Skocz do zawartości
dziadek lucek

Zawiesili Mi Konto :(

Rekomendowane odpowiedzi

Niemiec teraz udaje uczciwego obywatela , a sam podbijal radumirowi oferty lub odwrotnie . nawet konto za to zawiesili swego czasu wlasnie radumirowi . i pelno jest takich aukcji , nawet na forum gdzie jednej osobie podbija kilka innych znajomych .

Edytowane przez robot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec teraz udaje uczciwego obywatela , a sam podbijal radumirowi oferty lub odwrotnie . nawet konto za to zawiesili swego czasu wlasnie radumirowi . i pelno jest takich aukcji , nawet na forum gdzie jednej osobie podbija kilka innych znajomych .

jak nie znasz sytuacji to sie nie wypowidaj, bo to nie bylo podbijanie a powod zawieszenia byl zupelnie inny.

Heh, no to jest właśnie bez sensu, że przez jakieś podbijanie konta blokują? Że jak ktoś się na forum reklamuje dla przykładu i ja w każdej jego aukcji chce próbować coś kupić to niby nie moge? Bez sensu.

dokladnie o to sie rozchodzi :/ wg. nich powinienes dogadac sie ze sprzedajacym bez ich udzialu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde zablokowali mi konto nie wiem dlaczego ni z gruszki ni z pietruszki przyslali email nawet nie podali powodu 100% pozytywow zolte sloneczko, wiem ze raz wy cofalem sie z aukcji ale gosci nie robil problemow nawet chcialem mu prowizje przelac ale pisal ze nie trzeba. Nie rozumie allegro zadnego ostrzezenia zadnego powodu, ehh co mam zrobic zeby mi odblokowali co do nich napisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak to co? Napisz, że nie znasz powodu zawieszenia Twojego konta i chcesz go poznać, a jeżeli to pomyłka, to prosisz o niezwłoczne jego odwieszenie. My Ci mamy dyktować takie rzeczy? Tam też siedzą ludzie i napewno jak napiszesz po swojemu to Cię nie oleją, bo to nie w ich interesie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi