sie wszystkiego odechciewa, wszystko się pieprzy i nic nie wychodzi ... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A ja mam taki paradoks - słońce za oknem świeci, a wicher wieje jak powalony i zimno jak na sybirze :P A do tego wszystkiego połamałem moje ulubione słuchawki :mur: Czy u was niedziela też jest nagorszym dniem ze wszystkich siedmiu? Normalnie aż sie wszystkiego odechciewa, wszystko się pieprzy i nic nie wychodzi ... :mur: niedziele mam od tego zeby nic nie robić, dlatego tez nic się nie pieprzy B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Niedziela najgorszym dniem tygodnia ! [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Czy u was niedziela też jest nagorszym dniem ze wszystkich siedmiu? Normalnie aż sie wszystkiego odechciewa, wszystko się pieprzy i nic nie wychodzi ... :mur: ja juz trzeci tydzien siedze w domu bez wychodzenia za firewall [; codziennie mam niedziele :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 niedziele mam od tego zeby nic nie robić, dlatego tez nic się nie pieprzy B) Ja też chciałem nic nie robić, tylko nałożyć słuchaweczki i włączyć sobie film, no i połamałem słuchawki ... :lol: Zapewne ani w sobote ani w poniedziałek nic takiego by mi się nie zdażyło TYLKO w niedziele. Aż boję się zmieniać dzisiaj rybkom wode, bo jeszcze mi się potopią :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U nas sexowne sloneczko za oknem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Hello! Dzionek przywitał mnie elo deszczem i zawieszonym Symbianem! Nie ma to jak niedziela, zagrożenie z fizyki i rózne inne nieprzyjemne rzeczy :) Niedzielom mówimy stanowcze i głośne nie :wink: own3d 10th page by AKa :wink: Edytowane 28 Maja 2006 przez AKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie przed chwilą lało tak że prawie w poziomie :blink: A teraz słonko przeplatane chmurami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...