dziadek lucek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 :sad: Siemka słuchajcie mam taki problem. Admin allegro zawiesił mi konto. Powód 3 raz odstapiłem od kupna przedmiotu. Wiadomo jak to jest kupisz coś potem sie rozmyślisz bo albo Ci sie nie podoba. Albo z braku kasy. Na koncie miałem już ponad 130 komentarzy i troche smutno jest je bezpowrotnie stracić. Czy macie jakis pomysł co bym mógł napisać do adminów aby mi je jednak odwiesili ? Bede wdzięczny za każdą wskazówkę i rade. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Piszac do allegro musisz wyrazic skruche. Potraktowac ich jako Bogow internetowych zakupow. Przylizac im dupe, a wtedy oni sie ZASTANOWIA i moze za jakis czas odblouja Ci konto. Takie realia na alegrio pl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a wymyślić coś samemu to nie łaska ?? napisz by Ci odwiesili i ze sie to wiecej nie powtórzy... poza tym po jakiego... licutujesz jeżeli nie chcesz kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) 1. Krok 1. Wyślij 50 zeta do sprzedającego z przeprosinami i poproś żeby się za tobą wstawił u adminów 2. Krok 2. Wyślij posta, w którym się kajasz, że nigdy więcej itp. 3. Krok 3. Dotrzymaj słowa które dałeś w kroku 2. Edytowane 27 Maja 2006 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Allegro to nie zabawa. Złamałeś regulamin 3 krotnie i teraz pozostaje Ci liczyć, aż admin będzie mieć dobry dzień. Pewnie da Ci troche czasu, abyś się zastanowił nad tym co zrobiłeś. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mi dali 3tyg. czasu i odwiesili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 W sumie to nawet dobrze, ze ci zawiesili :D . Nigdy nie moge zrozumiec osob, ktore kupuja, a potem okazuje sie iz brakuje im kasy. Innymi slowy nie rozumiem tego co napisales w swoim poscie, ze roznie to bywa z kasa bo albo masz kase i kupujesz, albo nie masz i nie kupujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) W sumie to nawet dobrze, ze ci zawiesili :D . Nigdy nie moge zrozumiec osob, ktore kupuja, a potem okazuje sie iz brakuje im kasy. Innymi slowy nie rozumiem tego co napisales w swoim poscie, ze roznie to bywa z kasa bo albo masz kase i kupujesz, albo nie masz i nie kupujesz. dokładnie powiedzmy, że raz moze się zdarzyć ... ale 3 ?? !! ehh ludzie co to za kraj ... podaj nicka na allegro żebyśmy omijali problemy :D Edytowane 27 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Mi też jakoś zawiesili i czekam aż dowód dostane :lol: Ciekawe jak na to wpadli, chyba przez nick ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 :sad: Siemka słuchajcie mam taki problem. Admin allegro zawiesił mi konto. Powód 3 raz odstapiłem od kupna przedmiotu. Wiadomo jak to jest kupisz coś potem sie rozmyślisz bo albo Ci sie nie podoba. Albo z braku kasy. Na koncie miałem już ponad 130 komentarzy i troche smutno jest je bezpowrotnie stracić. Czy macie jakis pomysł co bym mógł napisać do adminów aby mi je jednak odwiesili ? Bede wdzięczny za każdą wskazówkę i rade. Pozdrawiami bardzo dorze, jestes osoba nieslowna, zasluzyles na zwieche i tyle Mi też jakoś zawiesili i czekam aż dowód dostane :lol: Ciekawe jak na to wpadli, chyba przez nick ;]no faktycznie to "Grzechu" w nicku to tak jakos sugeruje ze latek 18 nie ma ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 no faktycznie to "Grzechu" w nicku to tak jakos sugeruje ze latek 18 nie ma ;)))Takie bardzo dziecinne. Wręcz niemowlęce :) Dobrze że jednak zdążyłem kupić to co trzeba było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) :sad: Siemka słuchajcie mam taki problem. Admin allegro zawiesił mi konto. Powód 3 raz odstapiłem od kupna przedmiotu. Wiadomo jak to jest kupisz coś potem sie rozmyślisz bo albo Ci sie nie podoba. Albo z braku kasy. Na koncie miałem już ponad 130 komentarzy i troche smutno jest je bezpowrotnie stracić. Czy macie jakis pomysł co bym mógł napisać do adminów aby mi je jednak odwiesili ? Bede wdzięczny za każdą wskazówkę i rade. PozdrawiamI bardzo dobrze!!! Nie raz zdarzył mi się ktoś taki. Później są problemy z odzyskaniem prowizji. Dlaczego mam bulić kasę za innych którzy nie myślą?! I mają gdzieś koszty które ponoszą sprzedający przez ich wygłupy! Edytowane 27 Maja 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Brawa dla administracji Allegro! | Dokąd ten świat zmierza - gości robi w bambuko innych ludzi i jeszcze się z tym obnosi :mur: Trochę pokory! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 :sad: Siemka słuchajcie mam taki problem. Admin allegro zawiesił mi konto. Powód 3 raz odstapiłem od kupna przedmiotu. Wiadomo jak to jest kupisz coś potem sie rozmyślisz bo albo Ci sie nie podoba. Albo z braku kasy. Na koncie miałem już ponad 130 komentarzy i troche smutno jest je bezpowrotnie stracić. Czy macie jakis pomysł co bym mógł napisać do adminów aby mi je jednak odwiesili ? Bede wdzięczny za każdą wskazówkę i rade. Pozdrawiam 12 czy 13 lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 To tak jak w markecie - wsadzisz coś do koszyka, a jak podchodzisz do kasy, to zmieniasz zdanie - i potem leżą takie szynki, owoce, itp koło kasy... To się nazywa nieodpowiedzialność... W takim przypadku się wpłaca sprzedającemu 2x wartość prowizji - albo więcej jak to jakiś drobiazg i jest po sprawie - a komentarze pozytywne na koncie. Ode mnie też już parę osób kupiło a potem coś było nie tak, albo pomyłka - i właśnie tak jak opisałem powyżej załatwili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 no faktycznie to "Grzechu" w nicku to tak jakos sugeruje ze latek 18 nie ma ;)))To ja na forum bede musiał sobie zmienić na dumne Grzegorz bo skończyłem 21 lat??? uuuu :lol2: :P sory za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 brawo. koloes u mnie ostatnio wylicytowal monete 2pln GN, w sumie tania byla, bo tylko 57pln, ale od 2tyg zwodzi mnie, ze kase wplacil. wkurzajace jest to, bo sam wplacam dziengi tego samego dnia co wygrywam aukcje. trzeba eliminowac takich ludzi :/ jak nie mam kasy to nie licytuje, jak nie mam przeswiadczenia, ze towar jest mi potrzebny nie licytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 nie przesadzajcie każdemu może coś wypaść BTW mi zawiesili konto i nawet nie napisali powodu http://www.allegro.pl/show_user.php?search=python9 miałem do zaplacenia 45zł prowizji (nie wysyłali nawet przypomnienia na maila) i kasy nie wpłacałem bo chciałem jeszcze grafe sprzedać konto mi zawiesili nawet maila nie napisali wchodze a tu zonk KONTO ZWIESZONE no to nie wiem o co chodzi wpłaciłem im pieniądze wysłałem im 2 maile i czekam teraz na odpowiedz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) mnie to nawet windykacja straszyli, ale konta nie zawiesili. zablokowali tylko mozliwosc wystawiania przedmiotow. 11.50zl zalegalem z 3 miesace z wplata [; Edytowane 27 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) mnie to nawet windykacja straszyli, ale konta nie zawiesili. zablokowali tylko mozliwosc wystawiania przedmiotow. 11.50zl zalegalem z 3 miesace z wplata [;W takich przypadkach ja zawsze wpłacam 1,60pln zeby miec ponizej 10pln dlugu i wtedy sie o nic nie czepiaja, poniżej 10zl nigdy nie scigają :wink: (od roku chyab mam saldo zawsze okolo -6 (jak mam zbedne pare zl to wplacam wiecej) do -9 zl :D) Edytowane 27 Maja 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 mnie to nawet windykacja straszyli, ale konta nie zawiesili. zablokowali tylko mozliwosc wystawiania przedmiotow. 11.50zl zalegalem z 3 miesace z wplata [; mialem taka sama sytuacje przez taki sam okres czasu i z taka sama kwota ;) wplacilem i juz moglem aukcje wystawiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tak czytam ten watek i zaczynam sie cieszyc, ze nie kupuje ani nie sprzedaje nic na allegro. Jesli wypowiadajacy sie tutaj ludzie sa srednia z allegro, to wspolczuje administracji tegoz. "Cffaniaczki", ktorzy kombinuja, zeby nie zaplacic calej prowizji. "Genjusze", ktorzy kupuja cos, a dopiero potem orientuja sie, ze brak im kasy. "Dorosli", ktorzy kupuja [ciach!]ly a potem dochodza do wniosku, ze jednak sa im one niepotrzebne. Gownazeria zwykla, a nie powazni ludzie. Tyle na ten temat. A autorowi tematu zycze, zeby mu konto skasowano. Dziekuje za uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie wiem po co ten temat Zachowanie gowniarza "a co tam zalicytuje sobie". Z tego powodu sie zalisz?? Przez twoje "zabawy" ludzie traca czas, nerwy i pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 To ja na forum bede musiał sobie zmienić na dumne Grzegorz bo skończyłem 21 lat??? uuuu :lol2: :P sory za ot tu chyba chodzi o przyrostek "...1990" no to zescie chłopaka zgasili, dziwie sie skad ma te 130 komentazy. A taki niezdecydowany był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Moze 130 komentow negatywnych? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 tu chyba chodzi o przyrostek "...1990" no to zescie chłopaka zgasili, dziwie sie skad ma te 130 komentazy. A taki niezdecydowany był... Wybacz, ale mogl miec nawet milion komentarzy - tlumaczenie, ze mi kasy zabraklo to jest dobre jak przyjdzie do Ciebie ksiadz na kolende. A co gdyby mu ktos wyslal przesylke nie czekajac na wplate kasy? A co gdyby ktos inny nie kupil plyty na ktora polowal od paru lat (podaje przyklad), bo mu gowniarz ja sprzatnal sprzed nosa, zeby potem powiedziec: jednak tego nie chce? Sa setki powodow dla ktorych licytowanie i nie placenie za to, co sie wylicytowalo jest naganne i niepoprawne. 130 komentow tym bardziej powinno go zobowiazywac do jakiegos zachowania, wszak jest "doswiadczonym uzytkownikiem Allegro", nieprawdaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 tu chyba chodzi o przyrostek "...1990"Oj wiem :-P A co do tematu: niestety, ale jeśli ktoś postępuje w taki sposób (lekceważąc sobie innych ludzi, ich pieniądze i zasady na allegro) to niech nie krzywi się, że allegro wiesza konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Nie chce zakladac nowego tematu, wiec spytam tutaj.. Jest mozliwosc zmiany nicka na allegro? Mam tam konto juz od paru lat i zakladajac konto wybralem sobie raczej nie zbyt inteligentny nick. Wiem powinienem pisac do allegro, ale jest w ogole sens zawracac im glowe? Bo jakby tak kazdy chcial zmieniac nick to by nie wyrobili :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 1. Re: Zmiana nicka Forum: Cafe Pomoc Autor: wrwf (54) Data: 23-05-06 11:25 -------------------------------------------------------------------------------- tak ale sie traci zebrane juz punkty i zaczyna od zera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A mi dziś zawiesili konto... Powód ? Aukcja "dla komentarza". W żadnej takiej nie brałem udziału :/ ... Napisałem im, że nie brałem, ze zawsze płace, ze mam mało komentarzy i nie zbieram niewiadomo ile ich, z kasą nigdy u nich nie zalegałem, napisałem ogólnie, że allegro to moje jedyne zakupy w necie, no i takie tam Jakie mam szanse na odzyskanie konta ? odwieszą po pewnym czasie ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...