tomtech Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Witam zgromadzonych Mam naped Teac cd-552E -094 i szukam firmware na google nic nie znalazlem :mur: , czy mozecie cos poradzić :sad: Dziekuje za pomoc i Pozdrawiam :D Edytowane 27 Maja 2006 przez tomtech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Na stronie TEACa nie było modelu, który podałeś znalazłem taki, który różnił sie tym, że miał wewnątrz 2 - CD 552E. Link do pomocy do tego modelu: http://www.teac.com/DSPD/support/cdrom_dri...drom_drives.htm Na zakładce Identyfing your CDROM jest zdjecie prawdopodbnie twojego CDROMu. A Firmware'u raczej już nieuaktualnią. Edytowane 27 Maja 2006 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 chodzi mi o model http://www.teac.com/DSPD/desktopcd-rom_drive.html tzn to nie jest moj naped tylko od kolegi, robilem mu aktulizacje nagrywarki Lite-ON zaczoł mu odczytywac znowu płytki, i myślalem ze jak zrobi do tego teac-a aktulizacje to znowu zacznie działać po prawnie. ale nie umiem znaleść nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kliknij na link, który masz w poprzednim poście. Otwórz kliknięciem książkę Desktop IDE Models, potem CD 552E (52X). Kliknij na Firmware. Tam masz linki do dostepnych aktualizacji firmware'u. Jednak do tego napędu, który podałeś nie ma żadnych nowych aktualizacji firmware'u. Chyba prościej nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mój słaby angielski teraz zauwazylem dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...