Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Rany,nie bylo mnie 2 dni i juz jest 95 stron - wow :) Wczoraj jak chcialem kolesiowi instalowac system to przestawily sie litery dyskow i niechcacy sformatowalem kolesiowi 200gb danych !!! Na szczescie po kilku goidzinach meczarni je wszystkie odzyskalem. Co ciekawe - nie mialy one zmienionej nazwy i nic nie poszlo :) Kto tak potrafi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w niedziele zawsze jest rosół, to podstawa na pierwsze danie. Na drugie to albo udko, albo pierś z kurczaka, albo czasami gulasz lub skrzydełka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio u nas same burze. Jak zawsze internetu nie miałem (zresztą inni też nie :P). Jak wczoraj piorun trzasnął to TYLKO spalił serwer ;]. Było tylko: błysk, huk, błysk, huk :|. O tym, ze kilka razy sam włączył się dzwonek do domu nie wspomne ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm wyciągać zbytnio kogo nie ma :) Pozatym mam dość walczyłem 4 godz w pokoju (czyt. sprzątałem). A i tak szafki nie ruszone :/

Ale przynajmniej zakupiłem dziś sobie zaje**** koszulę i spodenki kąpielowe w Gemo, jedyny plus dzisiejszego dnia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A ja wróciłem z wyjazdu ;] Było fajnie, dużo krwi sie polało i wódki, niestety ja nie piłem :( Dobra ide na mecz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe hydro ja wczoraj kumplowi winde instalowalem, ale obeszlo sie bez komplikacji ;]

Kurcze, w sumie kase jakas moglbym za to brac, juz nie pierwszy raz instaluje komus winde + stery, a to troche trwa, ale jak ktos jest kumplem to troche glupio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciag A Świętokrzyskie. ;)

Dobra tyle co przyjechałem i już lece, ach te wakacje ;] [;

Mów jakiem mam te województwa przejechać!! Trzy to nie tak znowu dużo :wink: A po truskawki warto :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

ja wlasnie wrocilem ze spacerku icon_razz.gif a w domu siedzialem bo nei bylem sie w stanie ruszac za bardzo icon_razz.gif naszczescie juz jest dobrze icon_smile3.gif

Pewnie jakąś laske poderwałeś ;] Ja po pierwszej połowie meczu wyszedłem też rozgrywać mecz ;] A teraz wymyślić coś na kolacje, mecz i kompiel ;] Co robiliście przez weekend??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero co wstałem i musze powiedzieć ,że się prawie wyspałem. Zabieram sie za szukanie karty pamięci do mojego nowego fona (Motka \/1o5o Czarna). Na poprzedniej 128 mb wlazło kilka mp3 i dwa filmy ... to za mało jak na cały dzień wykładów :D

Teraz wyjrzałem za firewala i stwierdzam ,ze pogoda w dechę ! Zaraz biorę roślinkę i lecę na spacer nad mój staw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...