Skocz do zawartości
wojbu2

Płyta P4xfcu A Dysk Sata

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kieszeń może być z adapterem (przy okazji ;) ), ale adapter/przejściówka nie może być kieszenią. Kieszeń pozwala na przenoszenie zazwyczaj twardego dysku [;.

ok. :wink: w takim razie przez adapter w kieszeni mój dysk sata będzie działał. Tak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi Ci o adapter sata=>pata (ide) :>? To wtedy ruszy ;]. Bo inaczej sata nie podłączysz do pata(ide etc) ;]

nie ma takich adapterow ktore pozwalaja podlaczyc dysk SATA pod kontorler PATA, do odwrotnego podlaczenia sa;]

w wypadku wyzej podanej plyty nie da sie takiego dysku podlaczyc ani przez kieszen ;) ani przez przejsciowke (bo takiej nie ma)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma takich adapterow ktore pozwalaja podlaczyc dysk SATA pod kontorler PATA, do odwrotnego podlaczenia sa;]

w wypadku wyzej podanej plyty nie da sie takiego dysku podlaczyc ani przez kieszen ;) ani przez przejsciowke (bo takiej nie ma)

No to mnie załamałeś, ale powiem Ci, że nie wszyscy tak sądzą. Ja jednak kupię tą"kieszeń", bo mi potrzebna na przyszłość i spróbuję (słyszałem, że coś trzeba przestawić biosie, ale nie wiadomo czy dysk zadziała jak SATA). Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mnie załamałeś, ale powiem Ci, że nie wszyscy tak sądzą. Ja jednak kupię tą"kieszeń", bo mi potrzebna na przyszłość i spróbuję (słyszałem, że coś trzeba przestawić biosie, ale nie wiadomo czy dysk zadziała jak SATA). Pozdrawiam.

jesli masz to daj linka do tej 'kieszeni'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najzwyklejsza kieszen w dodatku droga,

powiedz czy ty wiesz wogole czym sie rozni zlacze pata od sata?

nie da sie tego polaczyc ;)

Każdy kto zadaje pytanie na forum, nie musi niczego wiedzieć i nie ma to znaczenia, skoro pyta to znaczy, że chce się dowiedzieć. Nie szukałem żadnej innej i przymierzam się do tej. Skoro tej nie można połączyć, to już coś wiem. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi