pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zamknij oczy i sprobuj, a zapewniam Cie, ze nie pozalujesz :D Może kiedyś się skuszę i spróbuje :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 W sumie flaki PIKANTE sa ok, ale jedynie mi smakuje sama zupa z flakow, "miesa" juz nie zjem. Wlasciwie to co to jest - prawdziwe flaki? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Wlasciwie to co to jest - prawdziwe flaki? ;]Flaki sa z brzucha inaczej kałduna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A ja do niedawna nie wiedziałem z czego są flaki :P Jak mi smakowały to wolałem nie wiedzieć z czego są :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 preferuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 W sumie flaki PIKANTE sa ok, ale jedynie mi smakuje sama zupa z flakow, "miesa" juz nie zjem. Wlasciwie to co to jest - prawdziwe flaki? ;] podobnie jak w przypadku Kolegi, flaki tak.. ale tylko i wylacznie sam 'rosol'... mieso nie tyle co mnie nie odpycha, bo co tutaj moze odpychac, ale smak jest taki 'pusty' i strasznie zapychaja... dlatego wole np. dwa talerze walnac rosolu, niz niecaly jeden kompletu ;) # a co do watrobki, to PYYYCHA! B) zjadloby sie.. # co do mozdzkow, jezykow, etc. nie probowalem, ale podobno calkiem smaczne :) # ciekaw jestem, czy ktos z Was wie/lubi czarnine (czernine - w zaleznosci jak kto pisze/mowi)? jak dla mnie.. najwspanialsza, najlepsza, najpyszniejsza zupka pod Sloncem.. kto nie jadl, niech sprobuje, a nie pozaluje i bedzie chcial jeszcze, jeszcze, jeszcze :) btw. nie ma to jak byc w pracy, czytac/pisac o jedzeniu.. i nie miec niczego pod reka do zjedzenia :mur: pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jezyki w sosie chrzanowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jezyki w sosie chrzanowym :D Języki czy Jeżyki? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ozory :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Flakow nie cierpialem, gdyz odrzucala mnie mysl o pochodzeniu. Pewnego pieknego niedzielnego poranka gdy cala familia gdzies tam pojechala zostawiwszy mnie na mniejszym kacu za to ogromnym zmeczeniu... Siegnalem do gara i poszlo kilka miseczek. Takie, gumiaste... Grunt ze ma dobry smak [; Ozorkow jeszcze nie probowalem i jakos nie mam zamiaru, watrobki - hmm....nie. Po co? Chyba ze znow bedzie alternatywa to albo kromka czerstwego chleba [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Flakow nie cierpialem, gdyz odrzucala mnie mysl o pochodzeniu. Pewnego pieknego niedzielnego poranka gdy cala familia gdzies tam pojechala zostawiwszy mnie na mniejszym kacu za to ogromnym zmeczeniu... Siegnalem do gara i poszlo kilka miseczek. Takie, gumiaste... Grunt ze ma dobry smak [; U mnie było tak samo. Teraz flaki to jedna z moich ulubionych potraw :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zawsze sadzielm ze czernina musi byc ochydna, do momentu kiedy ja zjadlem. Po zjedzeniu pysznej zupy (wtedy jeszcze nie wiedzilaem co jem) dowiedzialem sie ze jest to co uwazalem za ochydne. Od tamtej pory uwielbiam ja. Co do ozorkow itp. nienawidze, ale znam osoby kore to uwielbiaja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Flaki roxują na całej linii. Strasznie lubię się nimi zajadać ;) Moja mamcia gotuje pyszne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 dawno nie jadlem musze mame namowic zeby zrobila a tata zeby doprawil on to potrafi :) , ojciec uwielbia flaczki nie zdazą sie zrobic a juz pol gara obruci , kiedys mialy byc na nastepny dzien to o polnocy juz pol gara nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 flaki rulez !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie jadłem i nie zjem. Wygląda obrzyydliwe. Fuuuuuuuuuj :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 flaki sa miszcz:) szczególnie polecam drobiowe lub tradycyjne dobrze przyprawione.A czarninke polecam z królika i z duza iloscia suszonych sliwek. Pozeja smaku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...