WitekCz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Czy to już agonia 939? Czy producenci płyt głównych jeszcze coś nowego wykombinują? Jak myślicie? WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Czy producenci płyt głównych jeszcze coś nowego wykombinują?Powiedz mi po co?? Jest już tyle że głowa boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitekCz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Powiedz mi po co?? Jest już tyle że głowa boli...Też nie wiem po co, ale to oni mają ostatnie słowo. WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Tak plyte z podstawka AM2 która łyka S939 i posiada na pokładzie sloty DDR i DDR2 :) Przydala by sie taka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Takie rzeczy to tylko w erze, znaczy się ten tego w ASROCK'u :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) PITer chyba przesadziles:P w zyciu nie bedzie ddr1 i ddr2 na jednej plycie am2:p a jak nie wiesz czemu to pomysl ;) Edytowane 26 Maja 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 PITer chyba przesadziles:P w zyciu nie bedzie ddr1 i ddr2 na jednej plycie am2:p a jak nie wiesz czemu to pomysl ;) Zapomnialem, faktycznie nei bedzie bo juz jest Asrock ma wylacznosc ze swoim K8 Upgrade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Też nie wiem po co, ale to oni mają ostatnie słowo. WitekCz To po co zadajesz głupie pytania napisz do producentów i będziesz wiedział, wróżkami to my raczej nie jesteśmy!!! Edytowane 26 Maja 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitekCz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 To po co zadajesz głupie pytania napisz do producentów i będziesz wiedział, wróżkami to my raczej nie jesteśmy!!!Kto my? Wszyscy? Cały naród i okolice? Dzięki za uczoną radę... Nic nie wiesz, to tródno. Ja też nic na ten temat jeszcze nie wiem. Dlatego pytam. Jeśli nie znasz odpowiedzi i na dodatek nastrój nie pasuje, to przynajmniej nie wyżywaj sią na innych. Pozdrawiam WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Płyty pod s939 już są tak dopracowane, że nie ma poprostu PO CO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a ja pytanie szybkie zadam: 'bedzie jeszcze jakis nowy proc na 939, czy juz nie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 'bedzie jeszcze jakis nowy proc na 939, czy juz nie?Mało Ci jeszcze?? :-| Masz w czym przebierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 nie chodzi o to, bo i tak raczej nie bede zmienial na 939 :P chcialem sie tylko dowiedziec czy bedzie cos nowego czy nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 czy bedzie cos nowego czy niePowiedz mi po co jeszcze?? :-| Nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (...) Dzięki za uczoną radę... Nic nie wiesz, to tródno (...) PWND! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Przecież jest masa płyt pod 939 i procków z tą podstawką. Od Sempronów po FX'y więc co jeszcze można chcieć? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 1000 post :) Edytowane 27 Maja 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu101 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ja pytanie szybkie zadam: 'bedzie jeszcze jakis nowy proc na 939, czy juz nie? ;] Będzie jeszcze jeden procek na 939 tylko ta cena <_< http://tweak.pl/content/view/103/11/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 z tego newsa wynika, że nie jeden, a dwa :], ale jeszcze inny news(aktualniejszy) mówi, że procesory AMD 5000+, FX62 nie ukarzą się na S939, gdyż była to "clerical error" lol na stronie AMD widnieją jeszcze Athlon 64 X2 5000+, FX-62 (socket AM2 and 939) w cenniku, ale czas pokaże czy jest to prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) z tego newsa wynika, że nie jeden, a dwa :], ale jeszcze inny news(aktualniejszy) mówi, że procesory AMD 5000+, FX62 nie ukarzą się na S939, gdyż była to "clerical error" lol na stronie AMD widnieją jeszcze Athlon 64 X2 5000+, FX-62 (socket AM2 and 939) w cenniku, ale czas pokaże czy jest to prawda Niestety - już zmieniono na AM2 Only ;( Edytowane 1 Czerwca 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...