jonathan Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Udalo sie komus z Was odpalic pilota do tej karty pod tym programem? Standartowe oprogramowanie to straszny shit do tego co chwila mi sie wywala. Jakbyscie mieli jakies rady to chetnie poczytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 szukałem odpowiedzi nie tylko na tym forum i nie znalazłem trzeba czekać na nową wersje programu. Tylko kiedy to bedzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Może girder:>? A może borg:>? Jon tak samo dobry jak dscaler;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Może girder:>? A może borg:>? Jon tak samo dobry jak dscaler;] No popatrze. Potrzebuje poprostu programu ktory bedzie generowal lepszy obraz niz standartowe oprogramowanie i bedzie obslugiwal pilota. No i musi wspolpracowac z moja karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 wypróbuj ChrisTV. Prrogram z Rumunii :) ale po Angielsku i nie będziesz zawiedziony.... imho najlepszy z programów do analogowej TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 wypróbuj ChrisTV. Prrogram z Rumunii :) ale po Angielsku i nie będziesz zawiedziony.... imho najlepszy z programów do analogowej TVA pilot działa? zaraz zobacze tylko musze kompa wyłączyć żeby karte wsadzić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...