Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Własnie robię stronkę na zaliczenie I mam kosmiczny problem z polskimi znakami A konkretnie nie chcą mi się robić polskie ogonki Uzywam czcionki Arial kodowanie charset=iso-8859-2 i już po prostu nie wiem nie mam już pomysła czemu mi się te ogonki nie robią Jak otwieram stronkę z dysku to jest ok, ale jak odpalę ją z serwera to mam krzaki. Pomóżcie Pliss bo termin mnie goni Z góry big thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 masz <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-2"> i brak ogonków?? podrzuc na priva tą stronkę przejrzę, albo podaj link .. postaram się pomuc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No własnie wszystko 10 razy sprawdzałem i powinno działać a nie działa :cry: Walczyłem z tą stronką do 5.15 a o 6.00 musiałem wstawać do roboty własnie jestem w pracy :) ale ta stronka mi nie daje żyć. Poza tym ona jeszcze nie jest gotowa, a nie bedę dalej robił skoro mi nie działają ogonki Jakby Ci się coś udało zdziałać to byłbym bardzo dźwięczny :) Adres: www.freezer.prv.pl Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 jesli dobrze widze to masz tam wpisane <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250" iso-8859-2?> a próbowałeś tak <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-2"> skopiuj to co podałem wklej i sprawdź.. powinno pomuc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sprawdziłem wszystkie strony i podstrony i nigdzie nie mam windows-1250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 podałes adres stronki www.freezer.prv.pl otwrałem ją , zgrałem i po otwarciu htmla w notatniku chocby widzę.. " <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250" iso-8859-2?> " podeślij na meila całą zrobioną stronkę.. jakim programem robisz tą stronkę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Pajączkiem robię zaraz Ci prześlę Przed chwilą na GG rozmawiałem z kumplem który mówi że robił w pajączku i tez tak miał a potem wywalił całą liniję z tą deklaracją ISO i mu teraz działa A MÓGŁBYŚ MAILA PODAĆ (bo w profilu nie masz) - dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Pajączkiem robię zaraz Ci prześlę Przed chwilą na GG rozmawiałem z kumplem który mówi że robił w pajączku i tez tak miał a potem wywalił całą liniję z tą deklaracją ISO i mu teraz działa ja jak juz robię w ezhtml (świetna konkyrencja dla pajączka i w pełni za free) notatnik i oczywscie dreamweaver 8) .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A MÓGŁBYŚ MAILA PODAĆ (bo w profilu nie masz) - dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 andrz3j@o2.pl na priva mogleś dać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ok posłałem Teraz musze wyskoczyć na chwilę z firmy będę za jakieś 30 min Dzięki za pomoc Może uda Ci się cos znaleźć w tych stronkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...