Gość HDR_o9 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Rany,nie bylo mnie 2 dni i juz jest 95 stron - wow :) Wczoraj jak chcialem kolesiowi instalowac system to przestawily sie litery dyskow i niechcacy sformatowalem kolesiowi 200gb danych !!! Na szczescie po kilku goidzinach meczarni je wszystkie odzyskalem. Co ciekawe - nie mialy one zmienionej nazwy i nic nie poszlo :) Kto tak potrafi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A ja włąsnie zjadłęm przepyszny obiad zupa grochowa, a na drugie mieso w sosie ziemniaki oraz suszone owoce morza z ukrainy :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A ja włąsnie zjadłęm przepyszny obiad zupa grochowa, a na drugie mieso w sosie ziemniaki oraz suszone owoce morza z ukrainy :razz: Owoce morza z Ukrainy dobre były?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 juz sien ie moge obiadu doczekac.. zdycham tu z glodu a wy o jakiejs ukrainie mowicie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 U mnie w niedziele zawsze jest rosół, to podstawa na pierwsze danie. Na drugie to albo udko, albo pierś z kurczaka, albo czasami gulasz lub skrzydełka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) o wlasnie zrobie sobie rosol z torebki :D Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Owoce morza z Ukrainy dobre były?? Palce lizać :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) kurde ja już po obiadku i ciasto zjadłem a zgadnijcie z czym?? :-P Edytowane 18 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 U mnie w niedziele zawsze jest rosół, to podstawa na pierwsze danie. Na drugie to albo udko, albo pierś z kurczaka, albo czasami gulasz lub skrzydełka.U mnie dokładnie jest to samo :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 kurde ja już po obiadku i ciasto zjadłem a zgadnijcie z czym?? :-P Z bita śmietaną :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) nie z tr.... niestety bez bitej śmietany bo wczoraj zjadłem :-P Edytowane 18 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Coś czuje, że ta pogoda mnie wymęczy już 3 raz krew z nosa mi leci:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Coś czuje, że ta pogoda mnie wymęczy już 3 raz krew z nosa mi leci:( Za mało witaminy c :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dzieki za życzonka, wypiję wasze zdrowie :P Jestem masakrycznie niewyspany a do tego jutro egzamin z prawa karnego :mur:, mam nadzieje ,że jutro będzie w miarę średnia temperatura bo sie chyba spale na sali. Ide w kime ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nudy dzisiaj jak cholera, zagrałoby na boisku w nogę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Właśnie wróciłem Znowu naprodukowaliście pare stron Próbowałem coś napisać przez komórke, ale tylko zacytowało czyjegoś posta :| Aaa, 4h w Seicento, aż nogi bolą Korek był okropny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ostatnio u nas same burze. Jak zawsze internetu nie miałem (zresztą inni też nie :P). Jak wczoraj piorun trzasnął to TYLKO spalił serwer ;]. Było tylko: błysk, huk, błysk, huk :|. O tym, ze kilka razy sam włączył się dzwonek do domu nie wspomne ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Taka ładna pogoda, a ja nie moge jechać nad zalew:(ehh życie jest niesprawiedliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 taka pogoda a Wy przed pc siedzicie... juz ruszac dupcie z tych domow i wyciagac swoje kobitki na spacerki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 taka pogoda a Wy przed pc siedzicie... juz ruszac dupcie z tych domow i wyciagac swoje kobitki na spacerki :P Sam prawi morały, a w domu przed PC siedzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 No właśnie, sam siedzisz przed kompem Neo ;]. Ja idę sobie Brazylie obejrzeć ;]. Ciekawe co pokażą. A ja muszę korzystać z internetu póki jest, bo zaraz go może nie być ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Hmmm wyciągać zbytnio kogo nie ma :) Pozatym mam dość walczyłem 4 godz w pokoju (czyt. sprzątałem). A i tak szafki nie ruszone :/ Ale przynajmniej zakupiłem dziś sobie zaje**** koszulę i spodenki kąpielowe w Gemo, jedyny plus dzisiejszego dnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A ja wróciłem z wyjazdu ;] Było fajnie, dużo krwi sie polało i wódki, niestety ja nie piłem :( Dobra ide na mecz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Hehe hydro ja wczoraj kumplowi winde instalowalem, ale obeszlo sie bez komplikacji ;] Kurcze, w sumie kase jakas moglbym za to brac, juz nie pierwszy raz instaluje komus winde + stery, a to troche trwa, ale jak ktos jest kumplem to troche glupio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Maciag A Świętokrzyskie. ;) Dobra tyle co przyjechałem i już lece, ach te wakacje ;] [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja byłem na ognisku, ale do s[ciach!]ysyna niekt nie przyszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Maciag A Świętokrzyskie. ;) Dobra tyle co przyjechałem i już lece, ach te wakacje ;] [; Mów jakiem mam te województwa przejechać!! Trzy to nie tak znowu dużo :wink: A po truskawki warto :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja wlasnie wrocilem ze spacerku :P a w domu siedzialem bo nei bylem sie w stanie ruszac za bardzo :P naszczescie juz jest dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja wlasnie wrocilem ze spacerku icon_razz.gif a w domu siedzialem bo nei bylem sie w stanie ruszac za bardzo icon_razz.gif naszczescie juz jest dobrze icon_smile3.gifPewnie jakąś laske poderwałeś ;] Ja po pierwszej połowie meczu wyszedłem też rozgrywać mecz ;] A teraz wymyślić coś na kolacje, mecz i kompiel ;] Co robiliście przez weekend?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dopiero co wstałem i musze powiedzieć ,że się prawie wyspałem. Zabieram sie za szukanie karty pamięci do mojego nowego fona (Motka \/1o5o Czarna). Na poprzedniej 128 mb wlazło kilka mp3 i dwa filmy ... to za mało jak na cały dzień wykładów :D Teraz wyjrzałem za firewala i stwierdzam ,ze pogoda w dechę ! Zaraz biorę roślinkę i lecę na spacer nad mój staw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...