Avandrel Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Kiedy zmienie płyte główną to mi system nie chce wstać. Blue screen przy wlanczaniu (win xp i 2000 chyba tez). Próbowałem odinstalować sterowniki RAID przed zmianą nie pomogło. Ktoś wie jak zmienić kompa i uratować system??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 moim zdaniem nie ma szans przy xp zeby wstał po mianie mobo format c: Cie uratuje tylko jak zmieniałem gb na epoxa-pomimo tego ze to ten sam chipset xp nie wstał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zmiana plyty = reinstalka systemu. W kazdym razie na pewno jesli chodzi o windowsy. Wiec format dysku i do boju. I nie kombinuj bo szkoda czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Nie wymigasz sie od tego tak jak napisali koledzy tylko formatka i nic wiecej. Jak zmieniasz plyte przeciez wszystko ulega zmianie przerwania itd sterowniki a winda nie jest systemem ktory sobie z tym poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...