kgn Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Witam! Kupiłem sobie kabelek do Nokii i chcę podłączyć go do kompa. Zainstalowałem sterowniki zgodnie z instrukcją, a system nie wykrywa nowego urządzenia przy podłączeniu telefonu. Słyszałem, że w win2003 są jakieś problemy z USB, więc czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co mam zrobić? Chodzi o jakąś usługę? Może jakaś poprawka jest do tego? -- Pozdrawiam Kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 więcej info... jaka to nokia?? instalowałeś jakieś stery do niej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgn Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 więcej info... jaka to nokia?? instalowałeś jakieś stery do niej?? Nokia 6020 instalowałem sterowniki z płytki dostarczonej razem z kablem ( wszystko wg. instrukcji ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...