Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 : O niezle, mozesz wpasc na mazury nim i dac mi sie przejechac ;) pewnie jakos w srodku wakacji bede na tydzien lub dwa u rodziny w Bialymstoku:P sie zobaczy:> wie ktos moze czy i kiedy bedzie jakis zlocik czy inne targi w Gdansku? tak jak rok temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Arnie: www.zjazd.pl , tam wszystkie info. Fajny motorek się zapowiada :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Komp na wieś i tam siedzę. Przy okazji może znajdę pracę przy zrywaniu chmielu czy innego stuffu tam rosnącego to do zbioru na gitarę będzie. Opyla się mieć domek na wsi. [; Edytowane 28 Maja 2006 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja jako że wyjeżdżam tylko na tydzień na wyjazd rowerowy pod namioty a potem siedzę w domu mam zamiar zrobić sobie obudowę z drzewa tak żeby w kompie było tak jak ja chce a nie producenci. Ale mam dostęp do drzewa (znam stolarza) i czy by się opłacało robić obudowy z drzewa koszt produkcji 50zł i później wystawiać na allegro? Czy ktoś to kupi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Opyla się mieć domek na wsi. [; Pewnei że tak mieszkam na wsi to widze jak warszawiacy ciągle kupują działki. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Pewnei że tak mieszkam na wsi to widze jak warszawiacy ciągle kupują działki. :lol2:Ja też mam działke na wsi, niedaleko Warszawy (wieś się zwie Czachówek) :) Biore psa, komputer i siedze tam, fajne miejsce :D Edytowane 28 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja wakacje mam już od dwóch tygodni, tyle czasu wolnego że nie wiem co mam ze sobą zrobić :? to jest chore tak nic nie robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) czy by się opłacało robić obudowy z drzewa koszt produkcji 50zł i później wystawiać na allegro? Czy ktoś to kupi? Drewno to izolator cieplny więc krucho może być z jego odprowadzaniem, chyba że kilka elementow takich jak koszyki na napędy by było z metalu jakiegoś wtedy moze by ktos kupił.. ;) Edytowane 28 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 pasta albo arnie, szukam polskiego forum o motocyklach, mialem kiedys jedno fajne ale mi sie gdziesz zgubily ulubione(motocykle.forum.coc tam), jakbyscie mogli podac jakies linki do fajnych forum motocyklowych to bylbym wdzieczny Sry za OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/ ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ano :P najlepsze forum motocyklistow rulez [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 jest dzieki :D:D to jest to forum o ktore mi chodzilo :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Ja wakacje mam już od dwóch tygodni, tyle czasu wolnego że nie wiem co mam ze sobą zrobić :? to jest chore tak nic nie robić :D Ta ja od 1 zaczym robote fuck ale co się nie robu zeby mieć fajnego laptoka :D :-P Edytowane 29 Maja 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Zabieram narzeczona, synka w samochod i jade nad PL morze. A jedziemy w miejsce o ktorym wspominalem przy okazji rozmowy o grilach. www.owzagiel.com.pl Jakby ktos chcial na poczatku lipca jechac to mu moge taniej zalatwic bo moj braciak ze szwagierka sie tym zajmuja :) Edytowane 29 Maja 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Hehe, przy takiej pogodzie to nawet z domu bym nie wyszedl a co dopiero myslec o wojazach :wink: Ale podobno lipiec ma byc wypasny wiec zbieram ekipe i fru nad moze gdzie dzialka i zimne pifko czeka :lol: Ehhh byle do 11 Lipca .... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja z kumplem planujemy wypad do Dziwnowa pod koniec lipca, jeśli ktoś chciałby się dołączyć to można zrobić taki mimi zlot u Klamota. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Kaeres ja bym był bardzo chętny, ale ze względu na mój niepełnoletni wiek, to watpie zeby wchodziło w gre wynajęcie np. 5 osobowego domku dla niepełnoletnich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja planuje wyjazd na wschód do rodziny i tam bede wodke, fajki i wache szmuglowal z Ukrainy :twisted2: Na reszte wakacji na razie nie mam planow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja na razie moge o wakacjach tylko pomarzyc, bo droga do nich wiedzie przez nieustanne sprawdziany, rozprawki i ogolnie meczenie przez szkole, a niechcialbym calego polrocza sobie pod koniec zawalic przez lenistwo <_< wakacje glownie spedzam albo u rodzinki na wsi, albo w domu i nie nudze sie o dziwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja na razie moge o wakacjach tylko pomarzyc, bo droga do nich wiedzie przez nieustanne sprawdziany, rozprawki i ogolnie meczenie przez szkole, a niechcialbym calego polrocza sobie pod koniec zawalic przez lenistwo <_< wakacje glownie spedzam albo u rodzinki na wsi, albo w domu i nie nudze sie o dziwo... Święte słowo ale teraz lenistwo strasznie łapie właśnie na ten koniec :) no ale co :) jeszcze 3tyg. w sumie 2 do wystawienia i rady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja z kumplem planujemy wypad do Dziwnowa pod koniec lipca, jeśli ktoś chciałby się dołączyć to można zrobić taki mimi zlot u Klamota. :D Czy to nie jest czasem to miejsce gdzie niby lądują UFOki ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 w lipcu 2tyg nad PL morzem potem praca albo w lodzi albo w warszawie wrzesien jak bedzie wszystko ok Włochy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 walić wakacje :P (ja i tak ich nie bede miał ;e praktyki całe 3 miechy a w nastepne bede musiał sobie uregulować służbe wojskową ;D - w sumie git kondycja mi podskoczy no i co z człowieka za meżczyzna który nie był w wojsku ;d). Zreszta mam sesje do 1 lipca ;e. CZEKAM TYLKO NA MŚ :D bedzie ołn Polski imo :mrgreen: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja wakacje pewnie będę musiał spędzić w domu ze względu na pracę. Ale jeżeli tylko będzie okazja żeby się gdzieś wyrwać chociaż na tydzień to oczywiście skorzystam z niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jak ktos zna dobrze rosyjski i ma ochote na wycieczke na Krym, do Mockwy lub Petersburga to niech sie odezwie na pm. Masziny niet, tolka pojezd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a ja mieszkam nad morzem i w wakacje jest mi tu dobrze ;] Jesli sie uda to bede mial niedlugo prace i mam nadzieje zarobie kase na moje marzenie ;] czyli dziara na ramie i bark ;] no ale zobaczyym co z tego wyjdze :lol: A tak to pewnie duuzo browara i jesli pogoda pozwoli to ranki, poludnia badz wieczorki spedzone na plazy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 eh tez tak bym chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja też mam działke na wsi, niedaleko Warszawy (wieś się zwie Czachówek) :) Biore psa, komputer i siedze tam, fajne miejsce :D Ja obok Firleja (a jest tam dość fajne jeziorki) :> Może jakaś koleżanka będzie tam akurat na wakacjach to rowerkiem sie podjedzie (mam tam jakies 6km) ^^ Szkoda, że jedyny kontakt będzie przez jmirc'a i smsy za 0,5grosza na drugiej karcie. B) Ale mam rzekę niecałe 30m od domu. :> I można się kąpać. I rybki polowic. (a potem do wody z powrotem, łowienie only dla przyjemności).:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a ja mieszkam nad morzem i w wakacje jest mi tu dobrze ;] Jesli sie uda to bede mial niedlugo prace i mam nadzieje zarobie kase na moje marzenie ;] czyli dziara na ramie i bark ;] no ale zobaczyym co z tego wyjdze :lol: A tak to pewnie duuzo browara i jesli pogoda pozwoli to ranki, poludnia badz wieczorki spedzone na plazy ;] Najlepsze miejsce nad morzem to Dziwnow PL.To gdizes kolo Ty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Boże, co bym dał żeby wakacje zaczynały się dopiero za miesiac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...