orlontko Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) witam !! :D Mam problem w który wydaje mi sie bardzo dziwny i niewiem od czego to jest i jaki to jest podzespół stawiam na HDD(Seagate Barracuda 7200obr/min 60GB) bo jest którtki sygnał dzwiekowy jak by cos chciał sygnalizowac i potem sa zawieszki kompa nieraz powróci do normy a nieraz nie do damze nie katowałem kompa w stresie jak to sie działo ( jedyne co robiłem to pregladałem strony www i był uruchomiony gadulec) dlatego mówie jeszcze raz nie wiem co to jest :mur: i zgłaszam sie z tym do was :lol: czekam z niecierpliwoscia na wasze odpowiedzi EDIT: dodam ze jak sie zawiesi to jak go zrersetuje to w biosie tez te czary zaczynaja sie robic Edytowane 27 Maja 2006 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 zajrzyj do instrukcji obsługi (płyty głównej) i sprawdź co dokładnie komputer sygnalizuje (jaki błąd) tym kodem dźwiękowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 wykazy z everesta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Jak masz podkręcony CPU, pamięci czy inne komponenty to ustaw je na parametry nominalne. Wyłącz też automatyczne podkręcanie CPU i pamięci w BIOSie. Mój brat miał podobne objawy ze swom Seagatem i pomogło ustawienie nominalnych parametrów CPU i pamięci w BIOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 w styganturce mojej pisze ze nie jest podkrecony :D ani CPU ani RAMy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...