manone Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Witam Otoz na przelomie najblizszych tygodni spodziewam sie kupna nowego komputera. Wiekszosc jego czesci jest juz dobrana. Jednak strasznie waham sie nad plyta glowna. Moglibyscie cos mi doradzic ? Cena do 450 zł. moj przyszly cfg athlon 30+ [ chcem go troche przycisnac ;p] 2x512 ram patriota LLK gf 7900 gainwarda tagan 430W Co do plyt rozmyslalem nad asusem a8n lub jakims epoxem, jednak doszedlem do wniosku ze lepiej bedzie sie poradzic Was : ). Czekam na odpowiedz i pozdrawiam : D Edytowane 27 Maja 2006 przez manone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 DFI Lan Party juz za tyle dorwiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja bym brał DFI LanParty i zmieniłbym zasilacz na taki: Antec TP II 430W, Seasonic S12-430 lub Topower TOP-420P7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Również jestem za DFI LanParty wraz z Antec'iem TruePower II 430W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 DFI Lan Party jeżeli zalezy ci na extreme OC jeżeli zależy ci na bardzo dobrym OC to polecam Epox 9NPAJ :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Dokladnie Dfi Lan party.... ps. zmien temat.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manone Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 hmm ... wlasnie tak rozmyslalem nad lan party a epoxem extremalnego oc raczej niebede robic ... bo i tak w przeciagu ~2 mc zmienie proca na jakiegos fx ale chyba jednak wezme te lan party a co do zasilacza to czemu mam go zmienic ? tagan jest az tak zly czy cus ? :> pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Jeżeli nie zależy ci na extreme OC to bierz Epoxa 9NPA+ Ultra bo DFI lubią szybko padać i też nie wiem czemu czepiają sie tego tagana Edytowane 27 Maja 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 [OT] JA BYM ZAOSZCZĘDZIŁ I KUPIŁ EPOXA A DO TEGO JESZCZE JAKIS SŁOWNIK :mur: :mur: [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major1206 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Jeśli zależy ci na ciszy to tego tagana nie zmieniaj :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manone Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 hmm slownik tez se kupie ; o hmm a co powiecie na msi k8n sli platinium ? moge ja miec juz za 390 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...