daFojtek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Witam wszystkich W najblizszym czasie bede mial Sprzetowy dekoder DVD Creative dxr2, wiec mam takie pytanko wie ktos gdzie moge znalezc jakies informacje na jego temat bo niestety Creative juz sie do niego nie przyznaje bo za stary dekoder ;( Wiec jesl;i ktos cos wie to bardzo bym prosil o pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A czy Twoja grafa nie ma już wbudowanego dekodowanie DVD?? Przeciez to ATI.. ;) Jaj ma już pewne dekodownanie to ..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A czy Twoja grafa nie ma już wbudowanego dekodowanie DVD?? Przeciez to ATI.. ;) Jaj ma już pewne dekodownanie to ..:)zauwaz w moim podpisie ze dekoder to ja juz mam REALmagic Hollywood + a co do tego creativea to tak pytam bo kupuje go za grosze do innego kompa i jestem ciekaw jak on sie spisuje jaka ma jakos obrazu na TV itd. co do ATI to ma wspomaganie sprzetowe dvd ale dekoder ma zawsze lepsza jakosc na TV :) wiec jesli ktos cos wie na jego temat to prosze pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...