Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero co wstałem i musze powiedzieć ,że się prawie wyspałem. Zabieram sie za szukanie karty pamięci do mojego nowego fona (Motka \/1o5o Czarna). Na poprzedniej 128 mb wlazło kilka mp3 i dwa filmy ... to za mało jak na cały dzień wykładów :D

Teraz wyjrzałem za firewala i stwierdzam ,ze pogoda w dechę ! Zaraz biorę roślinkę i lecę na spacer nad mój staw.

Gratuluje dobrego zakupu :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam ,że telefonik pierwsza klasa, szczególnie za tę cenę (520 zł – nówka w kartonie) oczywiście trzeba było wgrać nowy soft bo ten z Vodafone :mur: …

Jeżeli ktos ma Motorole to niech zajrzy TUTAJ (klyk)

Dobra zabieram się do szukania karty TF

Edytowane przez Szalony Ahmed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahahahahhahah!

Dałem sobie po garach trzeci dzień pod rząd! :)

28km w 1,5h!

Gdyby nie korki, światła i debile zrobił bym to dużo szybciej...

Coraz bardziej kocham swojego nie dawno kupionego Authora :* :*:*

Kocham Cie mój Authorku :*

Tylko ty mi zostałeś...

Luba poszła w świat a my kisimy w Gliwicach

Robi ktoś jakiegoś bro?

btw.

Ahmedzik - nie wiem czy do końca udany, bo miałem ten telefon i oprócz tego że kompletnie nie przypasował mi jego wygląd obsługa i funkcje to teraz u kumpla po 6 miesiącach używania ekran jest jak krzywe zwierciadło...

Jak wiemy w każdej motoroli typu V klawisze odbijają się na szybce wyświetlacza i mimo super, extra przemyślanych "gumek" wsadzonych między ekran a klawisze [ciach!]o to daje ;)

Bo od v300 po v600,v3 ,v3i , MPx200 i 220 kończąc na v1050 każda miała u mnie taki problem...

Dlatego teraz mam "camcunga" :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Soker to musiałeś jakoś ekstremalnie używać te fony !

Od bardzo dawna (V50) „lubuję” w Motorolach z klapką i jakoś nie zdarzyło się abym miał odbite guziory na ekraniku, to samo tyczy się mojego sąsiada, brata oraz bratowej (chociaż oni mają te fony od niedawna (około roku). Jak dla mnie to Motorola „daje tak wiele za tak niewiele”. Gdyby jakieś fony (innych firm) w danym przedziale cenowym oferowały to samo co Motorola to nie omieszkałbym sprawdzić, jednak jeszcze nie spotkałem się z czymś co będzie tańsze(lub w podobnej cenie) i z podobną ilością „bajerów” co Motka.

Bratowa dostała z Plusa Samsunga X460 … w ekstremalnie szybkim tempie pozbyła się go aby kupić ode mnie V980  , sikała po nogach z zachwytu :D . V980 (400 zł - nówka z kartą 128 mb) a X460 (400 zł - nówka bez wejścia na karty i wielu innych „takich”) wystarczy wejść na stronę i porównać te fony.

Soker jeżeli bardziej do gustu przypadły ci „camcungi” to podaj model który tak cię zachwycił. Nie mam zamiaru wypisywać później jaki to on jest dla mnie gorszy od jakiejś Vxxx :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc, sprzedaje mojego sagema X6 i planuje kupno komory za ok.600zl do 650 max, co mam wziac myzslalem nad samsungiem X700, ale wolalbym chyba cos z klapka, bo ten jest za prosty z wygladu:) moze brac E720?tylko ze to starszy model, i niema zlacza na karty :/ co innego polecacie bo przegladam allegro i nic innego nie moge znalezc.

Wazne zeby mial 262tys kolorow, rozdz. 176x220, mp3, filmy aparat powyzej 1 megapixela, musi byc ladny i zgrabny........to tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jestem!

byłem tam dziś u qzyna! :lol2:

czesc, sprzedaje mojego sagema X6 i planuje kupno komory za ok.600zl do 650 max, co mam wziac myzslalem nad samsungiem X700, ale wolalbym chyba cos z klapka, bo ten jest za prosty z wygladu:) moze brac E720?tylko ze to starszy model, i niema zlacza na karty :/ co innego polecacie bo przegladam allegro i nic innego nie moge znalezc.

Wazne zeby mial 262tys kolorow, rozdz. 176x220, mp3, filmy aparat powyzej 1 megapixela, musi byc ladny i zgrabny........to tyle.

za wyjątkiem kolorów to mozę nokia 6630?? Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie 6630 odpada, ma duzo funkcji, ale za duza i nieporeczna.....czekam na dalsze propozycje bo musze podjac decyzje. Moze ktos mial stycznosc z wymienionymi wczesniej samsungami i moze cos wiecej na ich temat powiedziec. co innego proponujecie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, 6600 tez odpada, przeciez to jest wieksze od 6630, ja szukam tel w miare malego i zgrabnego, SE jedyny co mi sie podoba to K750i, ale za drogi. A co myslicie o tym E720??Oplaca sie go brac za 620-640zl??z miesieczna gwarancja rozruchowa bez sima i z polskim menu???Piszcie co o nim sadzicie, czy nie za stary telefon??wogole kiedy on mial swoja premiere?? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahahahahhahah!

Dałem sobie po garach trzeci dzień pod rząd! :)

28km w 1,5h!

Gdyby nie korki, światła i debile zrobił bym to dużo szybciej...

Coraz bardziej kocham swojego nie dawno kupionego Authora :* :*:*

Kocham Cie mój Authorku :*

Tylko ty mi zostałeś...

Robi ktoś jakiegoś bro?

btw.

Ahmedzik - nie wiem czy do końca udany, bo miałem ten telefon i oprócz tego że kompletnie nie przypasował mi jego wygląd obsługa i funkcje to teraz u kumpla po 6 miesiącach używania ekran jest jak krzywe zwierciadło...

Jak wiemy w każdej motoroli typu V klawisze odbijają się na szybce wyświetlacza i mimo super, extra przemyślanych "gumek" wsadzonych między ekran a klawisze [ciach!]o to daje ;)

Bo od v300 po v600,v3 ,v3i , MPx200 i 220 kończąc na v1050 każda miała u mnie taki problem...

Dlatego teraz mam "camcunga" :lol: :lol: :lol:

NO author robi fajne rowerki moj juz przejechał jakies ~3,5k km i sprawuje sie swietnie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soker jeżeli bardziej do gustu przypadły ci „camcungi” to podaj model który tak cię zachwycił. Nie mam zamiaru wypisywać później jaki to on jest dla mnie gorszy od jakiejś Vxxx :D

Teraz bawie sie D500 a w planach mam D600, ponieważ ma 2 megapixel aparat i slot na karty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie z innej beczki bo nie chce mi sie nowego tematu zakladac ;) (zaloze jak tu sie nic ciekawego nie dowiem :P ) ma ktos ta mysze http://www.allegro.pl/item108520959_mysz_a...ack_silver.html ? (podaje tylko przyklad aukcji by pokazac myszke ;) ) jak ona sie sprawuje w grach fpp (counter-strike) ?:) moj a4tech opto 518 juz wyziewa ducha po 2 latach katowania.. czyszczenie tez juz na nic sie nie zdaje.. poprostu zaczela sie sama z siebie gubic... tak wiec mam bardzo skromny budzet ze wzgledu na wakacyjne wyjazdy ;) 70-80 zl.. i odrazu pisze ze dolozenie wiecej kasy nie wchodzi w rachube... kupno uzywanej czy zakup przez neta takze.. bo poprostu za dlugo.. musze isc dzisiaj po szkole do jakiegos sklepu typu Carrefour, MediaMarkt czy M1 i kupic myszke bo ta przestaje byc powoli uzywalna :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO author robi fajne rowerki moj juz przejechał jakies ~3,5k km i sprawuje sie swietnie :wink:

Hehe to mało. Mam dwa rowerki .. jeden to własnei atuhor. Jeżdże na nim juz ... hmmm .... dokładnie od 96 roku.

W zeszłym roku go totalnie odpicowałem i jest jak nowy. a przejechał juz kilkanasicie tysiaków. Tak to jest jak sie pare lat jezdzi codziennie na rowerze do szkoły :)

Ale ogolnie popieram author robi jakościowo dobre rowery.

A tak poza tym ... to niezłe spamerstwo i postfukerstwo odchodzi w tym temacie :P

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neo_x ja bym poszukal na Allegro jakiegos Logitecha MX 510 albo cos. Naprawde sie oplaca. Ale prawdziwy gracz ponoc moze grac na zwyklej podpinanej pod COM 1 :D Jutro mam dzien urlopu i planuje jakby tu go wykorzystac. Nie ma to jak miseczka lodow a obok truskawek z cukrem ;) Ide po dokladke a potem do wyra a moze jeszcze Q3 kto wie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem chory i nie idę juro do pracy. Przeziebic się, gdy zrobiło się gorąco, to trzeba umieć, nie? ;)

Jeszcze nie wiem, ile sobie posiedze w domu, ale mam zamiar zrobić porządek na dyskach. Pasowałoby skoczyć po nagrywarkę DVD do kuzyna, bo bez niej nie wiele zdziałam.

Monitor znów się przegrzewa i częstuje mnie czerwonym obrazem. Fakt, że wszyscy w domu śpią nie pozwala mi udeżyć ręką w monitor (w celu przywołania go do porządku).

Tylko czekać, jak się grafa spali - fabryczny wiatrak się zatarł i spalił - teraz grafa leci na starym 120x120mm wiszącym na drucikach. Nawet chłodzi. W planach VGA Silencer.

BTW:

29stron x 100 postów. Wy na prawdę nie macie lepszych zajęć? ;)

Możecie np. zostać "chakerami":

http://www.wp.pl/r/7D992 :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam lepsze zajęcie ... uczę się na jutrzejszy egzamin ! :D

Na dworze jest jakieś 12 C a w moim pokoju nagrzało się przez cały dzien i mam jakieś 28 C :mur: Masakra, znowu rano obudzę się zalany potem ... i jeszcze to latające robactwo kur#@! szlak mnie zaraz trafi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed komarami to zalatwilem sobie z roboty w sprayu niejaki "ULTRA THON" z 3M ;) Jak duzo lata tego cholerstwa w nocy to sie pryskam i mam spokoj :) Jedyne co denerwuje ze troszke to smierdzi ale na dworze sprawdza sie znakomicie. Zero ukaszen a komarow lata dosc sporo i do tego mam to za darmo. Ide spac a jutro chyba gdzies nad wode. We Wrocku ma byc jeszcze gorecej niz ostatnio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce sie chce a niektórym to nawet o dośc dziwnych porach(okolice trzeciej czwartej rano) A ja do szkoły ide ale mi sie nie chce. Mam w plecaku 2 zeszyty i pozostałości po weekendowej sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...