nukersss Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Witam. Posiadam nokie 6600, Chciałbym kupić do niej MMC 1GB. Czytałem o problemach tych telefonów z pamięcią powyżej 256mb(przycinki, wolno chodzi). Czy to prawda? Pamięci używałbym głównie do mp3, filmów. Jak jest z oglądaniem filmów? Czy jakość jest znośna- wystarczająca ilość klatek? Widziałem trailer noki- jakość słaba. Da się zwiększyc jakość przy konwersji do 3gp? Pomoże to w jakiś sposób? Mam BT i nie wiem czy musiałbym kupić czytnik kart MMC zeby móc szybciej kopiowac duze pliki. Proszę o rade... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jak możesz odtwarzać zwykłe formaty filmów to po co konwersować do 3gp :blink: Czytnik radziłbym kupić, choćby jakiś podstawowy za 20zł. 6600 sama w sobie nie jest telefonem szybkim, co mnie bardzo wku... czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...